Προς το περιεχόμενο

Τραυματικες Εμπειριες με ''Επαγγελματιες''!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακουστε μια μικρη ιστοριουλα που ισως σας φανει ενδιαφερουσα(η με αλλα λογια ακουστε τι επαθα ο γκαντεμης!!)

Ειμαι φοιτητης και παιρνω καποια χρηματα το μηνα απο την οικογενεια μου.Εδω και 1 χρονο και κατι περιπου λοιπον,ειχα βαλει στοχο να μαζεψω καποια χρηματα καθε μηνα στην ακρη για να αγορασω μια ηλεκτρικη κιθαρα (Jackson warrior) για την οποια μου ετρεχαν τα σαλια εδω κι εναν αιωνα (!!!) και εναν αρκετα αξιοπρεπη ενισχυτη (Fender 65W) ανανεωνοντας τον εξοπλισμο μου.

Παω σε γνωστο μεγαλο καταστημα της Πατρας και παραγγελνω τα προαναφερθεντα!Την κιθαρα την ειχα δοκιμασει (σε αλλο χρωμα που ειχαν τοτε ομως),οποτε οταν ηρθε το κουτι,το ανοιξαμε μονο για να τσεκαρω το χρωμα που θα ηταν διαφορετικο.Πληρωσα λοιπον τα 1.350 ευρω μου κι ετρεξα σπιτι να ανοιξω τα πραγματα να τα δοκιμασω!!Η χαρα μου ηταν απιστευτη!!

Με το που ανοιγω λοιπον το κουτι της κιθαρας..ειπα να πεσω απο το μπαλκονι!!(μενω στον 6ο)...Η κιθαρα απο μπροστα ηταν μια χαρα..οταν ομως την γυρισα απο πισω,ανακαλυψα πως ελειπε ενα κομματι ξυλου στο πισω μερος εκει που ειναι τα κλειδια!!!(πισω απο το logo δηλαδη)

Αντι να αυτοκτονησω λοιπον,ειπα να παω αμεσως πισω στο μαγαζι και να τους πω τι ειχε γινει..τρεμοντας ολοκληρος!!

Για να μην τα πολυλογω(!!!) ο υπευθυνος του καταστηματος ειδε την κιθαρα και ειχε αμφιβολιες μηπως το ειχα κανει εγω!!!!(μεσα σε 30min απο την στιγμη αγορας!!!)Αφου του εξηγησα πως δεν ηταν δυνατον να προλαβω να διαλυσω την πολυποθητη κιθαρα μου,μου ειπε να μου κανουν δωρο 1 σετ χορδες!!!!!!!!!!Πληρωσα 1.350 ευρω μετρητοις για την κιθαρα των ονειρων μου και την πηρα σπασμενη αλλα δεν πειραζει...θα παρω δωρεαν 1 ολοκληρο σετ χορδες!!!!!Ημαρτον δηλαδη!!!!!

Μετα απο ενα σωρο φασαριες και πολλη πιεση,πηρα σε σχετικα καλη τιμη (παλι τα τσεπωσαν δηλαδη!!) μια πεταλιερα της boss.Τελικα απο τη μια στιγμη στην αλλη,απο την υπερτατη χαρα,εφτασα να μην εχω ορεξη ουτε να παιξω...Θα προτιμουσα φυσικα να μην εχω την πεταλιερα..αλλα να μην ειχαν συμβει ολα αυτα..πραγματικα εχασα 1 μηνα απο τη ζωη μου εκεινη τη μερα...

Ακουω τις αποψεις σας πανω στο ζητημα,καθως και αναλογες εμπειριες που σας εχουν συμβει!

 

Υ.Γ.1 Χιλια sorry για το μακροσκελες του γραμματος..ηθελα να τα πω σε καποιον να ηρεμησω!!!

Υ.Γ.2 Εννοειται πως δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ουτε 1 πενα απο το ιδιο καταστημα...(και ημουνα και πολυ καλος και τακτικος πελατης)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε μου δεν μπορώ να καταλάβω 2 πράγματα. 1ον γιατί δεν έβγαλες την κιθάρα στο κατάστημα για να δεις αν όλα είναι ok και την πήρες σαν γουρούνι στο σακί και 2ον γιατί δέχτηκες να κρατήσεις την κιθάρα και όχι να τους την τρίψεις στα μούτρα και να σου δώσουν μια άλλη ή τα λεφτά σου πίσω? Δηλαδή πήρες και ελατωματική κιθάρα και σε αναγκάσανε να δώσεις και παραπάνω λεφτά για να πάρεις και μια πεταλιέρα? Δεν μπορω να καταλάβω πως δέχτηκες τέτοιο πράγμα... Και κάτι άλλο ποιο μοντέλο κιθάρα και ενισχυτή πήρες? γιατί 1350 ευρώ μου φαίνονται λίγο πολλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιταξε να δεις...ενας σωστος επαγγελματιας βασικα πρεπει να ελεγχει τα προιοντα που εμπορευεται.Το γεγονος δηλαδη οτι υπηρχε κατι στην κιθαρα που εγω μπορει να μην προσεξα δεν σημαινει πως απο τη στιγμη που την πληρωσα και καταφεραν να με βγαλουν απο το καταστημα οτι δεν φερουν καμια ευθυνη..Οι επαγγελματιες μιλαμε τα κανουν αυτα..

Δηλαδη εννοεις πως ενα καταστημα μπορει να εμπορευεται ο,τι χαλασμενο θελει και αρκει να μπορει να κοροιδεψει τον αγοραστη??Το after-sales servce νομιζω σε οποιοδηποτε τομεα οφειλει να υπαρχει και να στηριζει τον πελατη!!Υποτιθεται πως ειναι το μεγαλυτερο καταστημα στην περιοχη!! Επρεπε δηλαδη να κατσω και να ψαξω εξονυχιστικα καθε εκατοστο της κιθαρας??Αν πας να αγορασεις αυτοκινητο δηλαδη τι θα κανεις??Θα το λυσεις ολοκληρο??

Βασικα δεν υπηρχε καμια αλλη τετοια κιθαρα στο μαγαζι και ουτε σε stock στην ελλαδα (απ'οτι μου ειπαν παντα..) και γιαυτο δεν μου την αλλαξαν ειπαν (σιγα μην το εκαναν λεω εγω..)

Η κιθαρα ειναι η Warrior WRXT (σε transparent red που κοστιζει κατι παραπανω) και ο ενισχυτης ο Princeton 650.

Οπως καταλαβαινεις λοιπον..δεν ειχα αλλη επιλογη και με τη μεταπτωση της διαθεσης μου,ηθελα να αφησω και την κιθαρα και τον ενισχυτη και να αρχισω το ψαρεμα!!!(λεμε τωρα..)

Η πεταλιερα,για την ιστορια,ειναι η Boss ME-50 και μου την εδωσαν 200 ευρω που ειναι μια σχετικα καλη τιμη πιστευω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος και να πω κάτι που έρχεται εύκολα στο μυαλό, με μια γρήγορη ματιά σε γνωστό ιντερνετικό κατάστημα έβγαλα μια τιμή περίπου στα 1100 ευρώ για όλα όσα λες. Εσύ πλήρωσες 1350 και άλλα 200 για την πεταλιέρα; Τζάμπα λεφτά μου φαίνονται...

 

Σχετικά με την ποιότητα του after-sales support, με το που είδες αυτό το πράμα τα λεφτά σου πίσω δεν είναι κάτι που μπορούσες να ζητήσεις; Αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις μια σωστή κιθάρα, δεν έπρεπε να την επιστρέψεις και να ζητήσεις πλήρη επιστροφή χρημάτων; Αν μου έδιναν ένα synth που δεν δούλευε άψογα και δεν μπορούσα να πάρω ένα που να το κάνει, δεν θα δεχόμουν να το πάρω. Και δεν μιλάμε για εξέταση του οργάνου στο μαγαζί. Αλλά σκάρτο πράμα όταν το έχεις χρυσοπληρώσει κιόλας;

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία τα λές, αλλά γιατί δέχτηκες να πάρεις την κιθάρα δεν μπορώ να καταλάβω, δεν χρειαζόταν να ψάξεις και πολύ την κιθάρα για να καταλάβεις ότι λείπει ένα ολόκληρο κομμάτι ξύλο. Σε καμία περίπτωση δεν πέρνω το μέρος του καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι έχουν δίκιο. Το κατάστημα φταίει που δεν σου άλλαξε αμέσως την κιθάρα χωρίς καμία δικαιολογία αλλά εσύ φταις που δέχτηκες στο τέλος να πάρεις την κιθάρα ελλατωματική και μάλιστα να δώσεις και 200 ευρώ για την boss που για αυτούς είναι λίγο παραπάνω από την τιμή κόστους. Δηλαδή δεν χάσανε τίποτα!!! Λες ότι: "Βασικα δεν υπηρχε καμια αλλη τετοια κιθαρα στο μαγαζι και ουτε σε stock στην ελλαδα (απ'οτι μου ειπαν παντα..) και γιαυτο δεν μου την αλλαξαν ειπαν (σιγα μην το εκαναν λεω εγω..)" Αυτή είναι δικαιολογία για κλάματα εγώ θα τους έκανα το μαγαζί άνω κάτω άν μου λέγανε τέτοια μαλ%$#α. Για την ιστορία το ίδιο πακέτο κιθάρα-ενισχυτή από γνωστό ευρωπαικό Online κατάστημα θα τα έπερνες 917 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά +269 ευρώ για την πεταλιέρα 1186 ευρώ σύνολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πιστεύω ότι στη βράση κολάει το σίδερο. Αυτά που λέμε τώρα είναι άχρηστα, η ουσία είναι ότι έπρεπε επιτόπου να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Απλά σε είδανε νεαρό (και όχι πρόθυμο να κάνεις πραγματικό σαματά) και ποντάρανε στην υποχωρητικότητά σου.

 

Η οργή που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή είναι 100% άχρηστη. Αν δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, γύρνα την κιθάρα πίσω και πες τους ότι θα μπλέξουν ΠΟΛΥ άσχημα αν σου κάνουν κορδελάκια. Γι' αυτούς δεν στοιχίζει τίποτε να επιστρέψουν την κιθάρα στο εργοστάσιο, είναι μέσα στις στάνταρ απώλειες όταν μεταφέρεται βαρύς εξοπλισμός.

 

¶ντε... θάρρος!!

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος και να πω κάτι που έρχεται εύκολα στο μυαλό' date=' με μια γρήγορη ματιά σε γνωστό ιντερνετικό κατάστημα έβγαλα μια τιμή περίπου στα 1100 ευρώ για όλα όσα λες. Εσύ πλήρωσες 1350 και άλλα 200 για την πεταλιέρα; Τζάμπα λεφτά μου φαίνονται...

 

Σχετικά με την ποιότητα του after-sales support, με το που είδες αυτό το πράμα τα λεφτά σου πίσω δεν είναι κάτι που μπορούσες να ζητήσεις; Αφού δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις μια σωστή κιθάρα, δεν έπρεπε να την επιστρέψεις και να ζητήσεις πλήρη επιστροφή χρημάτων; Αν μου έδιναν ένα synth που δεν δούλευε άψογα και δεν μπορούσα να πάρω ένα που να το κάνει, δεν θα δεχόμουν να το πάρω. Και δεν μιλάμε για εξέταση του οργάνου στο μαγαζί. Αλλά σκάρτο πράμα όταν το έχεις χρυσοπληρώσει κιόλας;[/quote']

Συγγνωμη, αλλα ξερεις εσυ καποιον εμπορο που να τον εχεις πληρωσει και να εχει κοψει αποδειξη και να δινει πισω χρηματα???Οχι μονο σε καταστημα μουσικων οργανων, οπουδηποτε!!Δεν νομιζω..

Επισης,η κιθαρα δουλευει μια χαρα και το προβλημα ειναι καθαρα εμφανισιακο κατα καποιον τροπο..απλα για το γαμωτο..οχι οτι εχει προβλημα στον ηχο..καμια σχεση.

Η διαφορα στην τιμη ρε φιλε ειναι λογικη..εγω δεν εχω πιστωτικη..οποτε δεν μπορουσα να αγορασω απο το internet!Ασε που δεν υπαρχει αλλος που να φερνει Jackson στην περιοχη μας..τα κακα της επαρχιας βλεπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα κακά τις επαρχίας (και όχι μόνο) έχουν κάνει τον κόσμο να στραφεί για τις αγορές του στο internet. Kαι δεν χριάζεσαι πιστωτική κάρτα για να αγοράσεις κάτι. ¶ν πάς με θάρος όπως λέει και ο Wow! θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω, δεν παίζει κανένα πρόβλημα, αυτό με την απόδειξη είναι δικαιολογίες μπορούν πολύ άνετα να κόψουν ένα παραστατικό επιστροφής....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία τα λές' date=' αλλά γιατί δέχτηκες να πάρεις την κιθάρα δεν μπορώ να καταλάβω, δεν χρειαζόταν να ψάξεις και πολύ την κιθάρα για να καταλάβεις ότι λείπει ένα ολόκληρο κομμάτι ξύλο. Σε καμία περίπτωση δεν πέρνω το μέρος του καταστήματος και σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι έχουν δίκιο. Το κατάστημα φταίει που δεν σου άλλαξε αμέσως την κιθάρα χωρίς καμία δικαιολογία αλλά εσύ φταις που δέχτηκες στο τέλος να πάρεις την κιθάρα ελλατωματική και μάλιστα να δώσεις και 200 ευρώ για την boss που για αυτούς είναι λίγο παραπάνω από την τιμή κόστους. Δηλαδή δεν χάσανε τίποτα!!! Λες ότι: "Βασικα δεν υπηρχε καμια αλλη τετοια κιθαρα στο μαγαζι και ουτε σε stock στην ελλαδα (απ'οτι μου ειπαν παντα..) και γιαυτο δεν μου την αλλαξαν ειπαν (σιγα μην το εκαναν λεω εγω..)" Αυτή είναι δικαιολογία για κλάματα εγώ θα τους έκανα το μαγαζί άνω κάτω άν μου λέγανε τέτοια μαλ%$#α. Για την ιστορία το ίδιο πακέτο κιθάρα-ενισχυτή από γνωστό ευρωπαικό Online κατάστημα θα τα έπερνες 917 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά +269 ευρώ για την πεταλιέρα 1186 ευρώ σύνολο.[/quote']

Οπως προειπα,δυστυχως δεν ειμαι κατοχος πιστωτικης καρτας..οποτε τις αγορες απο internet δεν μπορουσα να τις υπολογιζω..Απο εκει και περα μπορει να υπηρχε και μια τετοια κιθαρα σε μαγαζι π.χ. στην καρδιτσα!!αυτο τι σημαινει?πως επρεπε να παω στην καρδιτσα να την αγορασω??Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τις τιμες στην επαρχα γιατι υπαρχει ενα ατυπο μονοπωλιο με την αντιπροσωπευση των εταιριων..

Απο εκει και περα το αν θα εσπαγα το μαγαζι η θα τους εβαζα φωτια κλπ ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα..''Η τεχνη νικαει τη δυναμη'' που λενε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πιστεύω ότι στη βράση κολάει το σίδερο. Αυτά που λέμε τώρα είναι άχρηστα' date=' η ουσία είναι ότι έπρεπε επιτόπου να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Απλά σε είδανε νεαρό (και όχι πρόθυμο να κάνεις πραγματικό σαματά) και ποντάρανε στην υποχωρητικότητά σου.

 

Η οργή που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή είναι 100% άχρηστη. Αν δεν έχουν περάσει πολλές μέρες, γύρνα την κιθάρα πίσω και πες τους ότι θα μπλέξουν ΠΟΛΥ άσχημα αν σου κάνουν κορδελάκια. Γι' αυτούς δεν στοιχίζει τίποτε να επιστρέψουν την κιθάρα στο εργοστάσιο, είναι μέσα στις στάνταρ απώλειες όταν μεταφέρεται βαρύς εξοπλισμός.

 

¶ντε... θάρρος!![/quote']

Χεχε..θαρρος δε λες τιποτα..Η αληθεια ειναι πως και νεαρος ειμαι και δεν αγοραζω κιθαρες καθε μερα!Αυτη κι αλλη μια ειχα παρει οταν ημουνα μαθητης..οποτε δεν εχω καμια ιδιαιτερη εμπειρια σε τεοιου ειδους αγοραπωλησιες..Απλα ελπιζω καπου να καταληξω με αυτη την ιστορια..Εχω σπαστει πολυ ασχημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου