Προς το περιεχόμενο

Electric guitar blues


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθε φορά που πιάνω κάποια απ'τις ηλεκτρικές μου και τις βάζω πάνω στον κατοστάρη λαμπάτο με τα 2 12ιντσα με πιάνει ένα τρελός καημός. Έχω τόσα γαμάτα όργανα και εξοπλισμό (για μένα) και δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ όπως θέλω!

 

Πως να καταλάβεις το λαμπάτο (έστω και με λιγότερα watt) στο σπίτι, ειδικά βραδυνές ώρες;

 

Και γκάζι σε χαμηλή ένταση τι να καταλάβεις....

 

 

 

Έχουμε και το G.A.S. που μας κυνηγάει.... θέλω να πάρω και άλλες γαμάτες κιθάρες αλλά όταν ξέρω ότι θα κάθονται και θα τις ευχαριστιέμαι μόνο όταν βρίσκομαι με άλλους να παίζω (εξαιρετικά σπάνιο τελευταία λόγω δουλειάς) λέω κρίμα τα λεφτά, ακόμα και για αυτά που έχω τώρα...

 

Έχω βάλει αρκετά φράγκα στην μπάντα αλλά λέω να αφήσω το G.A.S. στην άκρη από δω και πέρα και να επενδύσω στο να κλείνω ώρες σε προβάδικο (έστω και να παίζω μόνος) για να τα χώνω ρε γαμώτο να ευχαριστιέμαι, έχω βαρεθεί! Ο ηλεκτρικός ο κιθαρίστας θέλει ένταση!

 

Καλύτερο τόπο θα πιάσουν τα λεφτά στο προβάδικο, παρά σε μια Gibson ή μια Tokai για παράδειγμα.

 

Απωθημένα που με πιάνουν βραδιάτικα....

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά μπορείς να πάρεις μια πεταλιέρα ή κάτι παρόμοιο και να ακούς με ακουστικά και όσο δυνατά θες :wink:

 

Τώρα αν θες και λάμπες και ζεστασιές και τα πάντα και να μην ενοχλείς, το πρωί άκουσα ότι πουλάνε 1 σπιτάκι με πόσα στρέμματα κήπο και κάτι άλλα. βέβαια θα πρέπει κάπως να ξεφορτωθείς αυτά τα 160 εκατομμύρια $ που έχεις για ώρα ανάγκης, αλλά σκέψου ότι θα είσαι τόσο μακρυά από τους υπόλοιπους, που στην ουσία δεν θα ενοχλείς κανέναν :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαζεψε πιο πολλά και πάρε μια μονοκατοικία :lol: .

 

Παντως είναι όντως πολύ εκνευριστικό να θέλεις να βάλεις λίγο ένταση παραπάνω, να τα σπάσεις βρε αδερφε και να φοβάσαι μην σου την πούν οι γείτονες. Από τότε που μου έκανε παρατήρηση ο από κάτω για... το πλυντήριο δεν βαζω τον ενισχυτή πάνω απο το 1,5-2 :cry:

 

Μια καλή λύση είναι να βρεις και άλλους και να νοικιάσεις χώρο για αυτό το σκοπό και μόνο. Υπάρχουν αρκετές περιοχές που δεν έχουν κατοίκους γυρω γύρω και μπορείς να πας και να παίξεις σαν άνθρωπος. Μονο που θέλει πολύ τρέξιμο και ελεύθερο χρόνο που τώρα δεν έχω γμτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα στο δικό μου στουντιάκι, έχω και γω 100ρη, έλα να τα χώνουμε παρέα μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ... γκαβλιάρη ...

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 pap, αυτό θα έλεγα κι εγώ. Νοίκιασε καμία αποθηκούλα, γκαράζ η κάτι παρόμοιο σε μέρος που δεν θα ενοχλούνται (ή δεν θα υπάρχουν) γείτονες. Αν βρεις και παρέα μοιράζεστε κι όλα τα έξοδα. Πολλοί νομίζω εδώ μέσα σκέφτονται ακριβώς το ίδιο πράγμα, πχ εγώ θα ήμουν μέσα 100% (αν δεν μας χώριζαν χιλιάδες χιλιόμετρα...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ριξε λιγα φραγκα παραπανω και ηχοδιαμορφωσε-ηχομονωσε ενα χωρο στο σπιτι σου.....

 

Ετσι και θα επενδυσεις στον δικο σου χωρο (δεν θα φυγουν λεφτα σε studio κτλ) και θα γουσταρεις μονιμα.....χωρις φοβο και χωρις παθος...:lol:

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ξυνετε παλιες πληγες ρε παιδια? :( ...γεννηθηκα και μεγαλωσα στην επαρχια και ειχα συνηθισει εγω και το τοτε group που επαιζα, να κανουμε ολες τις προβες στο υπογειο του σπιτιου μου...ηταν ο χωρος που περνουσα τις περισσοτερες ωρες της ημερας,ακομα κι οταν δεν παιζαμε ,εκει αραζαμε...οταν λοιπον μετακομισα πριν 15 περιπου χρονια στην Αθηνα, τοτε καταλαβα τι ειχα και τι εχασα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως.....το προβάδικό μας είναι καμιά 200αριά μέτρα από το σπίτι και πετάγομαι όποτε γουστάρω και τα σπάω να πούμε..... Πρόβες ο,τι ώρα γουστάρουμε και γίνεται της κολάσεως ναούμ.....

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου