Προς το περιεχόμενο

google chrome adblock


Προτεινόμενες αναρτήσεις

kαλημερα δυστηχως χθες ανοιξα ενα αρχειο exe το οποιο εκανε ολη την περιηγηση μου στο διαδικτυο να σωθω ,ο ενα ατελειωτο χαλι γκαλι και ετσι αναγκαστηκα να αφεραισω το google chrome ωστε να το επαναγκαταστησω και να σωθω.μαζι με το chrome απεγκατασταθηκε και το σωτηριο adblock, προσπαθεια εγκατασης adblock απετυχε,οσο για το chrome υπολειτουργει δεν ανοιγει σελιδες πχ youtube ενω συνεχεια με γειωνει βγαζοντας μου το μηνυμα Το πιστοποιητικό για τον κεντρικό υπολογιστή δεν είναι σωστό¨-¨τι μου προτεινετε να κανω?το λαπτοπ μου ειναι  lenovo 3000 n200 windows 7 64 bit

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι ειδικός, όμως θα σου πω τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις:

 

1) Κατά το δυνατόν καλύτερη εκκαθάριση του υπολογιστή. Θα πρέπει να κάνεις antivirus scan, να χρησιμοποιήσεις προγράμματα όπως το adwcleaner και το malwarebytes κτλ.

 

2) Έλεγχος του κατά πόσο το κάνει και με άλλους browsers. Δοκίμασε πχ και κανά firefox ή opera.

 

 

3) Έλεγχος "κρυφών" ρυθμίσεων του/των browsers. Πχ αρχική σελίδα εκκίνησης αν σου έχει βγάλει κάποια καρκινιάρα μηχανή αναζήτησης ως default, διακομιστές μεσολάβησης κτλ. Το τι θα πρέπει να κάνεις σε αυτό το βήμα διαφέρει ανάλογα με το πρόβλημα. Googlάρισε όσο καλύτερα μπορείς για να βρεις τη λύση.

 

Προσωπικά δε θυμάμαι να έχω πετύχει ποτέ το δικό σου σφάλμα, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω, όμως αξίζει να κάνεις τα πρώτα βήματα.

 

Επίσης, καλή εναλλακτική του adblock θεωρώ ότι είναι και το ublock, καθώς σου επιτρέπει να φιλτράρεις στοιχεία της σελίδας ξεχωριστά, με το χέρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου