Προς το περιεχόμενο

Ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα, ναι ή όχι?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί πιστεύω να πει ο καθένας τη γνώμη του χωρίς να γίνει πολιτική η συζήτηση, να πούμε μόνο για το αν η εκπαίδευση θα γίνει καλύτερη ή χειρότερη. Για εμένα έχουν αργήσει πολύ, έπρεπε να υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια από το 2000 με τις μεταρρυθμίσεις τότε του Αρσένη ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει να μην μπει σε στις διαδικασίες που είχε θεσπίσει ο φωτισμένος αυτός άνθρωπος (που ουσιαστικά έχουν καταργηθεί πια)

 

Σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο θα μπορεί κανείς να επιλέξει ακριβώς το τμήμα που τον ενδιαφέρει χωρίς ζαριές και όπου κάτσει και θα γλιτώνει και τα έξοδα για φροντιστήρια μια και το μάθημα θα είναι εγγυημένα ανώτερο από τα δημόσια εντός του πανεπιστήμιου

Τι λέτε εσείς?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Άγιος είπε

να πούμε μόνο για το αν η εκπαίδευση θα γίνει καλύτερη ή χειρότερη.

Θα γινει χειροτερη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δημόσια εκπαίδευση δεν θα γίνει ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη. Θα συνεχίσει να είναι αυτό που είναι. Το ένα θέμα δε σχετίζεται με το άλλο. Αν η δημόσια εκπαίδευση μπορούσε να είναι καλύτερη, θα ήταν ήδη, ανεξάρτητα από τις πρόσφατες εξελίξεις. Έτερον-εκάτερον.

 

Η θέσπιση νομιμότητας για πολιτικό γάμο ομοφύλων, δεν θα κάνει ούτε καλύτερους, ούτε χειρότερους τους γάμους ετεροφύλλων - πάλι έτερον, εκάτερον.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Κύριοι συγνώμη που θα χαλάσω το πάρτι, αλλά αυτό είναι ένα αμιγώς πολιτικό θέμα. Και ως εκ τούτου δεν έχει θέση στο forum.

Μπορεί να ξεκινά με αγαθές προθέσεις, αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα γίνει "Κούγκι".

Ως εκ τούτου θα πρέπει να το λήξω εδώ...

 

  • Χαχα 1
  • Συμφωνώ 2

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου