Προς το περιεχόμενο

Gibson Les Paul Studio Vintage


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια,εχει ακουσει καποιος με αυτο κιθαρόνι? Ξερετε σε ποιο μαγαζι στην

αθήνα θα μπορούσα να το τεσταρω??

http://www.musiciansfriend.com/product/Gibson-Les-Paul-Vintage-Mahogany-Electric-Guitar?sku=517536

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

να σου πω την αληθεια οχι!! θα την κατεβασουν για να την δοκιμασω η θα λενε λαλακιες σαν καποια αλλα μαγαζια??

 

Αν την έχουν στο Μπον θα στη δώσουν να τη δοκιμάσεις οση ώρα θες...αλλά εκεί είναι η αντιπροσωπία και δεν μπορείς να την αγοράσεις. Πρέπει να συννενοηθείς μετά από κάποιο μαγαζί που θα την παραγγείλει από το Μπον. Ασχετο ρε φιλε αλλά τι σε σκάλωσε σε αυτή την κιθαρα :?:

You look like you haven't seen a ghost

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο αμερικα ειναι τραγικα φτηνη!φοραει κ τους μαγνητες της στανταρ ,οποτε ενδεχομενως να είναι αρκετα καλη περιπτωση! εχεις ακουσει τπτ για αυτη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγώ με όσες στουντιο εχω παίξει, έχω απογοητευτεί οικτρά. Καμία απολύτως σχέση δεν είχαν με Les Paul Standard. Κατα τη γνώμη μου είναι μετριες προς το κακές κιθάρες για τα λεφτά τους και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να φέρουν το όνομα της Gibson στο headstock τους. Τώρα αν ήμουν τόσο γκαντέμης και οσες έπιασα εγώ ήταν μεμονωμένα αποτυχημένα και κακοσεταρισμένα κομμάτια, δεν ξέρω...

Η γνώμη μου είναι να μην πεταξεις τα λεφτά σου σε αυτήν, και να μαζέψεις μερικά παραπάνω, γιατί όλο και σκάνε αληθινές Les Paul σε πολύ καλές προσφορές... ;)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο αμερικα ειναι τραγικα φτηνη!φοραει κ τους μαγνητες της στανταρ ' date='οποτε ενδεχομενως να είναι αρκετα καλη περιπτωση! εχεις ακουσει τπτ για αυτη?[/quote']

 

Πιστευω πως η τιμή δεν είναι καθόλου ασχετη με αυτό που αγοράζεις..Παραυτα η τιμή που έχει σε αυτό το site πιθανόν να είναι τελείως άσχετη με αυτή που θα την έβρισκες σε ένα ευρωπαικό. πχ. Η Gibson sg special faded cherry έχει σε αμερικάνικα site 545ευρα ενώ στα ευρωπαικά 777ευρα.

Πάντως έχουν εμφανιστεί πολλά φθηνά μοντέλα gibson τα οποία ενώ μπορεί να είναι πολύ καλές κιθάρες, σίγουρα η καλύτερη - φθηνότερη τιμή που έχουν θα αντικατοπρίζεται σε κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά...πάντα κατά τη γνώμη μου χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία στις gibson. Απλά επειδή πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να αγοράσω μία..σκεφτομαι: αν είναι μόνο για να γράφει πάνω gibson, αξίζει?

You look like you haven't seen a ghost

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου