Προς το περιεχόμενο

Κάτι μεταξύ ambient/alternative/post rock..


kidA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά! Είναι το πρώτο μου ποστ στο συγκεκριμένο thread αν και παρακολουθώ τις εξελίξεις στο noiz χρόνια! Με ένα φίλο ξεκινήσαμε κάτι σαν προτζεκτ και ηχογραφήσαμε 2-3 κομματάκια στο πρόχειρο στουντιο που έχουμε. Δεν έχουμε γνώσεις ηχοληψίας οπότε κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε με τις ιδεες που είχαμε.

 

http://reservoirace.bandcamp.com

 

Οποιαδήποτε γνώμη/άποψη μόνο καλό θα μας κάνει!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα σαν παραγωγή μου φάνηκε πάρα πολύ καλή (χωρίς να είμαι και master στο είδος βέβαια)!!!

Θα μπορούσατε στα επόμενα κομμάτια,να βάλετε καμιά κιθάρα επιπλέον με τα κλασσικά ψυχεδελικά post ξεσπάσματα (στυλ mogwai,if these trees could talk κ.λ.π) για να σπάσει κατά κάποιον τρόπο η ''ηλεκτρονικο-ψηφιακίλα''

Επίσης στο Mora πιστεύω ότι ίσως χρειάζεται να ανέβουν τα φωνητικά λίγο.Για αυτό το κομμάτι ισχύει η προηγούμενη παράγραφος,ειδικά εκεί προς το τέλος αν έμπαινε ένα post κιθαροξέσπασμα με drums και μπάσο φυσικά να το συνοδεύει θα ήταν πολύ γαμώ.

Anyway πιστεύω ότι είστε σε καλό δρόμο.Συνεχίστε και θα πάτε καλύτερα.

Cheers...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι πως το Mora θέλαμε να το κρατήσουμε όσο πιο απλό γίνεται για να μην δημιουργηθεί χάος ειδικά προς το τέλος. Για αυτό προτιμήσαμε percussion αντί για drums(πιο εύκολα στην μίξη στη φάση που βρισκόμαστε) και το κιθαροξέσπασμα το δοκιμάσαμε με slide guitar και αρκετό echo(για να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες κιθάρες στο κομμάτι). Τα φωνητικά όπως και το μπάσο μας δημιούργησαν προβλήματα στη μίξη για αυτό και δεν ακούγονται καλά στο κομμάτι!

 

Να 'σαι καλά για τα σχόλια και ευελπιστούμε σύντομα να προσθέσουμε και άλλα κομμάτια στο site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου