Προς το περιεχόμενο

Το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δώρο... Απόλυση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκινώ με ένα τεράστιο συγγνώμη σε όποιον διαβάσει και χαλαστεί,γιατί τέτοιες μέρες-τέτοια πράγματα.Απλά επειδή δεν είμαστε μόνον άνθρωποι που αγαπάμε τη μουσική,αλλά και άνθρωποι πάνω απ όλα,και όλα στη ζωή είναι,άν και δεν με γνωρίζετε εγώ σας αισθάνομαι πιο κοντά απο κάθε άλλο άγνωστο απο αυτά που μέχρι στιγμής γράφετε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην εταιρεία που έδωσα 12 χρόνια απο τη ζωη μου.Ενα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτή τη γενιά ανθρώπων που ασχολούνται με το management.Τους ευχαριστώ βαθύτατα για τις συγκινήσεις και την ψυχική ανάταση για όλα αυτά τα χρόνια.Για την απέραντη χαρά που αισθανόμουν αποκαθιστώντας βλάβες όσο πιο γρήγορα ήταν δυνατόν.Για όλες τις νύχτες που με ξυπνούσαν κι εγώ έτρεχα να βοηθήσω...Για τα 36ωρα πού έμενα εκεί πάνω απο ένα παλμογράφο και με ...ορρό καφφείνης στο χέρι με σκοπό...να πάει καλά η εταιρεία..Για τα...άπειρα Σαββατοκύριακα που όποτε εκλήθην επειγόντως παράτησα φίλους,συγγενείς,ακόμα και διακοπές χάλασα για να είμαι εκεί...ευχαριστώ επίσης που με τα.....δωδεκάωρα και δεκαεξάωρα που ξαφνικά - όποτε θέλατε και με ενημέρωση μία ώρα πριν σχολάσω επιβάλοντας,βοηθήσατε να χάσω τις ομορφότερες ίσως στιγμές στο μεγάλωμα του γιού μου.

Και για τις ατέλειωτες στιγμές που πέρασα σχεδιάζοντας ...πατέντες στο πόδι σας ευχαριστώ,για να πάει καλά η εταιρεία πάντα...Γιατί βέβαια μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό απο Γερμανία,θα....κατεβάζαμε ρολλα τρείς μέρες,και ποιός το θέλει αυτό...Εγώ πάντως όχι.Σας ευχαριστώ για όλα αυτα τα Χριστούγενα που πέρασα μόνος στο εργοστάσιο επειδή ήταν αποκλεισμένο απο τα χιόνια και εγώ έπρεπε να το κρατώ ζεστό και σε κατάσταση ετοιμότητας..Α,και για το παραπονεμένο βλέμμα της αγαπημένης μου συντρόφου,που όλα αυτά τα χρόνια δεν είπε κουβέντα,τίποτε βρε παιδιά...και γι αυτό σας ευχαριστώ..μόνο να βλέπατε αυτά τα μάτια...

Δεν πειράζει,εγώ καταλαβαίνω....κατάλαβα ότι τώρα στα 43 μου χρόνια,άρχισα και ...μυρίζω ναφθαλίνη...άσχετα απο το τι είμαι ικανός να προσφέρω,το τι προσέφερα άλλωστε όσοι το γνώριζαν ή αδιαφορούν,ή αδιααφορούν..άλλωστε όπως μου είπατε με τα χρήματα που παίρνετε...τρείς...πιτσιρικάδες...Μα πρέπει να εργαστούν και οι νέοι συνάδελφοι,ώ εταιρεία.....χαρά μου λοιπόν που η ταπεινή μου θέση θα ανοίξει ....τρείς θέσεις νέων ανέργων συναδέλφων...πράγμα που δεν πιστεύω δυστυχώς...

Α!! και για το ...καπέλωμα ευχαριστώ,τότε που μου στείλατε τον άσχετο μέν αλλά γνωστό του τάδε και τον βάλατε επικεφαλή τμήματος.Δέν έχει να κάνει που δεν γνώριζε τι είναι μια αντίσταση..Ομολογώ έγραφε άπειρα πράγματα κάθε μέρα που μόνον εσείς καταλαβαίνετε..Τι σημασία είχε άλλωστε ότι ήταν σειρά μου λογικά και πραγματικά να ανέβω κι εγώ κάποτε.Επίσης με βοήθησε να...ξεκουράζομαι αποσπώντας με καθημερινά απο το κυρίως έργο μου,καλώντας με στο γραφείο του,επισημαίνοντας μου κάθε μέρα ότι θα κάνω ότι μου λέει πίνοντας το ...ουισκάκι του,πόσες ....γκόμενες βγάζει με την .....κάρτα του τεχνικού υπεύθυνου..

Αχ αγαπητοί μου.......δε φτάνει ο χώρος να σας ευχαριστήσω για όλα,δεν τα θυμάμαι άλλωστε,μια μικρή ζωή ήταν εκεί για μένα.Εξάλλου εσείς δεν θα τα διαβάσετε,και να τα διαβάζατε.....ξέρω...Αυτό που δεν θα μάθετε βέβαια είναι ότι με την παρούσα κατάσταση,τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις και το τρέξιμο που έχω ρίξει,δεν πρόκειται να ξαναεργαστώ στο αγαπημένο μου αντικείμενο.Ούτε βεβαιώτατα ότι πάρα πολύ σύντομα θα βρίσκομαι σε κατάσταση οικονομικά επισφαλή σε σημείο....φυλακής...

Ευχαριστώ ρε παιδιά!!!! Καλή καρδιά !!!! Καααααααμιά φορά,άν σας έρθει,

όπως ισιώνετε τις...γραββάτες σας,αφιερώστε ένα λεπτάκι να σκεφτείτε.....

Θά είστε πάντα 25 και 30 ???

Χωρίς καμμία κακία σε κανέναν,και πάλι συγνώμη απο τον κόσμο του φόρουμ,άν κρίνετε ότι είναι σε λάθος χώρο,χρόνο - οτιδήποτε,σβήστε το απλά.Εγώ κρίνοντας ότι εδώ είναι μια μικρή κοινωνία ανθρώπων πραγματικών,θέλησα να .....πώ τον επίκαιρο πόνο μου,δεν υπάρχει περίπτωση .....ούτε με το ένα ....πόδι στον κορυδαλλό να με δείτε να λέω όσα είπα στα ....κανάλια...Απλά,υπάρχουν τα όμορφα στη ζωή,υπάρχουν όμως και αυτά...

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

 

Δημήτρης

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι να πω; ίσως ότι σίγουρα θα βρεις αλλού και μάλλον και καλύτερα! Αθάνατη ΜΠΑΝΑΝΙΑ ούτε τις ημέρες δεν σεβάστηκαν οι κάφροι! :evil:

Απλά με κάτι τέτοια καταλαβαίνεις πόσο κενοί και @*$#%@ είναι όλοι οι επικοί τσακωμοί εδώ μέσα για κάτι ξύλα και κάτι οργανομπαίχτες! :cry:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημητράκο ότι και να πούμε λίγο είναι...Μπράβο στη μαγκιά σου που έγραψες, ό,τι έγραψες..Εννοείται πως δεν είμαστε μόνο χαρές και πανηγύρια,αν θα αλλάξω πετάλι,αν μου κάηκε ο ενισχυτής..Όλα είναι ζωή..Δεν χρειάζεσαι συμβουλές από κανέναν, ούτε χτυπήματα στην πλάτη (τέτοια μάλλον θα χόρτασες..).Από την μικρή 26χρονη εμπειρία μου το μόνο που μπορώ να λέω και να ελπίζω είναι πως όλα εδώ πληρώνονται..Μην βλαστιμάς που ήσουν πάντα κύριος,έτσι είσαι...Δεν μπορούμε να μαστε όλοι κακοί.Οι δικοί σου άνθρωποι θα ναι πάντα περήφανοι για σένα και αυτό είναι που έχει σημασία τελικά...Αυτά τα δευτερόλεπτα που κοιτάς στον καθρέφτη και μπορείς να το κάνεις χωρίς να ντρέπεσαι.Καλες γιορτές φιλαράκι. :wink:

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά φοβερή ιστορία...σου ευχομαι ο,τι καλύτερο από δω και πέρα για τη ζωή σου.

Απλά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι παρήγορο να σκέφτεσαι το "κάθε εμπόδιο για καλό"

Το ότι ήσουν μια ζωή εντάξει είναι ιδιαίτερα τιμητικό για σένα.

Και που είναι η αναγνώριση θα μου πεις?

Κάποιες φορές όμως η αναγώριση από τον ίδιο μας τον εαυτό είναι πολύ σημαντικότερη από οτιδήποτε άλλο.

Σε καταλαβαίνω ωστόσο απόλυτα για αυτά που νιώθεις.

Να χαίρεσαι την οικογένεια και τον γιό σου και να σκεφτεσαι θετικά (το λέω και για μένα το τελευταίο γιατί εγώ "μαυρίζω" και με πιο ασήμαντες αφορμές).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει μεγαλη σημασια να μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ ησυχα..

Αυτοι οι αμφιβαλλω αν θα το καταφερνουν.

Μην καλλιεργησεις μισος μεσα σου...Να εισαι

χαρουμενος που αγαπας τη ζωη με τα καλα και τα κακα της..

Εξαλλου τι πιο ομορφο να εχεις μια οικογενεια που λατρευεις..

 

Να σου ζησει ο γιος και η γυναικα σου,να περασετε καλες γιορτες... :D

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μίσος ? Με τίποτε.....δεν είναι στο χαρακτήρα μου

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,καλές γιορτές και να χαίρεσαι ότι

αγαπάς.

Υ.Γ. Μισούν οι .....κιθαρίστες, ή οι γενικά εμπλεκόμενοι με τη μουσική ?

Μπα....δε θέλω να το πιστέψω :)

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ φίλε.

 

Λυπήθηκα πραγματικά γιατί έχασες την δουλειά σου και μάλιστα τέτοιες μέρες που υποτίθεται όλοι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι.

Όμως σαν συνομήλικος θέλω να σου πώ κάποια πράγματα όχι για να σε παρηγορήσω αλλά για να πάρεις δύναμη.

Πρώτα απο όλα τα αγαθά έρχεται η ΥΓΕΙΑ και αυτή δεν μπορούμε να την αποκτήσουμε ούτε μέσα απο θέσεις εργασίας ούτε απο παχυλούς μισθούς.

Μιλάω εκ πείρας...

Αυτό που θέλω να σκεφτείς είναι αν έχεις την υγεία σου κοιτάζοντας αυτά τα μάτια της γυναίκας σου που ανάφερες και τον γυιό σου που μεγαλώνει μην χάνεις το κουράγιο σου.Εάν πράγματι αξίζεις δεν πρόκειται να χαθείς.Κάθε μέρα είναι μιά καινούργια μέρα κάποια πόρτα θα ανοίξει επαγγελματικά για σένα ξανά όσο δυσκολο και εάν φαίνεται τώρα που είναι νωπές οι "πληγές" της απόλυσής σου.

 

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλεις κάτω έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε χρειάζονται....και φιλαράκια εδώ στο Noiz.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ο Καινούργιος χρόνος να σου δώσει ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σε κάνει να δείς τα πράγματα πιο ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ.

 

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να'σαι καλά αγαπητέ φίλε,διαβάζω προσεκτικά και κρατώ μέσα στην καρδιά μου τα λόγια όλων σας.Ελπίζω και προσεύχομαι πρώτα για υγεία και για το κάλύτερο για όλο τον κόσμο.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!.....ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου