Προς το περιεχόμενο

vst φωνης


philippe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα πυκνωτικα γενικα αμα δε προσεχεις προσφερονται για πριμα. εγω χρησιμοποιω τον κομπρεσορα του logic . δε ξερω να σου πω για τους αλλους με σιγουρια. ας μιλησουν αλλοι που ξερουν .

 

παντως το προβλημα με τα πριμα που αναφερεις δεν νομιζω να ειναι προβλημα κακου κομπρεσορα ή κακου delay.

πιστευω (ειμαι σχεδον σιγουρος) οτι φταει ο τροπος που γραφεις , το μικροφωνο, ο τροπος που χρησιμοποιεις το eq και ο τροπος που χρησιμοποιεις τον οποιον κομπρεσσορα εχεις.

Επειδη θα με ρωτησεις , σου προτεινω να λυσεις το προβλημα των πριμων (και γενικα οτι δε σου αρεσει ,μ γιατι μπορει καποιες μεσαιες να ειναι στην πραγματικοτητα ενοχλητικες κι εσυ απο την απειρια σου να το εκλαμβανεις ως <,πολλα πριμα>> )πριν χρειαστει να βαλεις κομπρεσορα και eq.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μας είπες το σπουδαιότερο: τι προενισχυτή έχεις.

 

Έχε πάντως υπόψη ότι τα πρίμα που λες είναι χαρακτηριστικό αυτού του μικροφώνου (η Behringer το παρουσιάζει σαν υπέρ αυτό: :lol: :lol: :lol: ότι και καλά έχεις πολύ ωραίο presence στα vocals).

 

Θες να σου προτείνουμε compressor ή delay για να μειώσεις τα πρίμα;...

:lol: :lol: 8O :?

α) Όσο έχει σχέση το delay με τη μείωση των πρίμων, άλλη τόση σχέση έχει το distortion με το βάθος. Επιπλέον:

 

β) Τη δουλειά δε θα την κάνεις με compressor απλό, αλλά με multiband compressor. Κρίνω όμως -από αυτά που ρωτάς- ότι αν χρησιμοποιήσεις με τις γνώσεις που έχεις έναν multiband compressor θα έχεις τραγικά αποτελέσματα.

 

Με σωστή χρήση ενός απλού eq θα κάνεις δουλειά.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα δεν ειμαι και κανας ασχετος να πιστευω οτι με το delay φευγουν τα πριμα..ειπα γενικα τι εφε να βαλω στη φωνη και τι να κανω ωστε να μειωθουν τα πριμα και να ακουγεται σωστα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας δυο πράγματα παραπάνω. Με τι προενίσχυση γράφεις, σε τι απόσταση γράφεις από το μικρόφωνο και πως είναι ο χώρος σου γιατί αυτά είναι τα κυριότερα κατά τη γνώμη μου. Αν ο χώρος σου π.χ. είναι γεμάτος πλακάκια τότε αυτή την έντονη παρουσία στα ψιλά δύσκολα θα τα γλυτώσεις.

Πάντως το μικρόφωνο αυτό το είχα για αρκετό καιρό και δεν είναι καθόλου άσχημο (ειδικά αν συνυπολογίσεις και την τιμή του). Αν μάλιστα μάθεις το πως λειτουργεί και τι συμπεριφορά έχει τότε θα γράψεις ωραία πράγματα.

 

Παναγιώτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε αν το έχεις το peq(παραμετρικό equalizer) της Nomad Factory Blue tubes.Πιστεύω αν εχεις και καλά ηχεία θα καταφέρεις κάτι.Καλή τύχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επίσης δοκίμασε το n mix της urs για eq.

και δοκίμασε αντί να κόψεις πρίμα να βάλεις multiband exciter και να δώσεις χαμηλα-μεσσαία. καλη τύχη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου