Προς το περιεχόμενο

Jordan Rudess online community forum


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι κανενας γραμμενος στο online community forum του rudess?Συζητανε σημαντικα πραγματα εκει και μπορεις να βοηθηθεις πολυ για πραγματα που δεν γνωριζεις.

σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι μέλος εδώ και πολύ καιρό. Ενώ στην αρχή ήμουν ενθουσιασμένος (μιας και γουστάρω τον Rudess), έμπαινα συχνά και έκανα αρκετά posts, σύντομα βαρέθηκα και το εγκατέλειψα γιατί τελικά δεν ήταν τόσο καλό όσο φαινόταν εκ πρώτης όψεως.

Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι τελικά το forum ακολουθούσε την τακτική ολόκληρου του site, λειτουργούσε ως ύμνος προς τον Rudess και όσα κάνει! ΟΚ, δικό του είναι το site και το community και το καταλαβαίνω αλλά λίγα ήταν τα πραγματικά ενδιαφέροντα θέματα που είχαν ψωμί και στα οποία συμμετείχε σοβαρός κόσμος.

 

Τι να σου πω, αν εσένα σου αρέσει και σου παρέχει υλικό να δουλέψεις, μείνε και τράβα όση γνώση μπορείς. Εγώ βρήκα ελάχιστη πάντως, το πολύ πράμα το φυλάει ο Jordan στο Online Conservatory του μάλλον... :)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου