Προς το περιεχόμενο

Πεταλιέρα παραμόρφωσης ήχου για πλήκτρα!!!


depas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει αραγε κανένα πεταλάκι εφφέ για πλήκτρα ωστε να μπορώ να

κάνω τους ήχους πιό ζωντανούς και δυνατους,(όπως π.χ σε ένα κλαρίνο με οκτάβες και

λοιπά???)και κυρίως να τους μεταμορφώνω κατευθείαν όπως τους θέλω εγώ?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες μας λίγο σε ποιο πλήκτρο θες να το κάνεις αυτό έτσι ώστε να δω αν μπορείς να πάρεις παραπάνω αποτελέσματα με χρήση πεταλιών και όχι των fx που διαθέτει το πλήκτρο σου (αν διαθέτει).

 

Πάντως μπορείς να κάνεις και αρκετά πράγματα αν χρησιμοποιήσεις με σοφία τους ταλαντωτές του synth σου και φυσικά lfo's φίλτρα και envelope generators για να έχεις δυναμικό έλεγχο.

 

Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις phaser εφφέ μόνο με χρήση lfo και φίλτρων. Δεν χρειάζεται παρόλο που είναι πιο εύκολο σαφώς να έχει το synth σου έτοιμο εφφέ.

 

Είσαι σίγουρος οτι εξάντλησες τις ικανότητες editing του synth σου και είδες οτι δεν μπορείς να κάνεις κατι παραπάνω εκτός απο το να αγοράσεις pedal fx

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε συ korg_nikos μια και το έχεις ξετινάξει στο ψάξιμο το θέμα και μια και η ερώτησή μου είναι παρόμοια με του φίλου στην αρχή, μπα και ξες κανά καλό fx, πεταλιέρα, ή φέτα, ή οτιδήποτε σχετικό για ebm--Industrial-power noise μουσική;

 

Έχω δει πχ ότι πολλοί χρησιμοποιούν της boss διάφορα που βγάζει για την  κιθάρα κατά καιρούς (πχ  Boss GX-700, Boss SE-50 και το καινούριο Me-50). Μπας και έδωσα 1 απάντηση στον εαυτό μου και τσάμπα ρώτησα;  ???

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε boukaw7 μάλλον ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα σχετικά με electronic body και industrial που προσωπικά δεν την έχω αγγίξει καν. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω πιο πολύ.

 

Γνωρίζω οτι το ΜE-50 και το ΜΕ-50Β (Θεωρητικά για μπάσο) έχουν καλούς αλγόριθμους για overdrive και distortion αλλά θα πρέπει να τα ακούσεις κιόλας για να πειστείς.

 

Όσον αφορά το φίλο depas νομίζω οτι αν έχει ενα σχετικά καινούριο synth του αρκεί η μηχανή των εφφέ του ειδικά αν είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη και ελέγξιμη απο controllers του synth του.

 

Τώρα αν έχει κανα παλιό τύπου Roland SH2000 Korg Sigma ή CZ-101 θα ήταν καλό να ψάξει το Korg Toneworks Pandora PX3 το οποίο όμως ειναι πλέον discontinued. Aντι αυτού μπορεί επίσης να τσεκάρει το αντιστοιχο PX4D που θεωρητικά κατασκευάστηκε και για μπάσο και κιθάρα. Εγώ το χρησιμοποιώ για το Casio CZ-101 και είναι πολύ καλό.

 

Boukaw7 ίσως αποτελεί και για σένα μια λύση πάντως. Απλά το λέω με επιφύλαξη διότι οπως προανέφερα δεν είμαι γνώστης ebm-industrial και το κλαρίνο που ανέφερε ο πρώτος φίλος είναι πιο πολύ στο πεδίο μου οπότε καταλαβαίνεις...

 

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο

 

Φιλικά Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μωρέ το ξέρω ότι δεν είναι του δικού σου πεδίου, απλά ρώτησα καθώς απ΄ότι κατάλαβα ασχολείσαι πάρα πολύ με την σύνθεση ήχων και έλεγα μπας και "κάτι πήρε το αυτί σου" και γιαυτό το είδος.

 

Τες πα θανκς γιου ανιγουεϊ

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου nikos_korg  'εχω  οπως σ είπα το ΤR της korg αλλά εάν θυμάσαι καλά σε ένα

άλλο topic σ είχα πεί πώς δεν έχω ήχους γι αυτο,και λόγω έλλειψης γνώσης δημιουργίας ήχων

κα επειδή δέν έχω χρόνο να ασχολήθώ καθόλου με αυτό(πανελλήνιες βλέπεις)...

Ετσι ψάχνω απο ότι βλέπεις μια πιο πρακτικη λύση άν και λίγο πολυδάπανη!!!!Δυστυχώς άν σχεδόν όλοι μου οι φίλοι είναι μουσικοί,δέν γωρίζω κανένα πληκτρά να με βοηθήσει στο πρόβλημά μού,και στεναχωριέμαι μόνο και μόνο επειδή νιώθω το TR να μένει ανεκμετάλλευτο.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου