Προς το περιεχόμενο

Roger Waters - Time


trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι τον έχει πιάσει στα γεράματα και θέλει να "αποδομήσει" μερικές θρυλικές συνθέσεις του(τους)?🙄

Τέλος πάντων, η παραπάνω διασκευή δεν είναι άσχημη, μια χαρά μου ακούγεται, σε αντίθεση με τη διασκευή του "Money" που ανέβασε πριν κάνα μήνα και είναι για ύπνο (κι αν κρίνω από τα αρνητικά likes που πήρε (29Κ vs 10K θετικά) ήμασταν πολλοί τελικά που κοντέψαμε να κοιμηθούμε ακούγοντας το)

  • Συμφωνώ 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. Συμπαθητική η διασκευή, αλλά μέχρι εκεί.  

Πραγματικά τι τον έχει πιάσει...

 

  • Like 1

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Πραγματικά τι τον έχει πιάσει...

 

Θα σου έλεγα αλλά το απαγορεΒουν οι κανονισμοί 🤣..... πάντως εδώ που είμαι, Μαδρίτη,οι  ταξιτζήδες θέλουν να τον κρεμάσουν ανάποδα, σχεδόν όλοι είναι πρόσφυγες από την... υπέροχη "προοδευτική " Βενεζουέλα  της οποίας την... δημοκρατική κυβέρνηση λατρεύει ο γεροπαραλημενος

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία εκτέλεση. Έβαλε και το breathe reprise μεσα (καμια φορά το κόβουν στη μέση το κομματι) . Τελειώνοντας το κομμάτι περίμενα να ακολουθήσει και το great gig in the sky ,  αλλά αυτό είναι το κακό με αυτόν το δίσκο, εαν ακούσεις ένα κομμάτι θες να τον ακούσεις ολόκληρο. Οι επανεκτελέσεις του σα να έχουν ένα "πένθιμο" ύφος , ενδιαφέρουσα προσέγγιση

  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με ενδιαφερει η αποδομηση ή η μη επιδειξη "σεβασμου" οπως αρεσκονται πολλοι "φαν" να λενε για καποιο opus magnum της συγχρονης τεχνης. Εχει αποδειχτει πλειστες οσες φορες οτι ακομα και εργα που δεν μπορουμε να τα φανταστουμε αλλιως, η που πιστευουμε οτι δεν μπορει κανεις να βελτιωσει την τελειοτητα, στα χερια καποιου αλλου εμπνευσμενου ικανου καλλιτεχνη, αυτο γινεται και μεταμορφωνεται σε κατι αξιολογο που δινει μια διαφορετικη οπτικη γωνια , φρεσκαδα. Να πουμε για τους Raining pleasure k τον Χατζηδακι, να πουμε για τους D. mode και το personal jesus κ.ο.κ.  O  Waters λοιπον και το δικαιωμα εχει και τα καλλιτεχνικα εχεγγυα εχει και μπραβο του που λενε.

 

Το θεμα ειναι οτι εδω με αυτα τα δυο που εχω ακουσει ναι μεν ειναι επαναστατικες οι αλλαγες σε σχεση με τα αυθεντικα αλλα δεν μου προκυπτει οτι εχουμε κατι το οποιο να εμπιπτει στις παραπανω κατηγοριες που χαρακτηριζουν μια διασκευη ως ισαξια η και καλυτερη του original.

  • Συμφωνώ 3

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απολύτως με τον κύριο από πάνω @fenderiarhs. Ωραία η αισθητική, δείχνει ότι είναι σε μια διαφορετική ατραπό πλέον που προσεγγίζει την τραγουδοποιία με πιο παραδοσιακούς όρους και λιγότερες συναισθηματικές εξάρσεις (λογικό και λόγο ηλικίας), αλλά δεν προσθέτει κάτι στο κλασσικό του πλέον έργο.

 

Ωστόσο θα αγόραζα μια νέα δουλειά δουλεμένη με αυτή την αισθητική. Αρκεί ο συνθέτης να αισθανόταν ότι υπάρχει λόγος να εκφραστεί. 

Επεξεργασμένο από shelter
  • Συμφωνώ 1

Beauty is in the ear of the beholder.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πω πράγματα αυταπόδεικτα αλλά βρισκόμαστε δυστυχώς στην εποχή που πρέπει να δικαιολογούμε τα ήδη δεδομένα.

 

Το κομμάτι είναι ένα αριστούργημα, προϊόν στίχων του Waters και μουσικής σύνθεσης και των τεσσάρων. Η original εκτέλεση από το Dark Side of the Moon δε, με τον Gilmour στα φωνητικά είναι εμβληματική/αξεπέραστη/συγκλονιστική/ιστορική και βάλτε ό,τι άλλο θετικό επίθετο θέλετε.

 

Η παρούσα εκτέλεση προφανώς και δεν είναι κακή (θα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ κάποιος για να χαλάσει ένα τέτοιο κομμάτι), αλλά όπως είπαν και οι συνάδελφοι παραπάνω, δεν αλλάζει/προσθέτει/προτείνει τίποτα. Είναι δε σίγουρα χειρότερη από την original.

 

Ο Waters μας είπε πρόσφατα εν ολίγοις ότι "Τι Pink Floyd και μαλακίες, δικά μου είναι τα κομμάτια" και ακολούθως αποφάσισε να ξαναηχογραφήσει το album χωρίς του υπολοίπους προφανώς. Με λίγα λόγια δηλαδή να δηλώσει και πρακτικά αποκλειστική κυριότητα των κομματιών. Οπότε πάει τώρα και γεροντοσκαλίζει ένα έργο τέχνης άρτιο, με ανεξάρτητη πλέον πολιτιστική οντότητα και ιστορία γιατί το original έργο δεν έλεγε Roger Waters αλλά Pink Floyd.

 

Απλά γελοιότητες.

 

PINK FLOYD Legend ROGER WATERS To Release The Dark Side Of The Moon Redux  In October; "Money" Lyric Video Streaming - BraveWords

 

Υ.Γ. Quiz: Μαντέψτε ποιο από τα δύο άλμπουμς θα (συνεχίσει) να ακούει ο κόσμος σε 50 χρόνια από τώρα.

Επεξεργασμένο από Jazzjoker
  • Like 5
  • Συμφωνώ 6

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

... ένα έργο τέχνης άρτιο, με ανεξάρτητη πλέον πολιτιστική οντότητα και ιστορία ...

 

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις. Είναι ο άτιμος ο χρόνος ( "Time" δηλαδή!.... ) που σφραγίζει τα έργα ως έχουν και τα αφήνει να υπάρχουν στο διηνεκές. 

 

Κρίμα που κάποιοι άνθρωποι χαλάνε το ένδοξο παρελθόν τους τόσο άδοξα. Και δεν αναφέρομαι σε ό,τι έχει να κάνει με διασκευές κλπ όσο στις όποιες επιθετικές δηλώσεις, συμπεριφορές και τα σχετικά. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άκουσα και τις δύο εκτελέσεις για πρώτη φορά.Μου άρεσε περισσότερο η διασκευή του Waters.

Kαθοριστική μάλλον λεπτομέρεια ότι δεν είμαι φαν του γκρουπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου