Προς το περιεχόμενο

Αγορά ενισχυτή, combo, mini...


torpilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!

 

Ψάχνω για ένα ενισχυτή!

 

Έχω δει τον Yamaha thr10 αλλά ψάχνω και για γνώμες από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στο συγκεκριμένο μηχάνημα ή ακόμη ακόμη και προτάσεις για εναλλακτικές.

 

budget έως 300€

 

Να πω ότι δεν παίζω σκληρά, είμαι soft player! Έχω μια πολύ καλή Fender Strat Mexico αλλά με φοβερό ήχο χωρίς πολύ θόρυβο στα μονά.

 

Η χρήση κυρίως θα γίνει στο studio χαμηλά χωρίς πολλά γκάζια αλλά (!) θέλω καθαρό ήχο!!! Με καλή απόκριση σε όλες τις συχνότητες. Ίσως χρειαστεί να ηχογραφήσω κιόλας! Δεν με ενδιαφέρει να έχει effects πάνω!

 

Παρακαλώ αν μπορείτε μια βοήθεια,

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λαμπάτο θες ή δε σε νοιάζει; Ξέρεις τη διαφορά; Ο ενισχυτής που γράφεις αν δεν κάνω λάθος είναι φορητός και modelling...Γιατί να τον θες για το στούντιο;

 

Εγώ τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ τον Laney Cub 10 για πρόβες και ηχογράφηση και με έχει βγάλει μια χαρά. Καθαρός σε εντάσεις πρόβας, με πλούσιο ήχο και αρκετά μπάσα. Μόνο μειονέκτημα το 10" μεγάφωνο αλλά είναι θέμα γούστου. Επίσης θα έλεγα ότι δεν έχει και φοβερές δυναμικές. Αλλά πάλι θέμα γούστου και παιξίματος. Είναι και λίγο σκοτεινούλης στον ήχο.

 

Γενικά πρέπει να δοκιμάσεις να δεις τι ήχος σου αρέσει για να παίζεις. Ή να περιγράψεις περίπου τι ήχο θες για να σε συμβουλέψουν εδώ. Αν το μόνο που σε νοιάζει έιναι το καθαρό και πλούσιο, υπάρχουν πολλές επιλογές.

 

Πάντως στις αγγελίες του noiz (μεταχειρισμένα) είδα στο budget σου (από λαμπάτους) Laney Cub 10, Kustom Defender 50 κεφαλή, Laney LC 15 που έχουν όλοι καλό καθαρό. Επίσης Fender Vaporizer και jet city JCA2212 combo που δεν ξέρω το καθαρό τους πώς είναι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δοκιμάσεις για να δεις αν σ'αρέσει ο ήχος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτό το μπάτζετ για καινούριο άκουσε και τον fender mustang III.

 

Τον έχεις δοκιμάσει; Γνωρίζεις αν είναι καλός; Καμία γνώμη σε σχέση με τον Yamaha!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν στο studio σκέφτεσαι να παίζεις με άλλους, ο ενισχυτής που σκέφτεσαι δεν μπορεί να σε καλύψει...

 

Όχι solo κατάσταση! Και καμία μικροηχογράφηση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου