Προς το περιεχόμενο

Παραξενοι θορυβοι σε μικρο λαμπατο.


Johnny.T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Χαιρετω ξανα και παλι θα μιλησω για θορυβους.Το'χει η φαση μαλον τελευταια.

Εχω προβλημα με τον μικρο VHT 6 combo.

Τωρα τελευταια καθως παιζω κανει παραξενους θορυβους ,οχι συνεχεια αλλα τακτικα.Εντονους θορυβους,χρατς χρουτς και σφυριγματα ,χανεται το σημα η βαβουριαζει.

  Σκεφτηκα οτι μαλον θα ειναι το κυκλωμα του σπιτιου που ειναι επανω συνδεμενος ο ενισχυτης μιας και απο το ιδιο πολυπριζο ,επαιρνα ρευμα και για ενα ηλεκτρικο καλοριφερ 2000 βαττ συν τα αλλα ,λαπτοπ ηχεια κτλ.Οντως αλαξα την πριζα και επαιξε κανονικα ,αλλα σε φασεις το ξανακανει.

Ηερει κανεις που μπορει να οφειλεται το προβλημα,Εχει καψει τπτ μεσα στο κυκλωμα του ο ενισχυτης.Το θεμα ειναι οτι σε φασεις παιζει μια χαρα .

Τα φωτα σας Πλιζ.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανε κ εμενα ο ενισχυτης κατι περιεργα!Ακουγοταν ενας θορυβος οπως ακους τα κυματα στη θαλασσα και αλλα περιεργα...αλλαξα ολες τις λαμπες αλλα τπτ...τελικα εβγαλα ολες τις λαμπες,ψεκασα παντου με σπρευ επαφων και ολοι οι θορυβοι εξαφανιστηκαν!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως τέτοιους θορύβους κάνουν οι λάμπες, όταν πέφτουν με τη χρήση  τείνουν να μικροφωνίζουν και να παράγουν παραπάνω θόρυβο σαν βράσιμο

πόσες λάμπες έχει ο δικός σου?

μπορείς να βρείς ποιά λάμπα το κάνει αν τη κτυπήσεις ελαφρά σε λειτουργία με ένα ξύλινο στικάκι  ώστε να μη τσουρουφλιστείς απο τη θερμότητα και να μη τη σπάσεις ;D

αν αυξηθεί ο θόρυβος ή εξαφανιστεί απότομα τοτε αυτή ειναι

αν δεν θέλεις να το δοκιμάσεις έτσι,  απλά άλλαξε την με κάποια άλλη απο κανα φίλο

Μου έχει τύχει βέβαια να έχει αρπάξει η αντίσταση στη κάθοδο και να μη φεύγει το βράσιμο με τίποτα αλλά αυτό προυποθέτει μάστορα γιατι με τις ψηλές τάσεις των λυχνιών  κάθε επέμβαση ειναι επικίνδυνη :o

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι σπάνιο να βρεις όντως μικροφωνική λάμπα; Συνήθως δεν ψοφάνε απλώς κι ακούγονται σκ_τά;

 

Χρουτς χρουτς μπορεί να κάνουν τα ποτενσιόμετρα μπροστά και να θέλουν καθάρισμα (συχνή αιτία χρουτς). Σ' έναν peavey μου που είχε χρουτς και ήχο σαν αυτούς που λες [κι τελικά έπεφτε η ένταση κ καμμιά φορά έκλεινε], ο μάστορας υποψιαζόταν ψυχρές κολλήσεις, αλλά τελικά ήταν κάποια καμμένη αντίσταση (plate resistor νομιζω; )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω Παιδια.κατρχην θα αλαξω την μια λαμπα που εχει με την παλια που ειχε απο την μανα του ,οπως και την μια της προενισχυσης.μεσα ελπιζω να ειναι η λαμπα .Θα ριξω και Crc να εχω το κεφαλι μου υσηχο.Αν δεν αλαξει τπτ ,τοτε μαλον θα χρησιμοποιησω την εγγυηση απο Θωμα και θα τον στειλω να τον κανουν αυτοι.Δεν θελω να μπω στη διαδικασια με εξοδα αποστολης ,αλλα .Βεβαια αν ηταν καμια αντισταση ,παλι καλο θα ηταν να γινοταν εδω .Γεικα παντως ο θορυβος δεν ειναι ενα απλο χρατς χρουτς.Αποκλειω το τα ποτενσιομετρα.Ειναι πολυ δυνατος συριστικος και σχεδον εξαφανιζει το σημα του οργανου ή μαλον το παραμορφωνει και στην ουσια ειναι μονο θορυβος.Αλλα κα9ι οργανο να μην εχει επανω παλι το κανει.Οτνα το κλεινω και το ανοιγω μετα απο λιγο ειναι καλα ,αλλα μαλον οταν ζεσταθει λιγο ξανα μανα τα ιδια.Ελπιζω να ειναι η λαμπα .

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

    Τελικα νομιζω το ελυσα το θεμα .Ευτυχως ηταν η λαμπα.Εβαλα την μανισια επανω και ηταν οκ.Η προενισχυτρια δεν ειχε θεμα.Εβαλα και CrC σε ποτενσιομετρα και επαφες λυχνιων και αφου το επαιξα κανα διωρο δεν εκανε το παραμικρο ,ενω με την παλια λυχνια στο 2λεπτο αρχιζε τους θορυβους.Ολα καλα ευτυχως .Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου