Προς το περιεχόμενο

Pagelli guitars


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

έχω αρχίσει και τους λυπάμαι τους κατασκευαστές... ::)

για να ξεχωρίσουν πια δεν φτάνει ο ήχος τους, αλλά πρέπει να μπαίνουν και υπέρ του δέοντος σε "guitar fashion mode" (πέραν της διαχρονικά απαιτούμενης custom "πινελιάς")...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές η κιθάρες μοιάζουν λίγο με κάτι μοντέλα που ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω ποια είναι, τις είχα δει σε μια πρόβα που έκανε ο Ρόμπερτ ο τρουθιλο μαζί με τον χεντφιλντ.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Pagelli (και η γυναικα του, δουλευουν μαζι) ειναι απο τους καλυτερους, καινοτομους και σιγουρα πιο εκκεντρικους κατασκευαστες εκει εξω, και εχει και την αναλογη αναγνωριση χρονια τωρα.

 

Το ενδιαφερον ειναι οτι επειδη τα σχεδια τους ειναι τοσο "εκκεντρικα" και αναγνωρισημα, αλλα οι κιθαρες του τρομερα δυσευρετες (και ακριβες, οι archtop συνηθως κυμαινονται στις $30,000 - $40,000) εχει υπαρξει ενδιαφερον απο ορισμενες εταιρειες να κυκλοφορησουν licensed εκδοχες τους.

 

Παραδειγμα η Eastman βγαζει την PG-1 (καταπληκτικο οργανο για οποιον μπορει να ξεπερασει το σοκ του Made in China label σε οργανο των 3,900 ευρω)

 

eastman_pagelli_pg1_d891_fr_700px.jpg

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου