Προς το περιεχόμενο

ΚΙΘΑΡΕΣ LAG


psiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ όλους!!Επαιξα σήμερα στο bon studio με μία ηλεκτρική κιθάρα μάρκας LAG,γαλλικές μου είπαν..Είχε 2 διπλούς humbucker EMG HZ και πολύ άνετο παικτικά μπρατσάκι με πολύ ωραίο ήχο.Ξέρει κανείς τίποτα περί τι ρόλο βαράνε οι κιθάρες αυτές??Τονίζω ότι δεν είναι από τα ακριβά μοντέλα της εταιρίας..Η τιμή της ανέρχεται γύρω στα 600ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαιρετώ όλους!!Επαιξα σήμερα στο bon studio με μία ηλεκτρική κιθάρα μάρκας LAG' date='γαλλικές μου είπαν..Είχε 2 διπλούς humbucker EMG HZ και πολύ άνετο παικτικά μπρατσάκι με πολύ ωραίο ήχο.Ξέρει κανείς τίποτα περί τι ρόλο βαράνε οι κιθάρες αυτές??Τονίζω ότι δεν είναι από τα ακριβά μοντέλα της εταιρίας..Η τιμή της ανέρχεται γύρω στα 600ευρώ.[/quote']

 

Οι συγκεκριμένες είναι κορεάτικες νομίζω.

 

Η LAG όντως βγάζει μια σειρά custom shop στη Γαλλία, μάλιστα δεν είναι καινούργια φίρμα, αλλά εδώ και ένα δυο χρόνια έχει απαναδραστηριοποιηθεί, με off-shore οικονομικά μοντέλα, κλπ.

 

Οι γνώμες που έχω διαβάσει σε ξένα περιοδικά, τόσο για τα οικονομικά όσο και τα ακριβά μοντέλα της, είναι οι καλύτερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 χρόνια αργότερα...

εχω μια lag εδω και καμοια 10αρια χρονια.η γνωμη που εχω για την δικη μου (rockline)ειναι  η καλυτερη...μιας και με τις αλλες σειρες δεν εχω παιξει.με βολευει αφανταστα,εχει ολα οσα χρειζομαι για hard rock/metal παιξηματα.εχω δοκιμασει παρα πολλες κιθαρες και πανακριβες.καμοια φορα ξερεις ο κοσμος βλεπει το ονομα, την μοστρα η τα χρηματα,και οχι την ουσια...δηλαδη για ποιο λογο θελεις συγκεκριμενα μια κιθαρα....αυτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φιλε.

Εχω κ εγω μια γαλλικη χειροποιητη rockline του 1994,αγορασμενη το 97 και για μεγαλο διαστημα επαιζα με αυτην rock, hard rock, metal και ημουν πολυ ευχαριστημενος..τωρα ισως την πουλησω γιατι το εχω ριξει στις les paul και την εχω να καθεται..απ την αλλη, μια φορα που σκεφτομουνα να βαλω αγγελια την λυπηθηκα και το μετανοιωσα... :) 

γενικα πιστευω εκεινης της εποχης οι lag ειχαν πολυ καλη ποιοτητα..ξυλα-ηλεκτρονικα κλπ..  Για τις τωρινες δεν εχω δοκιμασει ο ιδιος, αλλα εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα κυριως για τις γαλλικες.  για τις φθηνες κορεατικες... δεν ξερω..τωρα βεβαια ειναι και τι θελει ο καθενας, πχ το συγγεκριμενο  λεπτο μανικι των rockline σε  καποιους φαινεται αβολο ενω σε αλλους τελειο.. αυτη που δοκιμασες πως σου φανηκε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω φιλε μου για να την αγορασω (μεταχειρησμενη) πουλησα  μια gibson sg,και δεν το εχω μετανοιωσει ποτε. ουτε προκειται ποτε να την πουλησω.μπορει να αγορασω αλλη,αλλα αυτη δεν πουλιεται.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και καλά έκανες φίλος Jimmys!! Μόνο εγώ θα το ματάνιωνα.... :PP

 

Οι Lag από όσο μπορώ να γνωρίσω για τις Γαλλικές αναφέρομαι, είναι εξαιρετικές κιθάρες, και ένας φίλος Jimmy που παίζουμε παρέα πούλησε ένα strd Gibson SG, όντως για την Lag πριν καμιά δεκαριά και βάλε χρόνια, Δημήτρη αν είσαι εσύ όντως και δεν πρόκειται για τρελή σύμπτωση καλώς ήρθες στο φόρουμ!!

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε καταλαβαινω φιλε jimmys .. ποσο την ειχες παρει τη δικια σου? εγω το 97 εδωσα 380.000 δραχμες..επισης δεν το μετανοιωσα ποτε παντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τρελη συμπτωση ετσι!!!!

(Και καλά έκανες φίλος Jimmys!! Μόνο εγώ θα το ματάνιωνα.... :PP)

καλα τακη ειναι γνωστο αυτο σε ολους μας (παιδικους φιλους)απο πολυ παλια!!!!

την πηρα αν θυμαμε καλα 200-250 χιλιαρικα.μεταχειρησμενη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχε παιξει με αρκετες το 90κατι, τα πρωτα κομματια που ειχαν ερθει στην Ελλαδα ηταν εκπληκτικα οργανα,τα μετεπειτα σαν να χαλασαν λιγο (μαλλον σαν πιο προχειρο ελεγχο ποιοτητας θα ελεγα).

Για ενα διαστημα ειχα μια Rockline στην κατοχη μου αλλα δεν ημουν ιδιαιτερα ευχαριστημενος απο αυτην (βασικα δεν με πολυβολεψε στα χερια + το οτι ολο το οργανο συντονιζε σε οποια ντο και να πατουσες  ???) και τελικα την ανταλλαξα με μια vigier (πολυ καλη ανταλλαγη θα ελεγα  ;D).

Αντιθετα ο κολλητος μου ειχε μια Hardline καταπληκτικη, που ακομα την θυμαται και χτυπαει το κεφαλι του που την πουλησε.

Με λιγα λογια τοτε ηταν οτι τυχει εντελως.

Για τις τωρινες lag δεν εχω ιδεα, δεν θα αγοραζα παντως χωρις να παιξω (το συγκεκριμενο οργανο που ειναι να αγορασω - οχι ενα ομοιο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου