Προς το περιεχόμενο

Ελληνικη πρα-γαματικοτητα....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΣΗμερα το απογευμα εψαχνα για το πεταλακι synth της boss για μπασο.Παω στον Αρμαο μιας απο κει εχω παρει κ ολα τα υπολοιπα της boss για το μπασο.Εχοντας ολα της τα πεταλακια για μπασο ειπα να παρω κ αυτο να πειραματιστω κιολας(μιας κ πληρωθηκα ...).Ο αρμαος δεν το ειχε και αρχισα να ψαχνω.

Το βρισκω λοιπον στον καγμακη πως τον λενε...του λεω τι θελω το βγαζει απο την βιτρινα και αφου περιμενα κανα τεταρτο για να με ρωτησει το παλικαρι που δουλευει εκει..μπαχαλο...μια απο τα ιδια,τι θελει ο νεαρος?(αφου τον εγραψα στα @@,λογικο ειναι να μη θυμαμαι τι θελει),,,λεω για το πεταλακι να το ακουσω θελω κ αν μ'άρεσει να το παρω.μπαη δε γουεη ποσο κανει?200 μου λεει!!!

Αλλαζω 5-6 χρωματα...Λεω ποσο????!!!!

κ ο μεγαλος καιμακης μου κανει με υφακι

-ποσο θες να κανει?

-το εχω βρει στο νετ και 130!(εδω βαζει παλι το πεταλακι στο κουτι...κορυφαια στιγμη της ημερας)

Κ ο μαγαζατορας που υποτιθεται πως αγαπαει κ σεβεται τον πελατη μου λεει με πιο μπλαζε υφακι αυτη τη φορα..

-Αντε παρτο απο κει και πες το και σε μας.

 

χοχοχοχο...

 

Εχοντας αποφασισει οτι πεταλι δεν παιρνω παω παλι αρμαο για κατι καλωδια κ να παρω επιτελους τις αγαπημενες μου χορδες...Του λεω μου δινεις σε παρακαλω μια ενδεικτικη τιμη για το πεταλακι για να το παραγγειλω αν ειναι?ανοιγει τον καταλογο μπροσταμου βρισκω ο ιδιος το πεταλακι κ βλεπω τιμη στα 167 κ κατι ψιλα.μου λεει με την εκπτωση θα σου κοστισει 145.Φανταστειτε οτι κ παλι κερδος εχει με αυτη την τιμη.

Τελικα ομως μου φανηκαν πολλα μιας και ολα τα αλλα πεταλακια τα πηρα γυρω στο 80αρι.Ετσι θα κανω υπομονη για κατι καλυτερο ισως κανα ρακ.

 

Ακουγεται η ολη φαση σαν δυσφημηση μαγαζιου κ διαφημηση ενος αλλου.Εαν θιγεται καποιος να σβηστει το ποστ κανενα προβλημα.Απλα τρελαινομαι με καποιους επαγγελματιες....κ δυστυχως ειναι πολλοι.Θυμαμαι κ παλιοτερα πριν 10 χρονια οταν προτοξεκινησα να παιζω αγοραζα ταμπλατουρες απο τον αρμαο(κατανταει κουραστικο το ξερω) με 7-8 χιλιαδες δραχμες οταν αλλοι τις εχαν 13.000!!!

 

Ειναι κ θεμα μαρκετινγκ να σε γλυκαινει ο πωλητης με εκπτωσουλες αλλα ετσι με κερδιζει εμενα τουλαχιστον κ θα προτιμησω στο μελλον σε παρομοιες καταστασεις καποιο ελληνικο μαγαζι...

 

αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας συναδελφοι!!!!!! 8) 8) 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 112
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

κ ο μεγαλος καιμακης μου κανει με υφακι

-ποσο θες να κανει?

-το εχω βρει στο νετ και 130!(εδω βαζει παλι το πεταλακι στο κουτι...κορυφαια στιγμη της ημερας)

Κ ο μαγαζατορας που υποτιθεται πως αγαπαει κ σεβεται τον πελατη μου λεει με πιο μπλαζε υφακι αυτη τη φορα..

-Αντε παρτο απο κει και πες το και σε μας.

 

πήγαινε εκτύπωσε την παρακάτω σελίδα http://www.thomann.de/gr/boss_syb5.htm , τράβα το βράδυ στο μπουρδ...εεεε στο μαγαζί του και κόλλα το απόξω....

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τωρα περα απο την πλακα το σκεφτομουνα οταν γυρνουσα σπιτι να του στειλω κανα λινκ με μεηλ....ασε ρε φιλε παναγιωτη...μου πεσαν τα μαλλια οταν ειπε 200........ :evil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι πως δε σε πιστεύω αλλά άμα δε θες να ακούγεται σα διαφήμιση καλύτερα να διαγράψεις το όνομα αυτού από τον οποίο ΔΕΝ έχεις παράπονο ;)

 

κατά τα άλλα καλά κάνεις και αναφέρεις τέτοια περιστατικά απόπειρας αισχροκέρδειας... μπας και βάλουν μυαλό ποτέ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες.απλα πιστευω πως οπως αναφερω το κακο παραδειγμα με ονομα ισως να πρεπει να αναφερω κ το καλο παραδειγμα με ονομα....αν ειναι οντως ενοχλητικο καμια αντιρηση να το σβησω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά μερικοί είναι για φάπες.

Κι εγώ πήγα πρόσφατα στον Μαυρομουστάκη στη Θεσ/νίκη για να πάρω ένα damper pedal για το keyboard μου.

 

Το παιδί δεν ήξερε και πολλά, μου έφερε ένα volume pedal και επέμενε ότι κάνει την ίδια δουλειά. Δεν τον παρεξηγώ καθώς φαινόταν αγχωμένος (παρουσία αφεντικού) και κατάλαβα ότι είχε απλά άγνοια.

 

με τα πολλά παρεμβαίνει το αφεντικό και εξηγεί στο νεαρό τι ζητάω. Μου κατεβάζει ένα pedal της Kawai, με

βύσμα 13-pin νομίζω.

Του εξηγώ ότι θέλω ένα απλό που να βγαίνει σε απλό καρφί κι εδω αρχίζει το πανηγύρι.

 

-"Δεν υπάρχει τετοιο πράγμα.Έρχεται ο κάθε αρχάριος και ζητάει ότι να'ναι χωρίς να ξερει".

 

- "Μα τι λέτε, σχεδόν όλα τα πεταλάκια εκτός από αυτό με καρφί βγαίνουν"

 

- " Όχι, αυτό θα πάρεις, και θα αλλάξεις μόνος σου την

έξοδο του. Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς στο εμπόριο"

 

-Εδώ τα πήρα: "Πως δεν το χεις κλείσει ακόμα το μαγαζί σου ρε, αυριο πρωι θα σου φέρω φυλλάδια από κάθε μουσικό οίκο στη θεσ/νίκη με τέτοια πεταλάκια"

 

-και μου απαντάει το εξής (grand finalle) : Ρε μάθε πρώτα να παίζεις, και άσε τα μυστήρια πεταλάκια, που μου την είδατε όλοι.

 

Μυστήριο πεταλάκι το damper....μάλιστα...

 

Το σκηνικό έχει κάτι μήνες που έγινε, αλλά το έγραψα τώρα με αφορμή αυτό το thread.Και αν θέλετε έχω για όλους (σχεδόν) στη Θεσ/νίκη να σύρω. Αλλά κάποιοι σε εξυπηρετούν που και που. Τέτοια συμπεριφορά όμως δεν έχω ξαναδει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

ο καγμακης μου χει κανει και μενα ωραια: μου πουλησε φετος ενα σετ φτηνες χορδες για steinberger 15€ (που τις πηρα γιατι ηταν αναγκη και δεν ηξερα οτι εχουν εδω κι αλλοι - περιμενοντας να ερθουν τα σετ απο εξω). αλλο ωραιο πηγαινοντας πριν δυο καλοκαιρια να παρω μια fender squier, οταν του ζητησα το bar για να δω λιγο το τρεμολο μου ειπε οτι δεν γινεται γιατι μετα θα πρεπει να δωσει την κιθαρα για μεταχειρισμενη. συμπερασμα μαλλον οτι αν σε κοψει για ασχετο ο τυπος την εκατσες τη βαρκα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κάτι και γώ σε ελληνάδικο-ψιλομπουρδελ@δικο(δεν ήταν και πολύ τραγικός νομίζω),

Πήρα την κιθάρα απο thomann και καθώς άκουσα ότι στην αρχή θέλει setup είπα κάποτε πρέπει να γίνει.Δεν άργησε να αρχίσει τα τασταρισματοτζίιιιιζ της και αναγκάστηκα να την πάω.

(Εν το μεταξύ έχω πάρει κανα 2 πραγματάκια και με ήξερε.Ήξερα οτι δίνει προιόντα με τιμές καταλόγου απο κάθε αντιπρόσωπο.Είχα πάει να ρωτήσω πρίν την πάρω μπάς και....αλλά πιό ακριβή και μαζί με τα συναφή στιρίγματα καλώδια χορδές δεν συνέφερε η αγορά.)

Έτσι λοιπόν πάω και να μου την λέει εσείς χαλάτε την πιάτσα που δεν αγοράζετε απο Ελλάδα έτσι πώς να κατεβάσουμε τιμές.Να τώρα ήρθες για setup απο thomann δεν έχει τσάμπα πρώτο setup τώρα εδώ θα πληρώσεις και θα ρθείς στα ίδια.Και οι χορδές 5-10 ευρώ διαφορά και τα υπόλοιπα λίγη διαφορά κτλ κτλ.Δεν μου είπες να σου κάνω καλύτερη τιμή.Του λέω κάνε τώρα να δώ τι κελεπούρι έχασα και μου κατέβασε κανα 15ευρω.Και συνέχισε το παραμύθι και αναγκάστηκα να φύγω.Πήγα μετά για setup σε άλλο γαμάτο μάστορα τον superΝακα του Βόλου.Ουάου.......πεταμένα, καλύτερα να τα δινα στην Εκκλησία να πάρει κανα σταυρούδι ο αρχιεπίσκοπος να του φύγει η καρκινάρα.

 

Αυτά.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-και μου απαντάει το εξής (grand finalle) : Ρε μάθε πρώτα να παίζεις' date=' και άσε τα μυστήρια πεταλάκια, που μου την είδατε όλοι.

 

Μυστήριο πεταλάκι το damper....μάλιστα...

[/quote']

 

καλά το άτομο έγραψε ιστορία! :lol: :lol:

Καλά πως γίνεται να ασχολούνται τέτοιοι τύποι με το εμπόριο μουσικών οργάνων; Και είπε εσένα άσχετο! Τραγελαφικά πράγματα...Πάντως σίγουρα δε θα μείνουν για πολύ ανοιχτά με τέτοια εξυπηρέτηση...

 

Μιας και το θέμα άρχισε να ζεσταίνεται θα έλεγα να γίνει sticky σαν κουτί παραπόνων εφόσον σύμφωνα με τα λεγόμενα του yameth το forum διαβάζουν εκτός από τους χρήστες και οι επαγγελματίες του χώρου... καλό θα είναι να βλέπουν τα μαργαριτάρια τους και να βλέπουν ότι τίποτε δε περνά απαρατήρητο...προς γνώση και συμόρφωση...

 

Θα αδράξω και εγώ λοιπόν την ευκαιρία να πω και μια δικιά μου ιστορία πριν από μερικούς μήνες. είχα ψηθεί λοιπόν να πάρω το synth roland juno g και τηλεφώνησα στο Στόλλα (κατάστημα Θεσσαλονίκης) που έχει την αντιπροσωπεία της roland να ρωτήσω εάν υπάρχει στην έκθεση για να πάω να το δοκιμάσω. Aφού ξεκαθάρισα ότι ήθελα το juno G κ όχι το juno D έλαβα θετική απάντηση ότι όντως υπήρχε στην έκθεση. Μετά από κανά 10ήμερο λοιπόν που είχα χρόνο είπα να κάνω αυτή τη βολτίτσα των 45 λεπτών με το αστικό για να πάω να δοκιμάσω το όργανο. Φτάνοντας στο κατάστημα και αφού πέρασε ένα 10λεπτο μέχρι κάποιος να μου απευθυνθεί (υπήρχαν 4-5 υπάλληλοι και 1ας μόνο ακόμα πελάτης τη στιγμή που μπήκα) ανακαλύπτω αυτό που φοβόμουν: στην έκθεση δεν υπήρχε το juno G αλλά το juno D, και μάλιστα ποτέ δεν είχαν φέρει στην έκθεση το G! Εντάξει ξενέρωσα τρελά αλλά λέω δε γ* μια που κατέβηκα γιατί δε δοκιμάζω τα σοβαρά synth της roland; Ζητάω λοιπόν να δοκιμάσω το fantom x8. Αφού με στραβοκοίταξε ο υπάλληλος (σιγά μην έχει λεφτά γι' αυτό θα σκέφτηκε) μου έδωσε ένα ζευγάρι ακουστικά και πήγα χαρωπός να το σκίσω. Αμ δε...

2 λεπτά μετά και χωρίς προειδοποίηση αρχίζουν να δουλεύουν σε μεγάλες εντάσεις ένα σύστημα PA, με ηχεία στα 2 μέτρα από μένα...

 

Ποτέ δε λέω ποτέ για την ελληνική αγορά αλλά προς το παρόν μόνο ώριμη δε τη χαρακτηρίζεις. Εγώ μετά από αυτή την κρυάδα το 'ριξα στο mail-order (όπως όλοι)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι όταν πήγα να δω το v-synth, υπήρχε το juno g και το έπαιξα. Και έφαγα την ίδια κρυάδα με άπειρη φασαρία δίπλα μου. Τουλάχιστον ήταν λίγο groovy η φασαρία και τζάμαρα από πάνω :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου