Προς το περιεχόμενο

Millenium τύμπανα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον είμαι στο εξης διλημμα!! Παίζω κιθαρα και λεω να παρω ενα σετακι τυμπανα για το υπογειο μου να βγαζω το αχτι μου και να τζαμαρω με κανα φίλο! Να πάρω αυτα απο τομαν http://www.thomann.de/gr/millenium_mx120_starter_drum_set.htm ή αυτά http://www.thomann.de/gr/millenium_mx120_starter_drum_set.htm και να τα τριγκαρω με κανα bfd για να ηχογραφω κιολας??Αυτο το module που ερχεται μαζί με τα δεύτερα κάνει για pc και bfd?? Υπ'οψιν το προβλημα για τον θόρυβο δεν είναι θέμα, αλλα μπόρει να τρωω και κανα κραξιμο!! Α, παραπανω χρήματα απο 300 δεν γίνεται να δώσω

 

σορυ εννουσα αυτο http://www.thomann.de/gr/millenium_mps100_edrum_starter_set.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ φίλε μου πιστεύω, πως ότι τύμπανα και να πάρεις στις τιμές που ζητάς είναι τα ίδια.

Αυτό που θα κάνεις παίρνοντας κάποιο τέτοιο set είναι να αλλάξεις τα δέρματα και να αλλάξεις (ή να βάλεις αμα δεν είχε) πιατίνια, και να πάρεις κάποιο φθηνό set Crash/Ride/Hi Hat της Paiste/Meinl (και Stagg αμα θέλεις, αν και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου).

Απο την άλλη αμα δεν θέλεις να δώσεις καθόλου παραπάνω χρήματα προσπάθησε να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο Set που να έχει αλλαγμένα δέρματα.

 

Τώρα για triggers δεν ξέρω να σου πω, πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχουν μόνο όταν είναι αναγκιαίο, δηλαδή σε πολύ μεγάλες ταχύτητες κλπ.

 

Edit: Καλό θα ήταν να πάρεις ένα Set με δυο τομ στην κάσα, ή έστω να βάλεις εσύ ένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν είναι για ηχογράφηση πάρε αυτά ανάλογα με το ποσό που θες να διαθέσεις.

http://www.thomann.de/gr/millenium_mps300_edrumset.htm

http://www.thomann.de/gr/millenium_mps100_edrum_starter_set.htm

http://www.thomann.de/gr/millenium_mps200_edrum_special_set.htm

http://www.thomann.de/gr/1stclassrock_e_drum_komplett_set.htm

http://www.thomann.de/gr/1stclassrock_mps100_edrum_komplett_set.htm

Διάβασε και αυτό  http://www.noiz.gr/index.php?topic=152692.0

 

Οι  λόγοι είναι η φασαρία,και εφόσον θες να ηχογραφήσεις θα δώσεις πολλά χρήματα με αμφίβολα αποτελέσματα ,γιατί το σετ που μας έβαλες  δεν σκίζει από ήχο,είναι απλό σετάκι για αρχάριο για να μάθει να παίζει.Το ίδιο και  τα παραπάνω απλά ηχογραφείς πολύ έυκολα χωρίς να απαιτείται δημιουργία κατάλληλου home studio με ηχομόνωση,μικρόφωνα κτλ.

Εαν θες απλά και μόνο για πρόβα δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι που θα μέινει και θα χει καλύτερο ήχο,γιατί θα το μετανοιώσεις αργότερα 100%.

 

http://www.thomann.de/gr/sonor_special_edition_505_stage_set.htm

Τα χρήματα είναι αρκετά περισσότερα αλλά εαν θες να σου μείνει το σετ ίσως είναι καλύτερη επιλογή και έχει και μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης αναλογικά.

Δες και στα μεταχειρισμένα το sonor και άλλα υπήρχαν σε καλές τιμές.Αυτά

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

τελικα πηρα το ακουστικο σετ (το πιο φτηνο της μιλενιουμ) και στο μελλον οταν θα μαθω κιολας και θα εχω κανα φραγκο παραπανω παιρνω κανα ηλεκτρονικο για να ηχογραφω κιολας!!  :) θενκς για τη βοηθεια!! το θεμα ειναι οτι αφου καταφερα να στησω τα ντραμς (ακομα απορω πως τα καταφερα) μου περισσεψαν (μη βαρεσετε) κατι στρογγυλα πλαστικα δαχτυλιδια!! τι τα κανω αυτα?? μην κραξετε, δεν εχω ιδεα απο τυμπανα!!!!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι κατάφερες να στήσεις το σετ - πράγμα αδιανόητο για κιθαρίστα  ;) - δείχνει ότι ντιπ ντάουν ινσάιντ είσαι ντράμερ!

Ακολούθησε την καρδιά σου παιδί μου... ;D

 

Τα στρογγυλά δαχτυλίδια μπαίνουν επάνω στα δέρματα για να κόβουν το "κουδούνισμα" (αρμονικούς) των τυμπάνων. Με καλύτερα δέρματα και καλό κούρδισμα πιθανότατα δεν θα τα χρειαστείς, αλλά προς το παρόν δοκίμασέ τα.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι κατάφερες να στήσεις το σετ - πράγμα αδιανόητο για κιθαρίστα  ;) - δείχνει ότι ντιπ ντάουν ινσάιντ είσαι ντράμερ!

Ακολούθησε την καρδιά σου παιδί μου... ;D

 

 

Μονο οι γειτονες δεν το πιστευουν ακομα!!!  ;D ;D απλως τα ακουμπας πανω ε?? θενκ γιου μαν!!!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου