Προς το περιεχόμενο

Εύκολα και γρήγορα vst με καλό ήχο


Sonata-Arctica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί το ίδιο θέμα. Θέλω να μου προτείνεται τα καλύτερα vst από θέμα ποιότητας και πιστότητας στον αληθινό ήχο, με την προυπόθεση να μην χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς πολύ με το να φτιάχνει ήχους και να μην χρειάζεται γνώσεις ηχοληψίας για να ακούγονται καλά. Με λίγα λόγια να διαθέτουν πολλά έτοιμα presets ή και samples σε sound libraries που να ακούγονται καλά χωρίς να θέλουν "πείραγμα". Ψάχνω vst για πιάνο, για ντράμς, για συνθ, και για ορχήστρα με strings διάφορα πνευστά και έγχορδα κυρίως. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για drums σου προτείνω το ezdrummer με το drumkit from hell τόσα grooves που έχει θα κάνεις αυτό που θες

 

 

+1000

 

Για ορχηστρα, το miroslav philarmonik το οποια εχει μεσα τα κερατα του και απιστευτους ηχους.

Για πιανο, απ οσο ξερω, χωρις να εχω εμπειρια επι του θεματος, το The Grand.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω δοκιμάσει το ezdrummer. Είναι πολύ καλό αλλά δεν μου άρεσαν τόσο τα toms και δεν έχει τόσες επιλογές. Σκεφτόμουν να βάλω το Battery 3 της Native Instruments. Έχει και το studio drums που σου προσφέρει πολλά κιτς. Το έχει δοκιμάσεις κανείς να μου πεί γνώμη? οι ήχοι που έχει είναι έτοιμοι για χρήση ή θέλουν δούλεμα?

Επειδή έχω βάλει στο μάτι διάφορα vst της NI μπορεί κάποιος να μου πεί γνώμη? Σκεφτόμουν το absynth 4 για συνθ, το akoustik piano για πιάνα και το kontakt για να φορτώνω διάφορους ήχους. Από τα libraries του kontakt μπορώ να βρώ και ορχηστρες κλπ ε? Γενικά είναι εύκολη η δουλειά με αυτά, διαλέγω τον ήχο και γράφω, που λέει ο λόγος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.ultimatesoundbank.com/produits/USB/plugsound/download/plugsound_free_PC.zip

 

Είναι ένα free sampler της ultimate sound bank (usb) που περιλαμβάνει γύρω στα 60mb ήχους οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί για δωρεάν software.

Πιστεύω ότι θα μπορέσεις να φτιάξεις καλά πράγματα μ'αυτό.Good luck.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πιάνο θα σου πρότεινα το akoustik της ΝΙ το οποίο είναι πάρα πολύ καλό!

 

Για drums BFD και ξερό ψωμί!!

 

Για ορχηστρικούς το miroslav philarmonik είναι όντως σούπερ.

 

Για synth είναι πάρα πολλά και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος: θες all around, "pure" analog, με ήχο 80s,με καλα pads ή leads, κλπ? Το absynth που σκέφτεσαι είναι πάρα πολύ καλό- θα χαζέψεις με τα presets αλλά δύσκολο στον προγραμματισμό. Παρόμοιο είναι το atmosphere της spectrasonics.

 

¶μα θες να ασχοληθείς με samples παντως, το kontakt είναι πολύ εύχρηστο, εύκολο και λειτουργικό και γενικά πάρα πολύ καλό sampler.

 

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To BFD απο όσο ξέρω είναι αρκετά δύσκολο στον προγραμματισμό....Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Xln Audio Addictive Drums....

 

Το προβλημα με όλα αυτά είναι ότι είναι ακριβά...για αυτά που προτειθεσαι να αγοράσεις θέλεις budget κοντά στο χιλιάρικο....Εγω προτείνω να αγοράσεις ενα drum vst και ενα piano vst (αν ενδιαφερεσαι για ακουστικούς ήχους πιάνο)....και μετά να ψαχτείς με free vsti's.....

 

Ειδικά για syntho-ήχους υπάρχουν αρκετα καλά πραγματα...

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Albino3 για Synth,έχει πάρα πολλά presets και κάνει για πάρα πολλά είδη μουσικής. Drum machine αναλογως την μουσική που γράφεις. Για dance και electro ηχους γενικά θα σου πρότεινα το battery.

atural High !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου