Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για την ισχύ του ενισχυτή...


jeremy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά παιδιά! Έχω στο σπίτι 2 ενισχυτές: ενα Laney HMC30 και ένα Marshall MG15...Μέχρι τώρα πίστευα πως τα Watt των ενισχυτών μου είναι αυτά που γράφει πάνω στο μοντέλο (στην προκείμένη θεωρούσα πως ο Laney μου βγάζει 30W και ο Marshall 15W). Στην πίσω πλευρά των ενισχυτών όμως αναγράφεται μια αλλη τιμή ισχύος (50W και 45W, αντίστοιχα)!

Ποιά είναι τελικά η πραγματική ισχύς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα watt που είδες, αναγράφονται πάνω στο "σασί" του ενισχυτή ή πάνω στο μεγάφωνο? αν είναι πάνω στο μεγάφωνο είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να δεχτεί το μεγάφωνο, και πάντα πρέπει να υπερκαλύπτει τα watt του ενισχυτή.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα watt που είδες' date=' αναγράφονται πάνω στο "σασί" του ενισχυτή ή πάνω στο μεγάφωνο? αν είναι πάνω στο μεγάφωνο είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να δεχτεί το μεγάφωνο, και πάντα πρέπει να υπερκαλύπτει τα watt του ενισχυτή.[/quote']

 

Καμιά απο τις 2 ενδείξεις δεν είναι πάνω στο μεγάφωνο. Στον Marshall όμως γράφει Output 15 Watt Rms και input 45Watt...οπότε ειναι αυτό που λες μάλλον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεγάφωνο του Mg είναι μούφα .δεν έχει πάνω ούτε μάρκα όυτε χαρακτηριστικά μοντέλου ισχύος κλπ,τπτ.Μονο κάτι ακαταλαβίστικους κωδικούς σταμπαρισμένους.Και είναι closed cabinet οπότε το παρατηρείς μόνο αν κάτσεις να ξεβιδώσεις όλες τις βίδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου