Προς το περιεχόμενο

Journey


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Welcome to Noiz

 

Aν νομίζεις ότι αυτό είναι το Noiz, τότε γιατί εξακολουθείς να ποστάρεις; (μια όχι και τόσο κομψή έκφραση της διαφωνίας μου)

 

Ακόμη κι όταν συμβαίνει αυτό από διάφορους, οι λύσεις είναι δυο: (α) Να μην παίρνει κάποιος τόσο θρησκευτικά την "πατρότητα" ενός θρεντ, (β) Να τους παροτρύνει ευγενικά να σταματήσουν, αν βεβαίως δεν έχει πάρει ήδη τις απαντήσεις που θέλει. Ανοιχτό φόρουμ είναι, όχι πριβέ επιστημονικό newsgroup.

 

εγω θα το ελεγα welcome to forums!

ετσι γινετε παντα! η συζητηση ξεκιναει απο αλλου κ παει αλλου!

δλδ εσυ Steve_Vai06 με την παρεα σου οταν ειστε εξω κ μιλατε για κατι κ καποιος παει την συζητηση αλλου θα του πεις στοπ μην μου πηδας την συζητηση?

 

οσο για αυτο που λες bloody εγω θα σε απαντασουσα ετσι

Μια όχι τόσο κομψή έκφραση της δικιάς μου διαφωνίας θα ήταν να σου πω: "εσύ τι ζόρι τραβάς για το τι κάνω εγώ;"

Αλλά δεν θα το κάνω. Γιατί δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις και μπορεί να παρεξηγηθείς.

 

κ ας παρεξιγιοσουν!

εδω ρε καθονται κ μαλωνουν σαν μικρα παιδια αν ειναι καλη η tonelab η αν η κιλια που εχω δινει μπασα στο Booster μου κ σε πριραξε το "welcome to noiz" ?

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σίγουρα δεν τραβάω κανένα ζόρι, απλά μου φάνηκε λίγο απαξιωτική η άποψη αυτή (φιλικά το λέω). Δηλαδή θα ήταν πιο σωστό αυτό...

 

Welcome to Noiz

 

να ειπωθεί ως "Welcome to the forum life". Kαι γενικά δεν βλέπω και πολύ εκτροχιασμό στο θρεντ... ο Schon σήμα κατατεθέν των Journey δεν είναι; Για αυτόν δεν μιλούσατε από ένα σημείο και μετά;

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει συμφωνώ οτι δεν γίνεται να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του topic. Στα περισσότερα φόρουμ αν όχι σε όλα τα ίδια πράγματα συμβαίνουν αλλά οχι αυτό να γίνεται επίτηδες ή γιατί κάποιος δεν έχει τι να πεί και γράφει οτι του κατέβει.

Ioannina! The best city in this f@ckin' world!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@bloody

Θα διαφωνήσω για το forum life με αποδείξεις. Ιδίως στα "τεχνικά" φόρα, οι συζητήσεις συνήθως μένουν ον τόπικ και υπάρχει αυστηρή modulation. Και σου μιλάω εκ πείρας όπως ίσως θα δεις στην υπογραφή μου (ναι! σε μια άλλη διάσταση του νετ είμαι moderator!!!!)

 

To Noiz όμως λόγω του καλλιτεχνικού του χαρακτήρα δεν είναι τόσο αυστήρο, ούτε τόσο τεχνικό. Περισσότερο ημι-κοινωνικό θα το χαρακτήριζα. Εξ ου και η φύση του.

 

@Vai06

Δεν "πηδάμε" επίτηδες τα θρεντς. Έτσι συμβαίνει... Επαναλαμβάνω. Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Δεν περιμένεις στην ταβέρνα του νησιού δίπλα στο κύμα να σου έρθει ο σερβιτόρος με το παπιγιόν και να σου είναι με το "σεις" και με το "σας" όπως στα κυριλέ εστιατόρια στα Παρίσια και τα Λονδίνα. Πρέπει λοιπόν να προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις περιστάσεις. Εδώ είναι έτσι, αλλού αλλιώς...

 

On topic. Τι τους ήθελε τους ξενέρωτους τους Journey. Καλύτερα να ξανάφτιαχνε τους Bad English... (Λυσσάξτε τώρα... :))

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Haahahaahha

 

Αλλαξε ο Μανωλιος κι εβαλε τα ρουχα αλλιως. Ειχε και τον John Wait με την περουκαααα. I ain't missing yououououu. Απο το χλιαρο στο κρυο. Ειχανε και κανα 2 κομματαρες ομως (Heaven is a 4 letter word, Forget me not). Τα υπολοιπα ειναι για αμερικανικα ασανσερ

 

(τωρα να δεις λυσσα)

 

 

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Γειά σας και από μενα.Ακουσα και γω το ''νιου'' αλμπουμ τον Journey και θα συμφωνήσω ότι είναι μια απτα ίδια.Οκ ευκολοάκουστο αλλά ως εκει.Για τον Νειλ Σον έχω να πω ότι ο ανθρωπος είναι κορυφή.Σκεφτείτε ότι έπαιξε με τον Santana σε 2 αλμπουμ 71'-72' του τελευταίου και άνθρωπος ζωγράφιζε αν και πιτσιρικάς.Αυτό που λέτε για το reverb πάντως είναι αλήθεια και μενα δεν μαρεσει.Απλά έχω προσεξει ότι κάποιοι 60ς' ή 70ς' κιθαρίστες έχοντας διανύσει δεκαετίες στην μουσική δεν ξέρω γιατι αλλά λες και τουσ πατάς ένα κουμπί και πάνε και αλλάζουν τελείως ήχο.βλ. lucather-toto, schon - journey, και Santana. Eλεος και όλοι ή Music man ή Prs συνήθως από gibson...τεσπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα και απο εμενα φιλτατοι :)Αν και μικρος και τερμα καφρος,ακουσα και εγω το καινουργιο αλμπουμ των Journey.Κατ'αρχας να συμφωνησω με τους προλαλησαντες στο οτι ειναι  στο κλασικο υφος τους,κατι που με χαροποιει ιδιαιτερα,λογω του οτι βλεπουμε σαν μερος του ξεπουληματος των μεγαλων και αγαπημενων ονοματων(βλεπε Metallica πχ)να αλλαζει ριζικα τον ηχο του για να ταιριαξει στην ζητηση της εποχης.Επισης ο νεος τραγουδιστης,αν και ειναι οντος λιγος για την σκηνη,μπορω να πω οτι ηταν μια μικρη  ευχαριστη εκπληξη(κατι σαν κερασακι ;D)για εμενα,καθως ειχα προετοιμαστει για τα χειροτερα τα οποια ομως δεν ηρθαν :DΓενικα μου αφησε την εντυπωση ενος ευπεπτου αλμπουμ,το οποιο ηταν καθ'ολα αξιοπρεπη χωρις ομως να ειναι κατι το πρωτοφανες(κυριως λογω του αναποφευκτου εν μερη αναμασηματος).Τωρα,για αυτα που αναφερθηκαν παραπανω,θελω να πω πως εκτιμω ιδιαιτερα τον κυριο Σον(χωρις να υποτιμω καθολου τον Σουηδο μαστορα ;))απλα επειδη εμενα με αγγιζει ιδιαιτερα :)Και φυσικα δεν ειναι ουτε πρεπον ουτε και ο σκοπος μας να πηδαμε ο ενας το θεμα του αλλου :)Παντα φιλικα και συγνωμη αν σας κουρασα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Το Classic Rock Magazine (πολύ καλό και έγκυρο περιοδικό) ανακοίνωσε το καλύτερο rock άλμπουμ του 2008.

Ποιό είναι?

 

Το Revelation των Journey! (Ανάμεσα σε Sloe Jin - Joe Bonamassa, Good to be Bad - Whitesnake, Songs from the sparke lounge - Def Leppard, Along came a spider - Alice Cooper, Warpaint - Black Crows κ.λ.π.)

 

Αυτό για κάποιους που είπανε οτι είναι μια από τα ίδια και είναι βαρετό και μάπα κ.λ.π.

Πιστεύω οτι ένα περιοδικό σαν το Classic Rock Magazine και όλοι αυτοί που ψήφισαν το άλμπουμ ανάμεσα και σε άλλα πολύ καλά άλπουμ κάτι παραπάνω ξέρουν.

 

Και να φανταστείτε οτι το περιοδικό δεν είναι αμερικάνικο, αλλά αγγλικό.

Της Future Publishing. (Βλέπε Guitarist, Guitar Techniques, Total Guitar κ.λ.π.)

 

 

Ioannina! The best city in this f@ckin' world!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου