Προς το περιεχόμενο

MIDI help!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Exω το korg pa50 arranger και γραφω κομματια τα οποια τα αποθηκευει ως ειναι λογικο σε μορφη αρχείου .mid!όταν ομως παω να τα παιξω στον υπολογιστη,οπως είναι πάλι λογικο δεν ακούγονται "ωραια και σωστα" όπωσ στο keyboard...Υπάρχει κάποια λύση εκτος απ'το να κάνω direct recording στο pc μεσω software? :?:

 

 

ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ :idea:

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν παίζεις το MID αρχείο από τον Media Player, η αναπαραγωγή γίνεται χρησιμοποιώντας το Wavetable synth της κάρτας ήχου σου ή το "Micrοsoft GS Wavetable SW Synth". Οι ήχοι είναι πολύ μέτριοι και στις δύο περιπτώσεις, εκτός και αν έχεις κάποιο καλό hardware sound module.

 

Μπορείς να ανοίξεις το MID αρχείο από ένα DAW (Cubase, Sonar, Logic κλπ), και να χρησιμοποιήσεις soft instruments προκειμένου να το αναπαράξεις, με πολύ καλά ηχητικά αποτελέσματα.

 

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα είναι ίδιο με αυτό του KORG, καθώς οι ήχοι θα διαφέρουν από αυτούς του KORG. ¶λλο το "Grand Piano" στο KORG, άλλο στο "Micrοsoft GS Wavetable SW Synth" και άλλο στο X sampler.

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου