Προς το περιεχόμενο

Flstudio-Groove agent 2


trigga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το groove agent με το flstudio;

 

Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν σταματάει με τπτ το agent να παίζει μόνο του τα προγραμματισμένα pattern που έχει ότι κι αν κάνω.Γράφω μια λούπα μόνο μου και όπου να νε πάει και βάζει τα δικά του.Και σαν να μην φτάνει αυτό δεν τα παίζει και ολόκληρα τα δικά του,ή τα παίζει μια φορα σταματάει κανα δυο μέτρα κ ξανααρχίζει.Μιλάμε για φαντασματάκι τελείως.Φέρτε κανα ghostbuster να το διώξω μου τα χει ζαλίσει.

 

Αν πάλι δεν γίνεται τπτ προτίνεται κάτι άλλο σε drums-vst ίδιας ή καλύτερης ποιότητας ήχου, αλλά να είναι τα midi maps ατου ίδια με το agent.Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα τα Addictive Drums και γίνεται χαμός στο midi keyboard.Αλλού μπότες αλλού hi-hat με πολλά πλήκτρα για τον ήχο κτλ.Και το BFD που έπαιξα τα ίδια κάνει αλλά απο ήχο είναι παναγιά βοήθα.Έχω δεί κ Stylus, δεν με κάλυψε.Ψήνομαι να δώ GURU θα με καλύψεί;Προτίνεται τπτ.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Groove agent παιζει μονο τα ετοιμα presets που εχει (δεν ανακαλυψα τουλαχιστον κατι αλλο) και με το midi ελεγχεις ποιο στυλ θα παιζει καθε φορα και την πολυπλοκοτητα του εκαστοτε στυλ . Οποτε με το να του αναθεσεις μια midi γραμμη το βαζεις ουσιαστικα να αλλαζει ολη την ωρα στυλ και πολυπλοκοτητα γιαυτο δαιμονιζεται ετσι. Για να δουλεψει σωστα πρεπει να του δωσεις ενα midi με μια εντολη καθε φορα που θες να αλαζει το παιξιμο του και να κανει break.

 

Πολυ καλα vst drums για μενα και αρκετα απλα ειναι το Ezdrummer της Toontrack . Αυτα παιζουν οτι τους πεις και εχουν αρκετα καλο ηχο. Ακομα μπορεις αναλογως ποιο πακετο θα παρεις να διαλεξεις και σετακι drums(κανονικα , jazz , μεταλαδικο με δικαση κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To groove ρε συ παίζει στις πρώτες οκτάνες του μίντι ότι θές όπως το θες, δηλ. τα χει προγραμματισμένα συγκεκριμένα και οι υπόλοιπες είναι να παίζει τα δικά του.

 

Το θέμα είναι οτι εγώ γράφω τα δικά μου με το μίντι κ μετά στο πλέιμπάκ αρχίζει κ παίζει τα δικά του μαζί με τα δικά μου κ δεν σταματάει αν δεν του πατήσω στόπ εγώ.Αυτό είναι σπαστικό την ώρα που ακούς τι έκανες για να το διορθώσεις ή ότιδίποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου