Προς το περιεχόμενο

Αξίζει????


AdithetoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λέω να κάνω overclocing το pc... αλλά δε ξέρω άν θα κερδίζω τπτ στα προγράμματα ήχου, θα δω διαφορές σ' αυτές τις εφαρμογές?

 

Τώρα που το όλο σύστημα είναι σε defult κατάσταση, όταν φορτώνω ένα πρόγραμμα με πολλά (instrumetns ιδικά) ε, μέτα από κάποια ώρα λειτουργίας ψιλοκολλάει κι άλλα.... (ανεβαίνει η θερμοκρασία της CPU)

 

Θα σταματίσουν αυτά με το overclocing???

 

έχω DFI μητρική, AMD Athlon 64x, και 4 geil ram (2x256 & 2x512)

μια creative X-Fi Platinum και μια Νvidia 6600 GeForce

 

Δε ξέρω αν παίζουν ρόλο που τα αναφέρω αυτά... Αν ξέρει κανείς τπτ ας μ πει 2 λόγια! :)

[/i]

ίδα τα όνειρα σάρκα να παίρνουνε,

τώρα μαζί του τα βλέπω πεθαίνουνε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ανεβάζει θερμοκρασία τώρα που είναι default, φαντάσου τι θα γίνεται άμα το overclockάρεις! Θα θες σίγουρα υδρόψυξη που είναι γερό καπέλο από χρηματικής απόψεως...

 

Το καλύτερο είναι να μην κάνεις overclocking γιατί δεν θα κερδίσεις και τίποτα ανοίγοντας ένα παραπάνω instrument (γιατί τόση διαφορά θα δεις, όχι παραπάνω). Καλύτερα κάνε ένα format και σωστή εγκατάσταση Windows και σετάρισμα του υπολογιστή σου και θα δεις πόσο θα "ανασάνει" το μηχάνημα. :lol: :wink:

Και μια καλύτερη κάρτα ήχου δεν θα ήταν άσχημη, βασικά επιβάλλεται!

 

Κι όταν με το καλό μαζέψεις χρήμα, χτύπα ένα νέο και ωραίο PC...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τόσο χάλια είναι διλ. αυτό που έχω? :( ούτε 2 χρόνια δε έχω που άλλαξα όλο το κουτί σχεδόν! δηλ. για να είναι καλυμμένος για 5 χρόνια τι σκατά πρέπει να πάρω? για να μην έχω κολλήματα.

Δεν θα ανοίξω στούντιο!

το σετάρισμα τι είναι? :D και τα windows πως αλλιώς να τα βάλω εκτός από τον κλασσικό τρόπο..? και πια καλύτερη κάρτα ήχου σε σχέση μ' αυτή που έχω??? (με βάση τα χαρακτηριστικά τους ε!)

ίδα τα όνειρα σάρκα να παίρνουνε,

τώρα μαζί του τα βλέπω πεθαίνουνε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc μας όσο προηγμένο και τελευταίο να είναι ποτέ δεν μας καλύπτει γιατί όλο και κάτι καλύτερο θα προκύψει.(κάνει και ρίμα.. :D ).Από το δικό σου φαίνεται να χωλένει η κάρτα ήχου και η κάρτα γραφικών (εάν θέλεις να παίζεις τα πιο καινούργια παιχνίδια).Παρόλα αυτά το πρόβλημα του ότι crashάρουν τα προγράμματά σου μπορεί και να μην οφείλεται στον υπάρχον εξοπλισμό με την έννοια ότι μπορεί να μην ψύχεται καλά ο επεξεργαστής ή οι μνήμες.

 

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις υδρόψυξη,ας μην είμαστε υπερβολικοί!Μην το overclockάρεις αν δεν ξέρεις πραγματικά τί κάνεις!Με ένα ασφαλές overclocking θα έχεις μια αύξηση επιδόσεων γύρω στο 20%.Γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει το καρδιοχτύπι αλλά πάλι αν είσαι μάστορας...

 

¶νοιξε το κουτί και δες αν αερίζεται σωστά?

 

Το έχεις σε κλειστό χώρο?

 

Μήπως οι κάρτες δεν έχουν αρκετό χώρο μεταξύ τους?

Μήπως τα ανεμιστηράκια έχουν πάνω τους τον βέλιουρα και τη μουχρίτσα και γι αυτό ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες?

Μνήμη έχεις αρκετή,από m/b όλα καλά,επεξεργαστής οκ,κάνε και ένα format και πες μας! (το δώρο χριστουγέννων τελείωσε,δεν είναι ώρα για έξοδα.....πάλι.... :lol: :lol: )

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

XEXEXEXEXE ωραίος! λοιπόν, έχουμε και λέμε πρόσφατα έβαλα καινούρια ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή της zalman, αν το γράφω καλά. και λειτουργούν άλλα 3 funs μέσα στο κουτί... οι μνήμες είναι της geil και είναι καλυμμένες με ένα μπλε μεταλλικό πράγμα :D το οποίο αν δε κάνω λάθος είναι οι ψύκτρες τους. οι κάρτες αν λες τις pci δεν έχουν αν εννοείς πως πρέπει να έχουνε μια pci μεταξύ τους κενό, γιατί έχει 3 θέσης η motherboard και είναι πιασμένες όλες. (κάρτα ήχου, γραφικών και μια video), τα ανεμιστηράκια είναι καινούρια και δεν έχουν πάνω τους, ακόμα, κόκκο μπίχλας, αν εννοούσες κάτι τέτοιο.

τα mb είναι σύνολο 1,5GHz, o AMD είναι στα 3000+ και format έκανα πρόσφατα, ένα από τα 10 που είχα φτάσει να κάνω κάθε μήνα! :D (ok έτυχε κάποιο μήνα) γενικά ξέρω να κάνω format το φυσιολογικό, δε ξέρω αν υπάρχει κανένα ιδιέτερο όταν θες να τα πηγαίνει καλά με τη μουσική παραγωγή! :) τώρα για το overclocing, δε ξέρω να το κάνω άλλα όταν κι αν το κάνω θα το κάνω με σεβασμό! :D μέχρι εκεί που αντέχει το έρμο! με κάποιον που να είναι εκείνος ο "μάστορας".

 

το θέμα είναι να κερδίσω χαμηλότερη χρήση της cpu από τα instruments που τραβάνε αρκετά από ότι είδα! Να μπορώ να φορτώσω 10-15vsti και να μη ξεκινάει τα τσακ τσακ στον ήχο.... αυτά! :D

ίδα τα όνειρα σάρκα να παίρνουνε,

τώρα μαζί του τα βλέπω πεθαίνουνε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς να πω ότι δεν είμαι καθόλου μα καθόλου φανατικός οπαδός του υπερχρονισμού (πολύ φασαρία και αστάθια χωρίς ο κέρδος που φαντάζεσαι).

 

Για δες αυτές τις οδηγίες όσον αφορά το "σετάρισμα".

http://www.musicxp.net/tuning_tips.php

 

Τώρα σε σχέση με το hardware έχω να πω, από εμπειρία κυρίως, τα εξής:

Για γρηγορότερο audio workstation μεγάλο ρόλο παίζουν οι δίσκοι (πόσο γρήγοροι και μεγάλοι είναι και πως έχεις κατανείμει τα δεδομένα σου. Έχεις ξεχωριστό δίσκο για το σύστημα και ξεχωριστό για τα μουσικά σου αρχεία και δείγματα ή τα έχεις όλα σε έναν δίσκο;). Έπειτα οι μνήμες σου είναι γρήγορες; Όλες οι μουσικές εφαρμογές είναι μεγάλες "φαγάνες". Ο επεξεργαστής σου δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά ούτε και μέτριος. Το motherboard κατά τη γνώμη μου παίζει τον πρωταρχικό ρόλο και το αναφέρω επίτηδες τελευταίο. Αν τα καλύτερα εξαρτήματα δεν επικοινωνούν καλά μεταξύ τους και υπάρχουν θέματα ασυμβατότητας τότε δεν θα δεις ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν θυμάμαι να ανέφερες τη μάρκα είναι η mb σου. Πάντως για αυτές τις δουλειές οι λύσεις MSI και ASUS είναι μονόδρομος.

 

Για όποια διευκρίνηση εδώ είμαστε πάλι.

Ελπίζω να βοήθησα.

 

Φιλικά.

Παναγιώτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα είναι να κερδίσω χαμηλότερη χρήση της cpu από τα instruments που τραβάνε αρκετά από ότι είδα! Να μπορώ να φορτώσω 10-15vsti και να μη ξεκινάει τα τσακ τσακ στον ήχο.... αυτά! :D

 

Κάνε κανένα track export to wav να παίζει audio και ξεφόρτωνε κανένα Vsti να ξεκουράζεις τον επεξεργαστή.

 

Μην κάνεις overclocking γιατί θα έχει προβλήματα συγχρονισμού με τα midi clock και για το μόνο που δεν θα κάνει το μηχάνημα θα είναι για μουσική.!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου