Προς το περιεχόμενο

Νίκος Ψοφογιώργος - A nod...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Λυπάμαι να γράψω πως ο Νίκος πέθανε, όμως είναι δυστυχώς αλήθεια...επίσης λυπάμαι που δεν συναντώ αναφορές στο λυπηρό γεγονός, νοιώθω πως του αξίζει αληθινά να μνημονευτεί σε τούτη εδώ την κοινότητα.

Αντιγράφω απο το ogdoo.gr και παραθέτω ένα απόσπασμα απο τις πολλές εκλεκτές συνεργασίες του.

 

Ο Νίκος Ψοφογιώργος έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 52 ετών, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου 2016.

Είχε σπουδάσει τύμπανα με τον Κώστα Παγωνίδη στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Συνεργάστηκε τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Σταύρος Κουγιουμτζής (υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της ορχήστρας του), ο Γιώργος Καζαντζής καθώς και οι Φλώρος Φλωρίδης, Κώστας Μαγγίνας, Κώστας Θεοδώρου, Σαβίνα Γιαννάτου, Μελίνα Κανά, Μαριώ, Παύλος Παυλίδης (Ξύλινα Σπαθιά), Evan Parker, Danny Hayes, Terra Incognita (Ν. Καρατζής), Vorlike, Wutu Wupatu (Μ. Σιγανίδης), Μπάντα της Φλώρινας και άλλοι. Μεγάλη υπήρξε επίσης η συνεργασία του με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, που διήρκησε από το 1997 μέχρι το 2015. Συμμετείχε σε παραστάσεις όπως «Βάκχες», «Εκάβη-Κύκλωπας», «Ηρακλής», «Βάτραχοι», «Τραχίνιες», «Διονύσου λόγος», «Από τις Βάκχες του Ευριπίδη» και άλλες...

 

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σώπα ρε συ κουφάθηκα τώρα...

 

πολύ γνωστός στη Θεσσαλονίκη... (ίσως γι αυτό δεν πέρασε η είδηση - από εδώ το μαθαίνω, έχω να δω και τον Γουμπερίτση σχεδόν κανα μήνα....)

 

κρίμα...

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ νέος αλήθεια.... Λίγο τον γνώριζα προσωπικά, ήταν φίλος του κουνιάδου μου. Όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί - κι όχι μόνο - της Θεσσαλονίκης τον ξέρουν. 

 

  Αντίο φίλε, στην ειρήνη και στο καλό!

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου