Προς το περιεχόμενο

Τσιτσάνης σε κλασσικό βιολί


theStratWithin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eχει γινει viral σε ολα τα social media, κατα τη γνωμη μου οχι επειδη ειναι κατι φοβερο η ολοι εγιναν ξαφνικα μουσικοφιλοι (και δη κλασσικης μουσικης), αλλα επειδη για μια ακομη φορα αγγιζει την ευαισθητη πλευρα του Ελληνα και αποδεικνυει αυτο που ολοι μας πιστευουν: μεταλαμπαδευσαμε τον πολιτισμο ανα τον κοσμο  ::) ::) ::) και ειμαστε ο ομφαλος της γης.

 

Καθαρα μουσικα μου ακουγεται τοσο ανευρο και χωρις ιχνος της δυναμης που αποπνεει ο Τσιτσανης the way it was meant to be heard, οσο και το να ακουω τις συναυλιες των Metallica σαν Apocaliptica................ :'( :'( :'( :'( :'( :'(

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι σημαντικό όμως να έχει κάποιος κατα νου ότι για έναν ευρωπαιο ή αμερικανό και μαλιστα φίλο της κλασσικής  μουσικής, αυτό ακούγεται αρκετά "εξωτικό". Ίσως και αρκετά παραπάνω απο τους ουγγρικούς  χορούς.

 

Το θέμα ειναι ότι το εγχειρημα αυτο πέτυχε να κερδισει τις εντυπώσεις τοσο λογω πρωτοτυπιας ρεπερτοριου οσο και δεξιοτεχνιας.

Beauty is in the ear of the beholder.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια αυτο ειναι shredding ;D.Ολοι οι μουσικολογοι-φραπεδολογοι των απανταχου μουσικων φορουμ ανα την υφηλιο συμφωνουν ::)....αν και τωρα που το ξανασκεφομαι δεν ειχε distortion ο ηχος...αρα μπορεις να την πεις βιρτουοζο και δεξιοτεχνη και μουσικαρα χωρις να προσβληθουν οι απανταχου one trick pony bluso-bendoπεντατονικακηδες  που θα μιλουσαν για...ψυχη παλι ;D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου