Προς το περιεχόμενο

Bασικές αρχές σύνδεσης MIDI & Audio


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ μπορεί να δείτε μερικά σχεδιαγράμματα σχετικά με τις συνδέσεις των synth  & audio καναλιών σας καθώς και πώς μπορείτε να κάνετε το ατομικό σας στούντιο. ;)

Tα σχέδια που θα κατασκευαστούν είναι δικαιώματα του Ruffneck και μπορούν να διανεμεθούν δωρεάν με την άδεια μου.Σύνολο σχεδίων 10 στο σύνολο που θα εκδοθούν αποκλειστικά στο noiz.29-11-07

 

MIDI ΣΧΕΔΙΟ 1.

 

[/img]

Dance music will never die!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι λέ ρε παιδί μου, προχώρησε τόσο πολύ η επίστήμη?Πόσο έχουμε σήμερα?26 Νοεμβρίου 1995?

 

Δεν χρειάζεται να γίνει θέμα αντιπαράθεσης γιατί αυτό αξίζει σε ανόητους.Αν έχεις κάτι ποιο καινούριο θα ήταν χαρά για κάποιους που τώρα ξεκινούν να τους βοηθήσεις και εσύ συνεισφέροντας τα δικά σου σχέδια.Εξάλλου κάποια πράγματα είναι στάνταρ όσα χρόνια και αν περάσουν (π.χ. midi συνδεσμολογία). Πάντα φιλικά :)

Dance music will never die!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με ruffneck...Το γεγονός οτι σε κάποιους φαίνονται πολύ απλά αυτά δεν σημαίνει οτι κάποιοι δεν τα βρίσκουν ενδιαφέροντα και αξιο να αναφερθούν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ruffneck, μόνο μια ερώτηση: Από που είναι σκαναρισμένα όλα αυτά? (δεν τα είδα όλα, συγνώμη αν φαίνεται).

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη για την ειρωνία ρε συ αλλά αυτά τα πράγματα τα μαθάινει κάποιος που θέλει να φτιάξει το στούντιο του και μέχρι απο το manual της κονσόλας ή της κάρτας ή σε official site.Θεώρησα ότι δεν βοηθάει κανένα αυτό το πράγμα.Δηλαδή και να μην ξέρει τπτ απο αυτά είναι τόσο περίπλοκα τα σχήματα αυτά σε κάποια σημεία που άκρη δεν θα βγάλει.Άσε που και η εικόνα σκαναρίσματος είναι τέτοια που σε απωθεί απο το να κάτσεις να τα μελετήσεις.Τέλος νομίζω ότι κάποια πράγματα απο αυτά δεν χρειάζονται σήμερα γιατί τα περιέχουν οι κάρτες ήχου και δεν αξίζουν να αγοραστούς εξωτερικά.

 

Ίσως αν ήθελες να βοηθήσεις να έβαζες κάποια links με καθαρότερες-περιεκτικότερες εικόνες.Με περισσότερες επεξηγήσεις και χωρίς εξτρά πράγματα.Ή και αναφορές για το τι είναι το midi και τι χρειάζεται να δουλέψει.

 

Υ.Γ.Μπράβο για την πρωτοβουλια σου να συνεισφέρεις στην άβυσο της μουσικής, απλά θεώρησα λίγο λάθος τον τρόπο.Άλλη φορά ίσως να μην ξαναγράψω σε τέτοιου είδους θέματα.Πάντως θα μπορούσα να σκανάρω και γώ κανα manual απο το αρχαίο μου κονσολάκι που είναι της ίδιας φάσης με τις εικόνες αυτές.

 

Φιλικά πάντα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου