Προς το περιεχόμενο

Αγορά Arranger


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας ,

  Επιθυμώ αγοράσω ένα arranger keyboard. Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής: Πληθώρα ποιοτικών λαικων ηχων και ρυθμών είτε στο διαδίκτυο είτε στο εμπόριο για το συγκεκριμένο μοντέλο, ποιοτικά drum-set για την - οσο ειναι αυτη ιδανικη - ρεαλιστικοτητα των ρυθμων, καλές χροιες μπασου , κιθάρας και πιανου . Συγκεκριμενα για τα presets των πιανων της korg δεν ειχα ποτε καλή αποψη. Το budget που διαθετω ειναι 1000 ευρώ. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος έχει να μου προτείνει ένα πλήκτρο, που ικανοποιεί, αν οχι όλες, αρκέτες , απο τις παραπάνω απαιτήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 2 μεγαλύτερες συλλογές για λαικό ρεπερτόριο βασισμένες σε samples είναι για korg, οπότε εάν θέλεις να δουλέψεις επαγγελματικά λαικό ρεπερτόριο πας για korg.

 

Οι επιλογές στα 1000ε είναι μεταχειρισμένο pa800 και στα καινούργια pa600. Το pa2xpro μεταχειρισμένο ξεφεύγει λίγο το χιλιάρικο ακόμη. Ίσως να σε ενδιαφέρει και το pa900 μικρό αδερφάκι του pa3x.

 

Εάν δεν σε καλύπτουν τα πιάνα της korg μπορείς να έχεις ένα δεύτερο όργανο άλλης μάρκας συμπληρωμετικό όπως πχ ένα Roland X6, ή ένα Kurzweil pc3, ή Yamaha motif κτλ αλλά το 99% της δουλειάς στο λαικό το κάνει το arranger.

 

Σαφώς μπορείς να δεις και άλλες μάρκες εάν σε καλύπτουν όπως Yamaha & Roland και τα αντίστοιχα πακέτα επιλέγεις και βλέπεις.

 

Εδώ είναι το links για επαγγελματικές συλλογές:

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=9292

http://www.pastyles.com/indx.php

 

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου