Προς το περιεχόμενο

Koπη CD


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φιλοι του noiz

Θα θελα να κανω 2 ερωτησεις...εχω ηχογραφησει καποια τραγουδια και σκεφτομαι τροπους να τα προωθησω. Φυσικα προτεραιοτητα εχει το ιντερνετ πια, αλλα επειδη παλιοτερα ειχα κυκλοφορησει καποιο CD και λογω επισης οτι θα θελα να υπαρχουν τα κομματια και σε φυσικη μορφη, σκεφτομαι και να τυπωσω καποια αντιτυπα. Παλιοτερα το ελαχιστο δυνατο ηταν 500 κομματια, το 2009, σε γνωστη εταιρεια κοπης (δε ξερω αν πρεπει να αναφερω ονομα). Το ερωτημα ειναι, πλεον εν ετη 2015, ισχυουν ακομα αυτα τα πλαφον? Μπορειτε να αναφερετε ενδεικτικα 1-2 εταιρειες κοπης ?

Και ενα 2ο ερωτημα που απορρεει απο το 1ο....παλιοτερα οταν ειχα κυκλοφορησει τα κομματια μου, επειδη ημουν σε μια ανεξαρτητη δισκογραφικη, μου ειχε πει οτι για να ειναι επισημη κυκλοφορια πρεπει να ισχυουν καποιες προυποθεσεις. Τι ακριβως πρεπει να εχει ενα CD για να θεωρειται επισημη κυκλοφορια? Να εισαι αποκλειστικα σε εταιρεια ή γινεται να εχεις CD εταιρειας και χωρις να εισαι καπου? Ειμαι λιγο μπερδεμενος στο θεμα αυτο και θα θελα τα φωτα σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Επανερχομαι στο θεμα που ειχα ρωτησει, μιας και ηρθε πια η ωρα για να τυπωθουν τα Cd. Δυο ερωτηματα. Προσπαθω να βρω το site της digital press που ειχα συνεργαστει παλιοτερα αλλα μου βγαζει μια σελιδα που λεει κατι ισολογισμους. Λειτουργει η εταιρεια κανονικα?

Και ενα 2ο...στο προηγουμενο CD που καναμε, στην πισω οψη ειχε το σημα της ODEON σε ιριδιζων πλαισιο και τα αρχικα της IFPI , αυτο σημαινει οτι η κοπη βιομηχανικου CD σημαινει αυτοματα οτι περιλαμβανεται στην IFPI ή για να γινει αυτο χρειαζεται καποια δισκογραφικη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου