Προς το περιεχόμενο

Και πάλι ηχεία. Τι να ξέρω;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει search για studio monitors, έχω διαβάσει, έχω μπερδευτεί, έχω απορίες,δεν έχω πείρα για σωστή κρίση και γενικά έχω αρχίσει και μπερδευοτρελαίνομαι >:(

ΕΛΕΟΣ.....

Θέλω και εγώ όπως και πάρα πολλοί εδώ να διαθέσω το πολύ μέχρι 300Ε για αγορά studio monitor ώς χριστουγεννιάτικο δώρο απο μένα σε ΜΕΝΑ!...Άκουσα κάτι PHONIC και μου φάνηκαν μια χαρά...κακό ε???

έτσι φαντάζομαι...ωραία...

Λοιπόν,παίζω πλήκτρα  και βασικά τα θέλω για να ακούω ικανοποιητικώς ποιοτικά τους ήχους μου...όχι δυνατά,χαμηλά και    Κ Α Θ Α Ρ Α . . .

Παρ'όλα αυτά έχω και μια καρτούλα ήχου, και ένα μικροφωνάκι μέτριο, και μια άσχημη διάταξη χώρου-δωμάτιο όπου ευελπιστώ να ηχογραφήσω για να έχω να θυμάμαι όταν γίνω παππούς τα μεγαλεία μου....

Καλα όλα αυτά,αλλά τι να πάρω???ΟΕΟ???Δεν ξέρω καν που να τα ακούσω..Αύριο θα πάω elina και naka να υποκριθώ ότι θα... καταλάβω.

Επίσης διαβάζω και  χαρακτηριστικά και λέει για παραδειγμα στα νέα πολυπώθητα Tascam "Frequency Response: 38 - 23kHz" ενώ στα KRK RP5 "Frequncy-Range: 53 - 20 kHz"

Θα πρεπει αραγε να διαλέξω με βάση τη συχνοτική απόκριση??Τι άλλο να προσέξω??? Ή τέλοσπάντων τι να κάνω???

Η βασική ερώτηση μετά από όλα αυτά είναι

"Τ Ι  Ν Α  Α Γ Ο Ρ Α Σ Ω ? ? ?"

Η δευτερεύουσα ερώτηση-παράκληση είναι η εξής:"μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει να εξηγήσει στο τι αποσκοπούν τα χαρακτηριστικά που διαβάζουμε στα specifications των ηχείων και πως αυτά θα διαμορφώσουν τις επιλογές μας?"

 

Αν έχει γινει ήδη η επεξήγηση τότε συγνώμη αλλά δεν την βρήκα....

Κάθε απάντηση δεκτή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μηπως το εκανε ο ανθρωπος, μονο και μονο για να δωσει μια χαρουμενη νοτα στο post του? Γιατι δεν μου φαινεται και τοσο ανορθογραφος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω καταλάβει γιατι κράζεται τον άνθρωπο? Απλά δεν ξέρει.

 

Back to topic: Γενικά, όπως θα έχεις καταλάβει, τα monitor είναι ένα μεγάλο θέμα. Πολύ μεγάλο.

 

Με λίγα λόγια: αν εσύ δεν μπορείς να ακούσεις τις διαφορές μεταξύ κάποιον ηχειών δεν έχει και τόση σημασία να σου πούμε ποιο είναι καλύτερο... αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλάβεις... Αγόρασε κάτι που προτείνουν πολύ εδω μέσα.  ;D  ;)

 

Αφού ασχολείσαι με τη μουσική καλό είναι να ξέρεις τι είναι τα Herz! (Στο net θα βρείς διαφορες πληροφορίες να διαβάσεις.)

 

 

I'll follow the signal to the end...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντι με διακριτικο τροπο να διορθωθει το ορθογραφικο λαθος του παιδιου απο εναν moderator , η στην τελικη να αγνοηθει, καθομαστε και κραζουμε ενα μελος που εχει μια απορια. τι να πω πραγματικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ο άνθρωπος ξέρει τη σωστή ορθογραφία. Η "απότομες" απαντήσεις οφείλονται στο ότι ΚΑΙ γνώμες πήρε ΚΑΙ τα αυτιά του δεν εμπιστεύεται. Ε λοιπόν, τι να κάνουμε τώρα?

 

Δεν ξέρω... μήπως υπάρχει εθελοντής να ανασκοπήσει τις συζητήσεις έτσι στα γρήγορα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου