Προς το περιεχόμενο

yamaha thr10c


otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, μου τον δάνεισε ένας φίλος και έχω πάθει πλάκα. Ήμουν προκατειλημμένος αρνητικά και έφαγα χαστούκι. Ο ενισχυτάκος τα σπάει. Μιλάω για τον μαύρο που είναι πιο vintage oriented. Δε θα αντικαταστήσει το θηριώδες rig σας αλλά μιλάμε ότι για σπίτι είναι ταμάμ. Επίσης βρίσκω τα καθαρά του πολυυυυυ bluesy καθαρά. Δοκιμάστε. Ένα μείον ότι δεν έχω καταλάβει τι χρειάζεται gain, master volume και guitar output volume μαζί.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το gain ειναι το αυτονόητο που ξέρεις

 

Το Master volume συμπεριφέρεται σαν το Master volume του ενισχυτή που προσομειώνει(πχ αν θέλεις το "σπάσιμο" των τελικών λυχνιών του εκάστοτε μοντέλου)

 

Το Guitar volume είναι για να ρυθμίζεις την ένταση του αποτελέσματος στο THR.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω τον πράσσινο...την ίδια πλάκα έπαθα και έγω όταν τον είχα ακούσει....θες ποιότητα, όγκο, τρισδιαστατο ήχο με τα εφέ....σπέρνει για μελέτη.....εγω συνδεω  μια πηγή στο line input  μιξάρω με  quitar output και τζαμάρω....ειναι hi-fi  το μηχανακι....λες και ακους δίσκο!!  Καλόπαιχτο!!!

moody...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου