Προς το περιεχόμενο

Ποιό pc για audio, ποιο για τα...άλλα?


bluestaff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

 

Λοιπόν, είμαι σε δίλημμα. Και για να εξηγούμαι:

 

Έχω 2 υπολογιστές. Τον ένα τον χρησιμοποιώ για τις ηχογραφήσεις μου και είναι σεταρισμένος για να τρέχει σωστά τις audio εφαρμογές, και τον άλλον για όλα τα υπόλοιπα (internet, games, etc). Πρόσφατα αναβάθμισα τον 2ο υπολογιστή και αναρωτιέμαι μήπως να χρησιμοποιήσω αυτόν για audio και τον άλλον να τον έχω για τα υπόλοιπα.

 

Το audio pc έχει ως εξής: Athlon 64 X2 Dual Core Proccessor [email protected], 2Gb RAM, Motherboard MSI MS-7100, κάρτα γραφικών ΑΤΙ των 40Ευρώ(!), M-Audio Delta192 (αν και το interface μου είναι ουσιαστικά η ψηφιακή yamaha 01v96 με mLan), 250Gb HD@7200rpm SATA.

 

To "άλλο" pc έχει ως εξής: Intel Core Duo 2@ 1.86GHz, 1Gb RAM, Motherboard Intel Desktop Board DG965WH, κάρτα γραφικών nVidia FX7900, Creative Audigy Platinum 300Gb HD@7200rpm SATA.

 

Αν βάλω στο "άλλο" ακόμα 1Gb μνήμη, την κάρτα ήχου, την φτηνή κάρτα γραφικών μήπως θα είναι καλύτερο σαν audio pc από το πρώτο?? Ουσιαστικά ρωτάω από την άποψη επεξεργαστή και μητρικής κυρίως.

 

Παρένθεση, η MSI motherboard μου έχει βγάλει αρκετά προβλήματα, κυρίως με την UAD-1 την οποία αναγκάστηκα να την βγάλω γιατί δεν δούλευε με τίποτα και μου μαμούσε τον υπολογιστή!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίτα η MB της INTEL που πήρες δεν είναι και κλάσης ανώτερη της MSI ... . Αν σου κάνει πάντως προβλήματα η MSI μην την ζορίζεις κ'αλλο ... θα τα παίξει μια και καλή και θα ψάχνεις μητρική . Ποιο PC χρησιμοποιείς πιο πολύ λοιπόν ; Με τι ασχολείσαι περισσότερο ; Audio ή Gaming ? Αυτό που λιώνεις καθημερινά κοίτα να το έχεις σε "φόρμα" :wink: [/img]

atural High !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου