Προς το περιεχόμενο

ENGL Screamer 50 Combo tube change


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολυ καλησπερα στο team. ονομαζομαι Μιχαλης και θελω τα φωτα σας. κατεχω τον εν λογω ενισχυτη και εχει πεσει τραγικα η ενταση του. σχεδον φουλ γκαζωμενος ακουγεται λες και τον εχω στο 0,5. μου ειπαν οτι θελει προφανως λαμπες.

 

η ερωτηση ειναι. ολες? δλδ και προενισχυσης και τελικες ή κατι άλλο?

πασα γνωμη εκτιμιταία. ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ανάβουν όλα τα νήματα των λυχνιών δεν είναι καμένες, ενδέχεται να είναι όμως πεσμένες.Οι προενισχύτριες σπάνια θέλουν αλλαγή, ως επίσης οι 6l6 η el34(εξόδου) είναι ''matched'' αν είναι η μία από τις δύο καμένη πρέπει να αλλαχθούν και οι δύο.Τις περισσότερες φορές οι ''εξόδου'' είναι αυτές που καίγονται.

Επίσης πρέπει να τσεκάρεις το ''bias'' των λυχνιών μήπως δεν είναι ρυθμισμένο.Φαντάζομαι ότι ανοίγεις κανονικά το ''stand by'' αφού περιμένεις για 30 δ.λ.π, το λέω σε περίπτωση που το ξέχασες.

Συμβουλεύσου έναν τεχνικό, άμα έχει και ένα μηχάνημα παλιό που μετράει μία μία τις λυχνίες ακόμα καλύτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για τις απαντησεις...το εψαξα και κατεληξα και εγω στο να τις αλλαξω ολες...πιθανολογω οτι ειναι ''πεσμενες'' βαση των ''συμπτωματων'' του ηχου...παρηγγειλα καινουριες λαμπες και βλεπουμε.......θα τσεκαρω με την μεθοδο της ατόπου απαγωγης και ποιες απο τις παλιες δουλευουν να τις εχω για καβαντζα..!..αν και παλι εχω θεμα μετα την αλλαγη τοτε παμε αλλου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καπου ακουσα οτι η μαμα λαμπες δεν ειναι και οι καλυτερες.Μπορει καποιος που ξερει να προτεινει κατι καλυτερο σε τελικες και προενισχυτριες που εχει δοκιμασει και ειχε καλυτερα αποτελεσματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις λαμπες μπορεις να τις τσεκαρεις σε καποιο μαστορα που να εχει το καταλληλο μηχανημα. Σου βγαζει ποσο % δουλευουν. Εγω το εχω κανει σε εναν εδω κοντα (Πευκη). Αυτος ψιλοφιλικα μου τις μετρησε, αλλα δε βλεπω γιατι οχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου