Προς το περιεχόμενο

Μαθηματα Λαικης Κιθαρας-Τζουρα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Ειμαι αυτοδιδακτος  σε διαφορα εγχορδα(ηλεκτρικη-ακουστικη κιθαρα,τζουρας,μπαγλαμας) και νομιζω πως ειναι καιρος να το δω και λιγο πιο σοβαρα καθως οσο προχωραω φαινονται οι ελλειψεις.Ψαχνω για καποιο δασκαλο για λαικη κιθαρα αρχικα και αν επιτρεπουν οι συνθηκες αργοτερα και για τζουρα.Εχω βρει καποια διδασκαλεια αλλα το κοστος ειναι απροσιτο αυτην την περιοδο.Θα ηθελα κατι με κοστος περιπου 30 ευρω,προφανως ομαδικα.Περιοχη κεντρο Αθηνας και οπουδηποτε ευκολα προσβασιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Αγαπητέ φίλε καλώς ήρθες. Κανονικά θα πρέπει να κοιτάξεις στο τμήμα των αγγελιών για αυτό που ψάχνεις και όχι στο forum.

 

Αν όμως θέλει να συζητήσει κάποιος τις ισχύουσες τιμές των μαθημάτων, (ιδιαίτερων και ομαδικών) μπορεί να το κάνει, ώστε να ενημερωθεί ο giannos24 αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O δημος Καλλιθεας πριν καποια χρονια ειχε δωρεαν μαθηματα οργανων και συμπεριλαμβανε και αρκετα λαικα παραδοσιακα. Ριξε μια ματια προς τα κει αν σε βολευει

ΓΙα ωδειο οι τιμες ειναι γυρω στα 60-70 και ανεβαινουν

Ιδιαιτερα εξαρταται απο πολλα επισης απο την προσωπικη μου εμπειρια γινεται να βρεις στα 20-25 ευρω. Μη σου φαινονται γενικα πολλα εχε υποψιν ποσα εχουν ξοδεψει και αυτοι για να φτασουν σε ενα επιπεδο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Nosotros στα Εξάρχεια κάνανε δωρεάν μαθήματα κιθάρας, τζουρά κ θεωρίας της μουσικής πριν κάποια χρόνια, 1-2 φορές τη βδομάδα. Ψάξε για το πρόγραμμα των μαθημάτων. (Υπ'όψιν ότι είναι πολιτικός χώρος, όχι ότι θα σου ζητήσει κανείς πιστοποιητικό φρονημάτων βεβαια.)

 

Το Κοινωνικό Ωδείο του Δρογώση στο Βύρωνα; (Δεν ξέρω αν κάνει μόνο σε παιδάκια, είναι δωρεάν πάντως.)

 

Τσέκαρε αυτό εδώ για δημοτικά πολιτιστικά κεντρα

http://www.tzaba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=106

 

Μια φίλη μου έκανε μέχρι πέρσι αρχάριο βιολί στο δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου, πλήρωνε σχετικά λίγα κ το επίπεδο ήταν μια χαρά, φέτος δεν ξέρω τί κάνουνε. Ήταν σ'εκείνο το πάρκο που είναι πάνω από το Badminton.

 

edit: σόρρυ τώρα είδα ότι θες για ΛΑΪΚΗ κιθάρα, είναι λίγο εξεζητημένο, δεν ξέρω. Για δες στο Nosotros μπας και.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου