Προς το περιεχόμενο

καρτα ηχου ηχεια software!


metallica21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια!θα ηθελα να μου πριτεινεται καποια εξωτερικη καρτα ηχου για να συνδεσω την κιθαρα στο pc!αν υπαρχει κατι γυρω στα 60-80 ευρω...επισης ηθελα να ρωτησω αν σε περιστωση που αγορασω μια τετοια τα ηχεια που εχω τωρα στο pc κανουν?ειναι2.1 της logitec..και τελος θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω ακουσει οτι σε μερικες περιπτωσεις υπαρχει καθυστερηση στον ηχο?...τι φταει?ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...επισης ηθελα να ρωτησω αν σε περιστωση που αγορασω μια τετοια τα ηχεια που εχω τωρα στο pc κανουν?ειναι2.1 της logitec..

Εάν εννοείς αν θα ακούς ήχο, ναι όπως ακούς και τώρα. Εάν εννοείς εάν θα ακούς τον ήχο της κιθάρας σου όπως σε κάποιο ενισχυτή, όχι. Αλλιώς όλοι τέτοια θα είχαμε

 

και τελος θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω ακουσει οτι σε μερικες περιπτωσεις υπαρχει καθυστερηση στον ηχο?...τι φταει

Συνήθως φταίει ο υπολογιστής σου

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..και τελος θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω ακουσει οτι σε μερικες περιπτωσεις υπαρχει καθυστερηση στον ηχο?...τι φταει?ευχαριστω!!!

 

Αυτο συνηθως οφειλεται στους drivers της καρτας ηχου και ειναι το λεγομενο latency. Αν η καρτα σου δεχεται ASIO drivers βαλε τους ASIO4ALL. Ειχα κι εγω τετοιο προβλημα με τους "εργοστασιακους" drivers και λυθηκε με τους ASIO4ALL.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην έχεις Latency, πρέπει να έχεις μια κάρτα που να υποστηρίζει το πρωτόκολλο ASIO και να έχει τους αντίστοιχους Drivers. Υπάρχει και η λύση των Asio4ALL drivers που δουλεύουν σε όλες τις κάρτες ήχου (ακόμα και στις ενσωματωμένες) μειώνοντας το latency αλλά με μικτά αποτελέσματα.

 

Η γνώμη που είναι, επειδή πέρα από το latency θέλεις και σωστά στημένα inputs/outputs κατάλληλα για όργανα, να πάρεις κάτι σαν το Roland/Edirol UA-1G. Είναι από τα πιο απλά interfaces που μπορείς να βρείς και το γεγονός ότι είναι εξωτερικό (USB), μικρό σε μέγεθος και χωρίς να απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία, το κάνει πολύ βολικό εάν χρειάζεται να το μεταφέρεις για να ηχογραφείς σε διάφορους χώρους με ένα laptop.

 

H τιμή που θα το βρεις είναι μάλλον λίγο πιο πάνω από αυτές που αναφέρεις (πρέπει να κοστίζει κοντά στα 100 €) αλλά δεν θα πήγαινα σε κάτι φθηνότερο.

If at first you dont suceed, then skydiving is definitely not for you.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου