Προς το περιεχόμενο

Drive απο ''τερματισμενο'' ενισχυτη χωρις να ενοχλει???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στους φίλους.. Χρησιμοποιώ τα drive του ενισχυτή μου και εχω βρει την χρυσή τομή για το συνδυασμό Volume και Gain που χρειαζεται για να ''σπασουν'' οι λαμπες και να μου δωσουν ενα γεμάτο distortion με αρμονικές και όγκο,ακριβώς για τα γούστα μου..

 

Το προβλημα ειναι οτι (αν και 15watt σε 1x12 καμπινα) ειναι αρκετα δυνατα για να μπορω να τον εχω σε stage και σε προβα και να μην ενοχλω, παρολο που βαραμε σαν μπαντα..

 

Τι τροπος υπαρχει να κρατησω αυτο τον ηχο οπως τον θελω και να τον παρει το μικροφωνο μπροστα απο τον ενισχυτη χωρις να ενοχλειται ο κοσμος η το παταρι?? να στρεψω αλλου μικροφωνο και ενισχυτη?? θα επηρεάσει τον ηχο αν τα στρεψω προς τον τοιχο για να μην τον τρωει ο κοσμος η οι υπόλοιποι της μπαντας?? αν δεν τον επηρεασει θα ηταν καλη λυση...καποια αλλη σκεψη??

 

Να επισημανω οτι σκοπος μου δεν ειναι να ακουω εγω αυτο τον ηχο στα λαιβ αλλα να τον παιρνει το μικροφωνο για εξω και ας μου το στελνει στα μονιτορ αν χρειαζεται...ετσι κ αλλιως ποτε δεν θα υπαρχει σωστη θεση αυτιου και ενισχυτη σε ενα λαιβ η μια προβα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η λυση για αυτο ειναι μια iso cab.

Θα βιδωσεις μεσα της το μεγαφωνο της αρεσκειας σου (αυτο που εχει τωρα ο ενισχυτης σου προφανως) και θα εισαι αθορυβος χωρις να χανεις τον ηχο σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα επηρεάσει τον ηχο αν τα στρεψω προς τον τοιχο για να μην τον τρωει ο κοσμος η οι υπόλοιποι της μπαντας??

 

φυσικα και ΟΧΙ,δεν θα εισαι αλλωστε και ο πρωτος

 

 

επισης μπορεις να βαλεις και ενα απλο μαξιλαρι ή κουβερτα για μονωση ή καποια αλλη ΅μπαφλα΅ ,υπαρχουν και επαγγελματικες λυσεις

 

http://www.sweetwater.com/store/detail/CSPA24

 

εγω σπιτι μια και εχω το e906 που καθεται flat πανω στη γρυλια απλα βαζω απο πανω ενα μαξιλαρι και...μια βελετζα και ειμαι κομπλε.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου