Προς το περιεχόμενο

To Noiz.gr στην έκθεση Cosmomusica


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Administrator

To Noiz.gr θα συμμετάσχει στην έκθεση Cosmomusica που γίνεται από Πέμπτη 15/5 μέχρι και Κυριακή 18/5 στο εκθεσιακό κέντρο E.K.Ε.Π. (12° χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στη Μεταμόρφωση).

 

Τι σημαίνει αυτό;

Απλά θα έχουμε ένα χώρο για να περάσει όποιος πάει στην έκθεση και να γνωριστούμε, να πούμε κανα νέο (οι "γνωριζόμενοι"), να μιλήσουμε για G.A.S. και να ρίξουμε καμιά πενιά. Το νοουας μπέτα δηλαδή.

 

Η έκθεση αυτή έχει εισιτήριο που άκουσα ότι είναι 20 ευρώ.

Δεν είναι δωρεάν.

 

Δεν είναι δωρεάν γιατί κατά τη διάρκεια της θα γίνουν σεμινάρια γύρω από θέματα που αφορούν τους μουσικούς και τη μουσική βιομηχανία από ανθρώπους του επαγγέλματος αλλά και πολλές συναυλίες εκ των οποίων κάποιοι συμμετέχοντες είναι και συμφορουμίτες μας.

 

Στην έκθεση, απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, θα λάβουν μέρος αρκετές ανεξάρτητες και μη αλλά και διεθνείς και ντόπιες δισκογραφικές, όπου ίσως έτσι να είναι κι ένας τόπος για την προώθηση της δουλειάς σας.

Κάτι παρόμοιο γίνεται κάθε χρόνο στις Κάννες στην έκθεση MIDEM όπου μαζεύεται ο κόσμος της δισκογραφίας όπου γίνονται οι αγοραπωλησίες δικαιωμάτων και κλείνονται πολλές συμφωνίες μεταξύ δισκογραφικών label αλλά και συνθετών.

 

Αν δεν υπήρχε είσοδος θα σας περίμενα εκεί όλους.

Όσοι όμως αποφασίσετε να περάσετε, εκεί θα είμαστε!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μια μικρή παρατήρηση...

 

Επισκέφτηκα το site της έκθεσης για να δω το αυτονόητο...κατάλογο εκθετών με αριθμό αίθουσας/περιπτέρου.

 

Επιλέγω λοιπόν να δω τον ονομαστικό κατάλογο και αντί αυτού βλέπω μια λίστα με κατηγορίες δραστηριοτήτων εταιρειών που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος και ταυτόχρονα το μήνυμα...

 

"Ο πλήρης κατάλογος των συμμετεχόντων θα δημοσιευθεί με την ολοκλήρωση των συμμετοχών"

 

Δηλαδή 3 μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές; Και αυτό να ισχύει δεν μπορούσαν να έχουν ένα κατάλογο εκθετών με τις τρέχουσες συμμετοχές και να γίνονται καθημερινά updates;

 

Πως θα ενημερωθεί ο επισκέπτης για να δει ποιες εταιρείες συμμετέχουν στην έκθεση?

 

ΕΛΕΟΣ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νικο σε βρισκω λιγο υπερβολικο αναφωνοντας 'ελεος'. δωσε μια ευκαιρια , ποτε δε ξερεις. στο κατω κατω, οποιος θελει παει και οποιος θελει δεν παει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

NicolasΑth1972 δεν νομίζω οτι είμαι υπερβολικός. Δες το και απο τις 2 σκοπιές

 

1. Επισκέπτης: Δεν πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για τον κατάλογο εκθετών έτσι ώστε να οργανώσει την επίσκεψη του και να δει αν αξίζει να δώσει τα 20€ (αν πρόκειται για μη επαγγελματία επισκέπτη γιατί η είσοδος λογικά είναι ελεύθερη με την επίδειξη της επαγγελματικής κάρτας) στην είσοδο; Αν υποθέσουμε οτι εγώ θέλω να πάω στην έκθεση για να δω 10 συγκεκριμένες εταιρείες, δεν πρέπει να ξέρω αν συμμετέχουν ως εκθέτες ή όχι; Γιατί στην περίπτωση που δεν συμμετέχουν να χάσω τον χρόνο μου;

 

2. Εκθέτης: Kάθε εταιρεία προκειμένου να συμμετέχει στην έκθεση επενδύει ένα ποσό που κυμαίνεται από 4.000€ έως 10.000€ σε γενικές γραμμές ανάλογα τα τετραγωνικά περιπτέρου και τον εξοπλισμό που εκθέτει. Δεν είναι αυτονόητο οτι στο κόστος αυτό η οργανώτρια εταιρεία της έκθεσης θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να προωθήσει τους πελάτες της (εκθέτες) που γι αυτό άλλωστε συμμετέχουν στην έκθεση; Είναι δυνατόν 2 μέρες πριν την έναρξη να μην έχει ανακοινωθεί η λίστα; Τι νόημα έχει να ανακοινωθεί μετά το πέρας της έκθεσης;

 

Ίσως από τη σκοπιά του απλού επισκέπτη που πάει απλά να "χαζέψει" (μην παρεξηγηθώ το λέω με την καλή έννοια) δεν είναι και τόσο τρομερό το να μην υπάρχει λίστα εκθετών. Από τη σκοπιά του επαγγελματία επισκεπτη όμως είναι ανεπίτρεπτο και την ευθύνη φέρει η διοργανώτρια της έκθεσης.

 

Είναι μεν η Πρώτη Διεθνής Έκθεση Μουσικής Βιομηχανίας και παράλληλο forum για τη δισκογραφία και την προηγμένη μουσική τεχνολογία στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τέτοια λάθη.

 

Έχω δει απίστευτες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Eξωτερικό με εκθέσεις που ξεπερνούν τους 3.000 εκθέτες (στο εξωτερικό) κι έχουν απίστευτη οργάνωση με sites που σου παρέχουν ακόμα και online business agenda για να κλείσεις ραντεβού με τον εκάστοτε εκθέτη που σε ενδιαφέρει καθώς και πολλά άλλα "οργανωτικά καλούδια"

 

Φιλικά Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ Νικ ευχαριστω για την απαντηση σου.  Συμφωνω απολυτα περι λιστας συμμετεχοντων, απλα μου φανηκε υπερβολικη η αντιδραση σου, νομιζοντας οτι ειναι η πρωτη τετοια αποπειρα στην Ελλαδα. Τι να πω, φαινεται συνηθισα στην πραγματικοτητα της χωρας μας, και μου φαινεται (που λεει ο λογος) φυσιολογικο! Θα ηθελα να υπαρχει παντως ενας τετοιος θεσμος , βήμα για τους νεους μουσικους, ειτε ειναι ο συγκεκριμενος , ειτε οχι.

 

αν συμμετειχα δε ως εκθέτης, και εδινα τοσα χρηματα, δεν θα μου αρεσε καθολου!

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και βέβαια είναι ενθαρρυντικό και πρέπει να πάει κόσμος για να ενισχυθεί και να διατηρηθεί ο θεσμός έτσι ώστε χρόνο με το χρόνο να αποκτήσει περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Το θέμα είναι όμως ότι αν όλα πάνε όπως τα ελπίζω, στο περίπτερο μας θα έχουμε 4 σημαντικά θέματα προσέλκυσης :

 

1.Θα Κερνάμε μπύρα!!!

2.Θα έχουμε όργανα για να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε.

3.Θα Κερνάμε μπύρα!!!

4.Θα έχουμε όργανα για να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα Κερνάμε μπύρα!!!

 

 

Boss το σκεφτηκες καλα  αυτο  ??

 

 

Επομενη μπυροποσια (προσφορα Νοιζ) στην εκθεση 

διαλεξτε ημερα

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου