Προς το περιεχόμενο

Πετροβάμβακας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο πετροβάμβακας έχει διάφορες ποιότητες που μετριούνται με κιλά ανά κυβικό μέτρο.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: ένα φύλλο πετροβάμβακα των 2 πόντων και 200 κιλά/κμ ισοδυναμεί με ένα αντίστοιχο των 4 πόντων και 100 κιλών/κμ ή δεν είναι τόσο απλό;

Και κάτι άλλο: Να προτιμήσω ένα φύλλο των 5 πόντων με 100κιλά/κμ ή δύο φύλλα (το ένα πάνω στο άλλο) των 2 πόντων με 175 κιλά/κμ; Ρωτώ τόσο συγκεκριμένα γιατί είναι τα μόνα υλικά τα οποία είναι διαθέσιμα στον τόπο που ζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Εχεις γεμίσει τον τόπο με ερωτηματικά μέσα σε μια μέρα... :lol:

Και τα 3 θέματα που έθεσες ανήκουν σε 1.

Καλό θα'ταν να μας πεις κι εμας τι πας να κανεις τελικά.

Ωστε να υπάρχει συνέχεια και να βοηθηθεί και καποιος τρίτος που διαβάζει.

 

Για να σου απαντήσω πάντως... γενικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη η μάζα, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα.

¶ρα το πιό πυκνό έχει μεγαλύτερη μάζα σε δεδομένες διαστάσεις.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σίγουρα δεν απάντησες στην ερώτησή μου η οποία ήταν πολύ συγκεκριμένη αλλά αφιέρωσες αρκετό χρόνο στην κριτική περί πολλών ερωτημάτων. Δεν πειράζει...σ' ευχαριστώ που έστω ασχολήθηκες. Για να σου λύσω την απορία, προσπαθώ να μετατρέψω μία σοφίτα σε χώρο πρόβας για συγκρότημα και επειδή θα το κάνω μόνος μου προσπαθώ να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα που πιστεύω θα συμφωνήσεις πως δεν είναι καθόλου απλό και πως δεν μπορεί να καλυφθεί με μία και μόνη ερώτηση. Δε νομίζεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Νομίζω ότι πριν αρχίσεις να απαιτείς απαντήσεις για ένα θέμα που χρειάζεται γνώσεις που συνήθως δεν μοιράζονται δωρεάν, θα πρέπει να είσαι πιό ευγενικός απέναντι σε αυτούς που αφιερώνουν έστω και 5 λεπτά από το χρόνο τους για ν' ασχοληθούν μαζί σου.

 

Όπως πολύ σωστά είπες είναι δύσκολο το θέμα και απαιτούνται κατασκευαστικές γνώσεις και ακουστικής και ενώ αυτά τα αναλαμβάνουν αρχιτέκτονες συνήθως, θέλεις να το κάνεις μόνος σου.

Τι περιμένεις; Να σου μεταφέρουμε την θεωρία της Ακουστικής σε μια πρόταση;

 

Η μία περίπτωση είναι να διαβάσεις όσα περισσότερα γίνεται και να μάθεις από γνώστες για να αντιμετωπίσεις το θέμα σοβαρά, και η άλλη είναι να αγοράσεις υλικά οικοδομής που ακούγονται εξωτικά και να κάνεις μια τρύπα στο νέρο με πατεντες που έκανε κι ο απέναντι, αφού ξοδέψεις τα ουκ ολίγα λεφτάκια σου με την ψευδαίσθηση ότι κάνεις τη "φτηνή" λύση.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχάς φίλε μου δεν απαιτώ απάντηση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαιτήσει σε ένα forum. Υποβάλλουμε απλά την ερώτησή μας και αναμένουμε από κάποιους με καλή διάθεση να απαντήσουν κάτι που ευχαρίστως θα το κάνουμε κι εμείς για πράγματα που γνωρίζουμε όταν μας ζητηθεί.

 

Οπωσδήποτε δεν περιμένω σε μία πρόταση να μου αναλύσεις τη θεωρία της ακουστικής και δεν ξέρω πού το κολλάς αυτό μια και δε θυμάμαι να ζήτησα κάτι τέτοιο :?:

 

Τώρα το άλλο περί ευγένειας ας μην το συζητήσουμε γιατί και συ με πήρες απ' τα μούτρα ότι γέμισα τον τόπο ερωτήσεις και δεν ξέρω τι θέλω να κάνω. Αλήθεια υπάρχει περιορισμός στις ερωτήσεις; Αν ναι τότε οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Κι απ' την άλλη μην ξεχνάς ότι σε ευχαρίστησα για το χρόνο σου κάτι που δε νομίζω να δηλώνει αγένεια.

 

Τέλος πάντων και για να μήν το παρατραβάμε και καταλήξουμε να κουβεντιάζουμε για σούπα-μούπες αντί για ηχητικά θέματα και επειδή ίσως το όλο θέμα να ήταν μια απλή παρεξήγηση μια και το γραπτό κείμενο δε μεταφέρει επαρκώς τη διάθεση και τα συναισθήματα του άλλου, σταματώ εδώ 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου