Προς το περιεχόμενο

monitor - soundcard


nathanlyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν: Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες σχετικά με το θέμα ηχείων monitor και κάρτας ήχου δουλεύοντας στο FL STUDIO 5 και SONAR 4. Δουλεύω αυτά τα προγράμματα όχι επαγγελματικά προς το παρόν. Για πείτε...

Είχα κοιτάξει για τα ενεργά της M-AUDIO BX5 ή BX8

και την audigy 2 ZS

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνιτορ σου προτείνω Tascam Vl-x5

 

Κάρτα ήχου την Edirol UA-25

 

Με αυτά τα δύο είσαι έτοιμος να ηχογραφήσεις μετάλικα αλλά και τα 2 θα σου κοστίσουν γύρω στα 550 ευρώ.

Επίσης η κάρτα ήχου έχει κάτι εισόδους μικροφώνων και κόλπα που μπορεί να μην σου χρειαστούν οπότε μπορείς να κοιτάξεις για φτηνότερο μοντέλο της..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα m-audio προσανατολίζομαι κι εγώ, απλά θα σε συμβούλευα να αποφύγεις την audigy, την οποία και έχω σε εκδοση pro, γιατι έχει όρια και δεν είναι καλή γι αυτό που την θέλουμε.

 

Είναι για πράγματα απλά , δεν είναι για σοβαρή δουλειά.

 

Ηταν καλή τα τελευταία 3 χρονάκια για να μάθω τι παίζει σε συνεργασία κάρτα ήχου και sonar και γενικότερα με τέτοιες μεθοδους ηχογράφησης καθώς και επεξεργασίας αλλα΄και αναπαραγωγής ηχου vst, αλλά οταν αγοράσω κάρτα σύντομα θα σκάσω αρκετά λεφτα για να πάρω κάτι που πραγματικά να τραβάει οταν την φορτώνω.

 

Αν έχεις χρήμα μην το σκέφτεσαι, η audigy είναι λύση ανάγκης, και αν αναγκαστείς να το κάνεις , πάρ την bulk, εγώ την έχω και την bulk για το άλλο μου pc και την πηρα 50 ευρώ και τρώει τα ίδια ζορίσματα με την platinum pro, που είχε 240 ευρώ. Τώρα η bulk αν υπάρχει θα είναι και φθηνότερη.

 

Αυτά , αντε πάω να κοιμηθώ και να ονειρευτώ οτι αγόρασα κι εγώ κάρτα της προκοπής ακριβή και ενα ζευγος καλά ηχεία , γιατι μου αξίζουν :lol:

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να είναι ενεργά τα monitor! Και 550 ευρω, δεν ειναι πολλά λεφτά για ένα σετ monitor και κάρτας, πιστεύω! Τι πρέπει να κοιτάμε στα monitor και στις κάρτες ήχου, για να κρίνουμε αν είναι καλής ποιότητας??

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα τα m-audio bx8 δεν μου έκατσαν καθόλου καλά στα αυτιά ενώ τα bx5 μου φάνηκαν καλύτερα (περίμενα το ακριβώς αντίθετο) 8O !!. Κοίτα και τα tapco s5s τα οποία σε συνδιασμό με το tapco sw10 μου άφησν πολύ καλές εντυπώσεις. Τσέκαρε και τα αρκετά καλά tascam vl-x5. Τώρα για κάρτα τι να σου πω; Υπάρχουν αρκετές σε αυτά τα λεφτά οι οποίες είναι και αρκετά καλές.

 

Προσωπική συμβουλή: Μην βιαστείς καθόλου (όχι σαν εμένα το γίδι παλιότερα! :cry: :D . ) Τσέκαρε όσα περισσότερα μπορείς. Η καλή κάρτα και τα καλά monitor θα σε καλύψουν για πολύ καιρό! :wink:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου