Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν ντράμμερ εδώ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

.... και σε περίπτωση που υπάρχει γιατί δεν υπάρχει κανένα post τους τελευταίους χ μήνες και απο τα παλιά όποτε υπήρχε δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση. Προσωπικά εγώ τώρα βρήκα το forum και μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν ιδέα, δεδομένου ότι δεν έχω βρεί άλλο forum με Έλληνες ντράμμερ να συζητάνε για διάφορα θέματα, αλλά δυστυχώς τα ενδιαφέροντα post δεν συζητήθηκαν.

 

Is there anybody out there????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι φίλε μου,εδω είναι φόρουμ για μουσικούς :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

τι έγινε ρε παιδιά δίκιο έχει ο φίλος!τόσο καιρό ούτε ενα πόστ!!

 

Λοιπον αντε για να το ξεκουνήσουμε λίγο,εγω δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου ντράμμερ αλλα πότε πότε παίζω,εχω μια παμπάλαια Slingerland με υπέροχο ασημι περλέ φινίρισμα (και τις ίδιες μεμβράνες εδω & 10 χρόνια :oops: ) ενα παλιό ταμπούρο Ludwig & κατι αρχαια πιατίνια Zildjian τούρκικα που τα αγόρασα κοψοχρονιά στην Πόλη σε ενα παζάρι :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία αρχή με τα drummer jokes LMAO :)

 

...αυτό το σετάκι που λές το "παραπεταμένο" με τα πιάτα αυτά τα "τρισάθλια" θα πρέπει να ακούγεται πολύ "χάλια".... ¶μα σκεφθείς να το πετάξεις :) πάρε με τηλέφωνο πρίν το στείλεις στον παλιατζή.

 

Όντως αυτό δεν είναι forum για μουσικούς..... -> είναι για ντράμμερς ;0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

μετα απο καιρο ξανα στην παρεα

σας χαιρετω αμφοτερους

και ειδικα τους ντραμερ

snare μη μασας μαζευομαστε σιγα σιγα

απλα επειδη ειμαι σε proxy server sat.internet πρεπει καθε φορα να μου στελνει o yameth mail με κωδικους κτλ και δεν θελω να κουραζω κανεναν

φανταζεσαι καθε μερα να ζηταω να μου στειλει 2 mail? :evil:

μετα απο ενα μικρο διαλειμμα με την μπαντα 1 1/2 μηνα ξαναπαιξαμε και ενω περιμενα τα χειροτερα ΜΑΜΑ ΜΙΑ καλυτερα και ποιο ελευθερα δεν εχω ξαναπαιξει.τι γινεται σας συμβαινει αυτο και σε εσας?

βιρα κι'εχει ο Θεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά είναι standard ότι μετά απο απουσία (όχι παραπάνω από 2 1/2 μήνες βέβαια) το παίξιμο είναι ακριβώς όπως είπες φίλε kid πιο ελεύθερο και ακούω τα τύμπανα σαν ένα σύνολο μαζί με την μουσική/φωνή και όχι πρώτα τα τύμπανα και τα υπόλοιπα να παίζουν απο πίσω σαν χαλί.

 

Ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί μερικές φορές εμείς οι ντράμερ αναλονώμαστε από την εστίαση που κάνουμε σε συγκεκριμένα πράγματα πάνω στο παίξιμο μας (βλέπε τεχνική, δυναμικές, beat / groove, κάποια πράγματα που δουλεύουμε ίσως την συγκεκριμένη εποχή) και "ξεχνάμε" τα υπόλοιπα ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ (IMO) πράγματα που αναφέρω στην 1η παρ.

 

Όπως και νά'χει η κ@$ να παίζεις με την μπάντα σου ύστερα από καιρό και να επικοινωνήσεις μουσικά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη είναι αρκετό ώστε να αφήσει τις αναλώσεις στο πλάι και να αφήσει την ουσία που όταν την νιώθουμε ΟΛΟΙ οι ντράμερ είναι σε κορύφωση / νιρβάνα.

 

welcome back btw :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σας φίλοι drummers και percussionists!

Είμαι drummer εδώ και 2 χρόνια, κοντεύω να κλείσω ένα χρόνο με το γκρουπ μου, τους Urban Sadness Academy.

Έχω μια ΤΑΜΑ Rockstar Custom EFX με κάτι πιατινάκια της STAGG (ελλείψει χρημάτων!).

Θα'θελα να αναφερθώ μόνο σε ένα πράγμα σ'αυτή τη συζήτηση:

σ'αυτό το ευγενές, σχεδόν ιερό κατά τη γνώμη μου, συναίσθημα να τους βλέπεις όλους στο γκρουπ, σ'ολες τις πρόβες να πωρώνονται μετά από ένα break η μια (ντραμιστικά) φρέσκια ιδέα για ένα χιλιοπαιγμένο τραγούδι, που δεν εξαργυρωνεται για όλα τα λεφτά και όλες τις γκόμενες του κόσμου. Να βλέπεις τον κιθαρίστα και τον τραγουδιστή (και πιστεύω ξέρουμε όλοι τις αγαθές σχέσεις που δημιουργούνται μ'αυτες τις 2 κατηγορίες band-mates, "Θα σου φάω το λαρύγγι" κλπ.) να χτυπιούνται στο ρυθμό σου, μέσα σε ένα studio, είναι κάτι ανώτερο από οτιδήποτε έχω δει ως τώρα στη ζωή μου, είναι σχεδόν... ποιήση! :) :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά χαρά!

 

Στα τύμπανα και εγώ, εδώ και χρόνια, αν και όλο και με κάτι άλλο θα καταπιάνομαι παράλληλα..{πχ. κιθάρα}

 

Έχω μια ένσταση γιά το πόσο "χάνω τη φόρμα μου" όταν δεν παίζω συστηματικά. Μπορεί το παίξιμο να είναι πιο ελεύθερο από τνη καθημερινή μελέτη, αλλά η απόδωση είναι κατα πολύ χαμηλώτερη...

 

όσο για τη μπάντα που πωρώνεται όταν πάιζω...δεν το χω προσέξει ποτε..νομίζω ότι πωρώνομαι πρώτος απ αυτά που παίζουν οι άλλοι! :D 8)

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ti na pw re paidia...???

 

Se erasitexniko epipedo thn ebriska ki egw poly!

Meta egina Epaggelmatias kai epaiza Studio kai Live.

Sta Studio kati ginotane...

Sta Live htan kati Skhnes 50mx100m, o Bassman htan sta 30m makria, emena den me koitage kaneis apo tous allous Players pou xtypiotane kamia 40m mprosta mou (epeidh o Kosmos plhrwne 100$ kai hthele na blepei Show kai Entertainment...) kai o Hxolhpths sthn Konsola mou me koitage kai mou elege apo ta akoustika "paikse oti na einai kai se ftiaxnw egw... Mhn anhsyxeis gia metrhma ktl..."...

Ase pou h Xazogkomenes apo ta Public Relations mou bgazane kathe fora kati Rouxa na foraw g...seta.

 

Geia Xara se olous apo thn makrinh Ispania.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

Γεια σας drummers percussionists κρουστοί κ.λ.π.

Είχα σκεφτεί να φτιάξω μια νέα ενότητα που θα αφορά γενικά τα εσώψυχά μας, αλλά βλέπω πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να αρχίσεις κάτι.

Έχω αρκετή εμπειρία μια και ασχολούμε περίπου 20 χρόνια και από αυτά τα 6 σε ωδείο. Δεν είμαι όμως του "ωδείου". Ήθελα πολύ να ακούσω και να συζητήσω για το μέλος του συγκροτήματος που λέγεται drummer.

Γιατί είναι ο ποιο παρεξηγημένος; Ακούει όταν παίζει ή παίζει ότι ακούει; Υπάρχει επίπεδο γνώσης; Ποιος λέει ότι αγοράζοντας ένα set, εντάξει θα μάθω να παίζω κάτι; Είναι ο ποιο τεμπέλης (μουσικά) του σχήματος; Ας το φιλοσοφίσουμε λίγο, γιατί από εδώ μπορεί να γίνει άλλο ένα ακόμα σημείο βοήθειας του νέου στο ξεκίνημα, αλλά και το παλαιότερων που ίσως νομίζουμε πως όλα είναι γνωστά...........Οι ερωτήσεις που ανέφερα είναι ένα παράδειγμα και θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ!

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

hey rockdrum!

 

όσον αφορά το πρώτο κομμάτι με τα εσώψυχα δεν έχω δεί ακόμη κάτι τέτοιο να συμβαίνει σε επίπεδο που θα ήθελα να δω απο ένα φόρουμ σαν αυτό :(

 

αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το βάλουμε και κάτω, έτσι :)

 

ασχολούμαι περίπου τα ίδια χρόνια με σένα και δεν έχω λύσει τα ερωτήματα που όμορφα έθεσες.

 

Θα ξεκινήσω με το πρώτο ερώτημα που αφορά "το μέλος του συγκροτήματος που λέγεται drummer"

 

Τί είναι τούτο που φωνάζουμε ντράμμερ???

 

....Μυστηριαι αι βουλαι του Κυρίου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου