Προς το περιεχόμενο

Φόρτωμα sampler σε korg m3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο όργανο και θα ήθελα να ρωτήσω αν και στο m3 η διαδικασία για να φορτώσουμε ήχους και sampler είναι η ίδια όπως στο tr. Και αν κάθε φορά που ανάβουμε το όργανο πρέπει να φορτώνουμε πάλι τους ήχους sampler ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς η ίδια διαδικασία και ίδια αρχεία (KMP, KSF, KSC) είναι απλά υπάρχει η επιλογή autoload και φορτώνει απευθείας από εξωτερικό usb stick (στο πίσω μέρος) ή usb hard drive ή usb οτιδήποτε όπως δηλ σε παλιότερα μοντέλα Extreme& Studio, οπότε εξαρτάται αν έχεις την 256 Mb ram επάνω και πολλά samples μπορεί να θέλει 1-1,5 λεπτό είναι πιο γρήγορο στη ταχύτητα φόρτωσης από παλαιότερα μοντέλα.

 

όλοι οι τύποι μνήμης στα Korg είναι DRAM και δεν κρατούν αρχεία όταν μείνει χωρίς ρεύμα, το μόνο όργανο με NVRAM (non-volatile) ήταν το Trinity εάν θυμάμαι καλά, από εκεί και πέρα τα αλλάξανε λόγω υψηλού κόστους.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και κάτι άλλο την πρώτη φορά που φορτώνουμε ένα σετ φουντώνουμε χωριστά τα αρχεία σωστά. Όλες οι τράπεζες είναι ίδιες και οι I και οι U όπου και να σώσουμε ήχους το ίδιο είναι; στο τρ είχε πιο λίγες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το έχω το όργανο φίλε μου έχω το m50, το είχα χρησιμοποιήσει για λίγο αλλά δεν θυμάμαι πάει καιρός.... πάντως τα samples μπορείς να τα ακούσεις πριν τα φορτώσεις όπως και τα pcg νομίζω οι τράπεζες I&U δουλεύουν το ίδιο όπως στο Extreme δεν ξέρω αν βοηθήσει το παρακάτω βίντεο

 

 

 

 

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου