Προς το περιεχόμενο

Ας κάνουμε ένα δώρο σε κάποιον


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν πράγματα για τον καθένα, που δεν χρησιμεύουν σε κάτι. Σκέφτηκα να δώσω ένα midi controller της m-audio, το x session pro (σε εξαιρετική κατάσταση/σαν καινούριο), σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή θα το αξιοποιήσει καλύτερα απο εμένα.

 

 

Αυτό που επιθυμώ ως αντάλλαγμα είναι να χαρίσει και αυτός με τη σειρά του (αφού παραλάβει) σαν απάντηση εδώ κάτι σχετικό με τον ήχο που δεν χρησιμοποιεί σε κάποιον άλλο (οτιδήποτε απο πχ. καλώδιο μέχρι οτι του επιτρέπει η συνείδησή του)

 

Το πρώτο pm ενδιαφερόμενου που θα πάρω κερδίζει το controller.

 

Υ.Γ. Δεν υπάρχει κάποια ιδιοτέλεια ή προσβλητική διάθεση για τον οποιονδήποτε πίσω απο αυτή την ενέργεια, απλά μια ευαισθησία της στιγμής στα σημάδια των καιρών.

 

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

The art of being a child

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χίλια μπράβο από εμένα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η πρωτοβουλία στο forum, και δεν θα είναι και η τελευταία. Όλοι έχουμε πράγματα που κάθονται και δεν χρησιμοποιούνται και σίγουρα υπάρχουν άλλοι που το συγκεκριμένο το χρειάζονται και (δυστυχώς) δεν υπάρχουν πάντα τα μέσα για να αποκτηθούν.

 

Τέτοιες ενέργειες ομορφαίνουν το Noiz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία πρωτοβουλία, μπράβο για την σκέψη και την κίνηση. Βέβαια στην εποχή που ζούμε, ακόμα και το 20άρι για έναν άκυρο, ξεχασμένο μαγνήτη είναι... απλά αναγκαίο οπότε μην απορούμε που δεν βλέπουμε και πολλές τέτοιες κινήσεις γενικώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου