Προς το περιεχόμενο

Ολα ειναι ωραια στο Ελλαδιστάν....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι πως η συμπεριφορά των εκάστοτε εμπόρων, βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με την νοοτροπία των εκάστοτε καταναλωτών. Όντας, λοιπόν, εμείς οι Έλληνες, ανατολίτες στις συνήθειες μας ως καταναλωτές ( και αυτό δεν το λέω καθόλου απαξιωτικά, ίσα ίσα, έχει τον τζόγο της, όλη αυτή η κατάσταση), πώς περιμένουμε από τους εμπόρους να είναι "Ευρωπαίοι"?

 

Σχιτζήδες οι έμποροι-μπαταχτσήδες οι αγοραστες.

 

 

Χμμ, μπορεί να έχει κάποια βάση αυτό που λες αλλά δεν βλέπω τους περισσότερους καταναλωτές να προτιμούν το τζόγο της ελληνικής αγοράς από την (αυτονόητη) συνέπεια και τις καλές τιμές των περισσότερων ευρωπαϊκών eshops.

 

Έχουμε θίξει πολλάκις πάντως και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να διατηρήσουν ένα μαγαζί με μουσικά όργανα στην Ελλάδα...όχι ότι αυτό δικαιολογεί τα ακραία φαινόμενα και την άθλια συμπεριφορά ορισμένων.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 228
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Pαιδιά ακούστε ιστορία.Βλέπω με έναν γνωστό μου την τιμή του yamahamm6 στον νάκα (580 ευρώ)και μου είχε πεί ότι είναι κλέφτες εδώ στην πόλη μου(εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ από εδώ),λέω κάτσε να δούμε τι θα γίνει.

Πάει σε ένα μαγαζί λοιπόν και ρωτάει:Πόσο κοστίζει το τάδε synth

                                                και απαντάει εκίνος(ενώ είδε τις τιμές του υποτίθεται)ε ναι έχει 580 ευρώ(μάλλον από τον νάκα θα έπαιρνε και αυτός) αλλά αυτή η τιμή είναι χωρίς το φπα άρα πάμε στα 750 λέει,ε και με τους μετασχηματιστές τα καλώδια και τα λοιπά 800 ευρώ,για σε΄να επειδή σε ξέρω κιόλας.

Τι να πείς σηκώθηκε και έφυγε σύξυλος ο άνθρωπος.Δεν ήμουν εγώ απλά θα του έλεγα στην ψύχρα:Καλά με δουλεύεις ρε φίλε?

Τι γίνεται ρε παιδιά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά, αγνοείς ένα πολύ σημαντικό γεγονός: η διαμόρφωση αυτών των δυναμικών στις σχέσεις εμπόρων-καταναλωτών έχει σμιλευθέι σε βάθος χρόνου. Πολύ πριν ο Έλληνας ανακαλύψει το διαδίκτυο και τις δικτυακές αγορές. Η παράμετρος αυτή έχει αρχίσει να αποτελεί σημαντική επιρροή τα τελευταία χρόνια.

It's a shame stupidity isn't painful.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@matawan

Πιστεύω το έχουμε καλύψει αρκετά το συγκεκριμένο σημείο που θέτεις, αν θέλεις δες τις παλαιότερες συζητήσεις μας.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Ας μου δωσει υπευθυνα καποιος σχετικος με το χωρο μονο, γιατι η Parker Fly στην Αμερικη κανει 1500 ευρω και εδω 3000.

Αυτα τα 1500 ευρω διαφορα ειναι πολιτικη σοβαρου επαγγελματια (ΝΑΚΑΣ)?

 

Σε ολη την Ευρωπη οι τιμες των Parker ειναι ανεβασμενες! Οχι μονο στην Ελλαδα! Αυτο εχει να κανει με το οτι ειναι custom οργανα που ερχονται απο την Αμερικη! Δες για παραδειγμα την G&L,Suhr,Tom Anderson! Το ιδιο ισχυει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αλλαχτεί ο τίτλος παρακαλώ.Το "ελλαδισταν"είναι πολύ υποτιμητικό.Σε όποιον δεν αρέσει ας σηκωθεί να φύγει...

Παρακαλω τους μοδς και τον admin,αν δεν αλαχτεί απο τον "κύριο" που έκανε το ποστ ο τίτλος να τον αλλάξετε εσείς, γιατι εγω προσωπικά προσβάλλομαι σαν Έλληνας...

 

Ευχαριστώ

 

Και στο κατω κάτω η Ελλαδα δεν αμς φταίει σε τίποτα, εμεις είμαστε έτσι οπως είμαστε, και επειδή εσύ έχεις προβλήματα δεν σου φταίει η Ελλάδα, εγω πχ που είμαι μικρομεσέος γιατι δεν έχω κανενα απολύτος πρόβλημα?Μηπως επειδή είμαι σοβαρός?Μηπως επειδή δεν είμαι τεμπελόσκυλο???

 

 

Παρακαλω να αλαχτεί τουλάχιστον ο τίτλος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να αλλαχτεί ο τίτλος παρακαλώ.Το "ελλαδισταν"είναι πολύ υποτιμητικό.

 

 

Ελλαδιστάν το ονόμασε ο δημιουργός του post εννοώντας πως συνάντησε καταστάσεις που περιμένει κανείς να βρει σε λιγότερο αναπτυγμένα κράτη της ασίας όπως το αφγανιστάν ή το ουζμπεκιστάν. Αυτό φυσικά είναι λανθασμένο διότι έχω γνωρίσει ανθρώπους επό εκείνα τα κράτη που μας ρίχνουν στα αυτιά και σε ευγένεια και σε σοβαρότητα. Αν κάποιος θα έπρεπε να προσβληθεί, θα ήταν κάποιος από εκείνα τα κράτη, όχι εσύ.

 

Σε όποιον δεν αρέσει ας σηκωθεί να φύγει να ησυχάσουμε και εμείς απο την παρουσία του, άλλωστε τέτοια σκουπίδια δεν τα θέλουμε εμεις...

 

 

Μίλα καλύτερα και πρόσεχε όταν αποκαλείς κάποιον που δεν ξέρεις σκουπίδι. Και ποιοι είστε "εσείς" που δεν θέλετε τους υπόλοιπους? τα μέλη του συλλόγου ανάγωγων posters?

Destroy him, my robots!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ok,αν μίλησα άσχημα ζητάω συγγνώμη γενικά εγώ το είπα...

 

Αλλα εμένα με ενόχλησε ο τίτλος...

 

οσο για αφγανιστάν και δν ξέρω εγω τι άλλο αυτα δν ειναι λιγότερο ανεπτυγμένα κράτη (γιατι το δικό μας είναι απο τα πιο ανεπτυγμένα) αλλα είναι υποανάπτυκτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

...

Αλλα εμένα με ενόχλησε ο τίτλος...

 

(Πριν αρπαχτείτε, πάρτε μερικές πληροφορίες από το προφιλ του pliktras, όπως μόνος του τις έχει καταχωρήσει.)

 

Φύλο:         Άντρας

Ηλικία: 16

Τόπος: Ξάνθη / Ελλαδάρα

 

Pliktras, σου εύχομαι μεγαλώνοντας να πετύχεις πράγματα για τα οποία θα είσαι περήφανος και πέραν της Ελληνικής σου καταγωγής.

 

Ο τίτλος αναφέρεται στις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας γύρω από το εμπόριο εξειδικευμένων προϊόντων (όπως τα μουσικά όργανα). Σε αυτόν τον τομέα πλην ελάχιστων εξαιρέσεων... όπως και να το κάνουμε... δεν είμαστε ακριβώς πρωτοπόροι.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου