Προς το περιεχόμενο

Hum σε simulated output


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα ηχογραφω με μια Palmer Eins κεφαλη μεσω του simulated ouput που διαθετει.

Τον τελευταιο καιρο βγαινει ενα εντονο  συνεχομενο hum- ground loop   πειτε οπως θελετε.

Δοκιμασα καποιες αλλες λαμπες δεν ειχα καποιο αποτελεσμα .

Οποια βοηθεια δεκτη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, πες μας το signal chain σου, θα βοηθήσει. 

Επίσης μέχρι τώρα δεν είχες κάποιο πρόβλημα, αλλά δημιουργήθηκε ξαφνικά; Άλλαξες κάτι πριν την παρουσία θορύβου (κιθάρα, καλώδια κλτ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω για την απαντηση δεν εχω  κανει κατι διαφορετικο και καρφι βγαινει αυτος ο συνεχομενος θορυβος και με πεταλια μπροστα και χωρις να εχω συνδεσει την κιθαρα.Τον χρησιμοποιω αρκετους μηνες χωρις προβλημα πριν τα Χριστουγεννα εμφανιστηκε το προβλημα.Αλλαξα προχθες την μια λαμπα υπηρξε μια σημαντικη μειωση του θορυβου οχι τελειως αλλα αρκετα.Σημερα αλλαξα και την αλλη ο θορυβος επανηλθε ειδικα οταν παταω το boost του ενισχυτη αυξανει ο θορυβος. Παρατηρησα οτι αυτον τον θορυβο τον κανει μονο στο simulated output με το που ανοιγω τα μονιτορ του cubase.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει αλλάξει κάτι στην τροφοδοσία; Άλλαξες μπρίζα που χρησιμοποιούσες, πρόσθεσες κάτι επιπλέον στον πολύμπριζο ίσως κτλ; 

Δοκίμασες άλλα καλώδια; (από κιθάρα στον ενισχυτή, από ενισχυτή στην κάρτα ήχου). Δοκίμασες άλλη κιθάρα; Ένα γενικό trouble shooting ίσως βοηθήσει να δεις που οφείλεται το πρόβλημα. 

Στέλνεις το σήμα κατευθείαν στην κάρτα ήχου από τον ενισχυτή ε; Δοκίμασες κάποιο di μήπως; Αν ο ενισχυτής σου έχει ground switch δοκίμασες αν αλλάζει το θόρυβο που έχεις; 

Το πρόβλημα μπορεί να είναι από κάποια προενισχύτρια λυχνία που απλά τα έπαιξε μέχρι γενικότερο πρόβλημα στην γείωση του σπιτιού. Από τη στιγμή που έπαιζε μια χαρά και κάτι άλλαξε ξαφνικά, θα κοιτούσα πρώτα να δω τι άλλαξε στον εξοπλισμό μου, δεύτερον στο χώρο (εννοώντας ηλεκτρικές/ηλεκτρολογικές συσκευές που μπορεί να μοιράζονται την ίδια παροχή ρεύματος), και τρίτον τον ενισχυτή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επίσης μπορει να είναι κάτι απο την γειτονιά, π.χ. ένας νέος σταθμός της ΔΕΗ, π.χ. ο οποίος το βράδυ προκαλεί αυξημένα μαγνητικά πεδία χαμηλών συχνοτήτων. Δηλαδή πρέπει να μελετηθούν όλοι οι παράγοντες εντός και εκτός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχας ευχαριστω και τους δυο σας  για τις συμβουλεςς.  Αλλαξα τις λαμπες παλι πηρα τα εφφε απο το πολυμπριζο ειναι οντως αρκετα επανω δεν ειδα καποια διαφορα με τις λαμπες λιγα πραγματα δεν μου φανηκαν οτι τα ειχαν παιξει .Απ τα πολλα μετεφερα τον ενισχυτη σε αλλη μπριζα απευθειας χωρις πολυμπριζο  σε αλλο χωρο και δεν κανει κιχ. Αρα κατι παιζει με τα πολυμπριζα  και την μπριζα θα το βρω που θα μου παει θα βαλω αλλου υπολογιστη   καρτα ηχου μονιτορ θα τη βρω την ακρη και παλι ευχαριστω!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου