Προς το περιεχόμενο

ESI MAYA 44, Απόψεις ζητούνται


Παστίτσιός

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλες/όλους/όλα. Έχει κάποιος αυτή τη κάρτα ήχου και αν ναί τί εντυπώσεις έχει; Είναι καλή κάρτα για εγγραφές σοβαρότερης χρήσεως ή την ξεχνάμε; Έχει καθαρό ήχο στην εγγραφή και αρκετά δυνατό ή ακούγεται μάπα; Τί έχετε να πείτε; Γενικώς ζητούνται απόψεις. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά από εμπειρία που έχω με άλλες κάρτες τις ESI θα σου έλεγα να την αποφύγεις σαν εταιρία.

 

Υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες κάρτες που μπορείς να πάρεις κοντά στην τιμή αυτή ανάλογα με τις ανάγκες σου.

πχ.

http://www.thomann.de/gr/steinberg_ur22.htm

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μοναδικό πράγμα που χρειάζομαι από κάρτα ήχου αυτή τη στιγμή, είναι να έχει καθαρό και γεμάτο ήχο στις εγγραφές και να έχει απλώς μία είσοδο audio in και μία out, επειδή όλα τα μηχανήματα μου περνάνε από κονσόλα μίξης οπότε δεν χρειάζομαι εξτρά εισόδους κ.λ.π.

Από την εταιρία αυτή έχω πάρει 2 προιόντα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, δεν έχω πάρει όμως κάρτες ήχου και δεν ξέρω τί προβλήματα μπορεί να έχουν. Αν θέλεις πές τί δεν σου άρεσε από τις κάρτες της, να ξέρουμε περίπου τί συμβαίνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να έχω κάτι να προσθέσω για να βοηθήσω (εκτος απο το οτι έχω διαβάσει πολύ καλες κριτικές σε ξενα sites για τις καρτες της esi),περιμένω και γώ να ακούσω απόψεις για την κάρτα μιας και το σκέφτομαι για μια λύση ποιοτικής playback κάρτας σε συνδυασμό με δυο μονιτορακια.Sorry for the intrusion!

Long Live Rock 'n' Roll!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα πάρει παλιά την ESI WAVETERMINAL 192M που ήταν απλά τραγική και σε θέμα drivers και ποιότητας γενικά. Ακριβώς το ίδιο είχε πάθει φίλος που έιχε παρει την 192L. Γενικά μετά από  πολύ ψάξιμο τότε στο επισημο φόρουμ της εταιρίας οι τεχνικοί της αποφάνθηκαν πως η καλύτερη λύση σε ένα από τα πιο βασικά προβλήματα (λευκό θόρυβο στη μέγιστη ένταση στο out κάθε τόσο) που από ότι κατάλαβα είχε όλη η συγκεκριμένη σειρά καρτών, ήταν να απενεργοποιείς την κάρτα και να κάνεις μετά επανακίνηση το πρόγραμμα του driver της.

Πιο τραγική υποστήριξη δεν έχω συναντήσει, driver νέο που να λύνει το πρόβλημα δεν είχαν βγάλει για μήνες και τους έβριζε όλος ο κόσμος στα forum. Τελικά την πέταξα στα σκουπίδια (150 euro πεταμένα) και βρήκα την υγειά μου αγοράζοντας άλλη κάρτα (EMU 1820) που δουλεύω απροβλημάτιστα μέχρι σήμερα.

Όλα αυτά γίνανε πριν αρκετά χρόνια. Πριν 8-10 χρόνια περίπου. Δεν γνωρίζω πόσο έχει αλλάξει η εταιρία στο θέμα ποιότητα κάρτας ήχου και υποστήριξη των προιόντων της αλλά έγω προσωπικά δεν θα την ξαναπροτιμήσω για κάρτα ήχου.

Σε διαφορετική εμπειρία που έιχα με 2 set monitor ESI near 05 ήταν πολύ αξιόλογα ηχεία ειδικά για τα λεφτά που κοστίζουν.

 

Βασικά πλέον με τόσες άλλες επιλογές δεν βλέπω τον λόγο να την προτιμήσει κάποιος απο τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες λύσεις από πιο νορμάλ εταιρίες.

 

Πριν κάνεις αγορά ψάξε στα ξενα φορουμ για προβλήματα που μπορει να παρουσιάζει σε χρήστες για να έχεις μια γενική εικόνα με το τι παίζει με την κάρτα.

 

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου