Προς το περιεχόμενο

Thomann Ελλάδας..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε εσένα έκανα παράθεση, όχι διότι υποστήριξες ΕΣΥ ότι είναι απάτη, αλλά διότι ΕΦΕΡΘΗΚΕΣ ως το πρώτο θύμα της παρεξήγησης που πάει να δημιουργηθεί. Νομίζω;

 

 

ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΆΤΗ!!!!!!!!!!

Και όσων αφορά το ότι η συζήτηση πάει αλλού, είναι νομίζω λογικό διότι απλά είναι ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!!

Και μάντεψε γιατί συμβαίνει αυτό????????

ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΆΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Και εν πάση περιπτώση συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί εκνευρίστηκες.Ούτε σε έθιξα, ούτε σε προσέβαλα ούτε τίποτα. Αν είναι να εκνευριζόμαστε για τον καθένα που έχει διαφορετική άποψη από εμάς........αυτό δε λέγεται συζήτηση μεταξ'υ σοβαρών ανθρόπων μάλλον κάπως αλλιώς λέγεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν το πάρουν χαμπάρι οι Γερμανοί, ξεκινάνε με ένα ωραίο εξώδικο, συνεχίζουν με μια μεγάλη αγωγή για αποζημίωση και απελευθέρωση του domain name και τελειώνουν και με την... απόδοση των εξόδων της δίκης στους κουτοπόνηρους Ελληναράδες.

 

Ήδη διερευνώ τα όρια της ελληνικής νομοθεσίας γι' αυτό που έχει κάνει η εν' λόγω επιχείρηση. Θα σας ενημερώσω αμέσως μόλις έχω αρκετές πληροφορίες.

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς η τοποθεσία www.thomann.gr ήταν ελεύθερη. Ο καθένας μπορούσε να την "καπαρώσει" και να πουλάει και κονσέρβες. Προφανώς η μέθοδος είναι ολίγον τι κουτοπονηριά από μέρους το καταστηματάρχη, ιδίως για κάποιους που δεν γνωρίζουν τόσο καλά τι εστί thomann.DE. Από κεί και πέρα όμως, δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, δεν σου φέρνουν αυτά που παρήγγειλες κλπ. Ούτως ή άλλως, αυτό μπορείς να το ελέγξεις. Απ'όσο είδα φαίνεται μια νορμάλ εταιρία. Πέραν της κουτοπονηριάς, ένα e-mail σ'αυτούς ίσως τα λύσει όλα.

 

Οχι μονο δεν μπορει να του κανει τιποτα ο οριτζιναλ thomann αλλα ΑΝ θελησει να παρει το ονομα πρεπει να τα σκασει στον ετσι (νομιζω). Πριν χρονια (λεει) αν πληκτρολογουσες rodstewart.com (η κατι τετοιο) επεφτες πανω σε κατι βυζουδες που εκαναν ασκησεις "πνευστων" κι εσκασε τρελλα λεφτα για να παρει το ονομα ο κυρ ροντ

Make me fries...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν διαφωνώ ότι ήταν κουτοπόνηρη κίνηση, αλλά νομικά δεν πιστεύω πως είναι κάτι μεμπτό. Εφόσον δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά στο επίσημο site/μαγαζί του thomann, τότε απλά χρησιμοποιεί ένα γερμανικό όνομα για την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία στεγάζεται το διαδικτυακό μαγαζί του. Σαφέστατα, κατ'εμέ πάντα, έκανε χαζομάρα χρησιμοποιώντας αυτό το όνομα, και σίγουρα θα προτιμούσα να αλλαχθεί, αλλά σκεφτείτε πως για κάποιον που γνωρίζει από θωμάδες κλπ. ιντερνετικά μαγαζιά, αυτή η κίνηση είναι εναντίον του μαγαζάτορα, μια και έτσι χάνει ένα μέρος της αξιοπιστίας του. Αυτές οι τεχνικές πιστεύω σίγουρα θα ξενίζουν τους, ουκ ολιγους, γνωρίζοντες, άρα θα ζημιωθεί ο ίδιος.

 

 

Και ούτως ή άλλως, ο Wow! διερευνεί ήδη, οπότε φαντάζομαι οι απορίες μας περί νομικής ευστάθειας του όλου θέματος θα λυθούν. Μην τρελαίνεστε χωρίς λόγο, καλοκαιράκι είναι.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι, για να αποδοθεί το domain name πρέπει να πληρώσει ο Thomann. Όχι όμως σε περίπτωση δικαστικής εντολής, και σε μένα τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο ότι νομικό "πάτημα" κάλλιστα υπάρχει. Μια ματιά στην νομοθεσία περί trademarks θα σας πείσει (ακόμη και τα ψιλά γράμματα σε EULA κλπ τα ίδια πράγματα λένε - για προσπαθήστε πχ. να μετρήσετε τον χρόνο dt που θα απαιτηθεί για να κατεβεί ένα σάιτ με όνομα www.microsoft.tk ...)

 

Θα ρωτούσα αδελφή και πατέρα που είναι νομικοί αλλά υποπτεύομαι ότι σίγουρα έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, επικοινώνησα με το νομικό τμήμα της E.E.T.T. και η κατάσταση έχει ως εξής: η ξένη εταιρεία, αφού ορίσει δικηγόρους προκειμένου να εκπροσωπηθεί στη χώρα μας, μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία. Η Επιτροπή θα οργανώσει μία προ-δικαστική διαδικασία η οποία λέγεται "ακρόαση" μετά από τέσσερις μήνες. Κατα τη διάρκεια της "ακρόασης" τα δύο μέρη θα εκθέσουν τα επιχειρήματά τους και η επιτροπή θα αποφασίσει ποιος έχει δίκηο. Επειδή αυτό έχει ξανασυμβεί (αφορούσε το domain πολύ γνωστού φωτογραφικού οίκου), όλα συκγλίνουν στο ότι ο γερμανός τόμαν θα νικήσει και ο έλληνας τόμαν θα χάσει. Μετά, αν συνεχίσει να παρανομεί, θα πληρώσει αυτά που είναι να πληρώσει.

 

Ποιο καλό παιδάκι λοιπόν θα ενημερωσει τον τόμαν (τον πραγματικό;). Το σκέπτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω εγώ, όχι διότι με ενδιαφέρει η προστασία των συμφερόντων του γερμανού τόμαν, αλλά διότι πιστεύω ότι πρέπει να προστατευθεί το πνεύμα του υγιειούς ανταγωνισμού στη χώρα μας ανάμεσα στους έλληνες εμπόρους.

 

Τι λέτε;

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ πως ίσως θα'πρεπε να ενημερωθεί ο original thomann, αλλά πιστεύετε πραγματικά πως θα μπεί σε όλη αυτή τη διαδικασία για έναν κουτοπόνηρο μικροέμπορο (συγκριτικά με τον thomann φυσικά) έλληνα? Θα δείξει, φαντάζομαι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου