Προς το περιεχόμενο

Logic και ηχογράφηση.


dimitris1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους. Μία απορία σχετικά με το Logic. Όταν ηχογραφώ με μικρόφωνο φωνή ή κάποιο όργανο και προσθέσω reverb ενώ πριν ξεκινήσω να ηχογραφώ ακούω κανονικότατα μόλις ξεκινάω την ηχογράφηση ακούγεται ο ήχος στα ακουστιικά περίεργα δλδ διπλός αν μπορώ έτσι να το πω. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, αυτο ειναι κλασσικό πρόβλημα Latency.  Πας στα "Preferances" , Audio, και ρυθμίζεις το  Buffer σε χαμηλή τιμη. Π.χ εγω γράφω με το Buffer στα 64 χωρίς να κολλάει το μηχάνημα. Εχει να κάνει σχέση και η επεξεργαστική ισχύς του υπολογιστή σου. Δοκίμασε πρώτα αυτό και βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Το δοκίμασα αλλά το πρόβλημα ακόμα υφίσταται. Κάτι τελικά πρέπει να γίνεται με το Logic. Μετά από Format και εκ νέου εγκατάσταση το πρόβλημα λύθηκε. 1000 ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου