Προς το περιεχόμενο

προβλημα με paypal!help!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσπαθω να ανεβασω το:my send limit και ειμαι στην φαση που πρεπει να κανω "verify".απλα τωρα μου ηρθε ενα mail που δεν καταλαβαιμω ακριβως τι θελει να πει.οποιος μπορει να με βοηθησει Thanks.με πιεζει και ο αλλος ο τυπος να του στειλω τα λεφτα σιγα σιγα..

λοιπον τι ακριβως πρεπει να κανω διαβαζοντας αυτο;;:

 

1)Enter your Expanded Use Number.

 

Until you enter your Expanded Use Number, you may be limited in the amount of money you are able to send.

 

2)How to enter your Expanded Use Number

 

PayPal has charged a 1.50 EUR Expanded Use Fee to your credit card. You

can obtain and enter your Expanded Use Number by following the steps

below:

 

In the item description section of your next credit card statement, (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer.your 4-digit Expanded Number will be printed next to the 1.50 EUR PayPal Expanded Use Fee (example, PayPal 1234*(EXPUSE)).Check your next statement to find your unique Expanded Use Number.

 

ευχαριστω!

:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρά!

 

Θα πρέπει να περιμένεις να σου έρθει η ανάλυση της κάρτας σου (εκτός βέβαια, αν μπορείς να το κάνεις online αυτό...), και θα δεις μία χρέωση της τάξης του 1.50 Ευρώ. Στην στήλη "Περιγραφή Συναλλαγής" (ή στην αντίστοιχη της δικιάς σου κάρτας), θα υπάρχει πέρα από την ένδειξη "Paypal" και ένας αριθμός, αυτός που στις οδηγίες περιγράφεται ως "Expanded Use Number". Αυτόν τον αριθμό θα τον βάλεις στο site, στη σχετική φόρμα, και είσαι OK.

 

αντίοζζζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τάκη αν θυμάμαι καλά... στον επόμενο λογαριασμό της πιστωτικής σου θα δείς σαν χρέωση απο το paypal to 1,5 ευρώ και εκει θα γράφει και τον Expanded Use Number τον οποίο εσύ πρέπει μετά να εισάγεις στον paypal λογαριασμό σου για να ενεργοποιηθεί ή κάτι τέτοιο.. έχουν περάσει καναδυό χρόνια απο τότε που το είχα κάνει και εγώ και δεν τα θυμάμαι πολύ καλά....σίγουρα θα σου απαντήσει και κάποιος που τα ξέρει αυτά καλλίτερα απο εμένα...τώρα για το πως θα λάβεις αυτόν τον αριθμό πιο γρήγορα δεν ξέρω...ίσως να συνενοηθείς με την τράπεζα....? πάντως έπρεπε να το είχες κάνει αυτό πριν κανονίσεις την αγορά.

Τι αγόρασες πάλι :) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πιο γρήγορα πάρε τηλ. στη τράπεζα που ανήκει ή κάρτα σου και ρώτα για την χρέωση που έγινε από paypal.Καλό είναι να θυμάσαι και ημερομηνία!! :)

Make a married woman laugh and youre halfway there

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ παιδια.em.icon.bigsmile.png.

bullfrog εχεις δικιο.αυτος πρεπει να ειναι ο πιο γρηγορος τροπος.να συννενοηθω δηλαδη κατευθειαν με την τραπεζα


ikon πηρα ενα yamaha sequencer για τον κολλητο μου που δεν εχει πιστωτικη καιξαναφευγει για musicians institute τον σεπτεμβρη(εκει στην σχολη στο..αμερικα σχεδον ολοι εχουν απο ενα τετοιο για να μελετανεem.icon.wink.png).αα!και ενα boss dd-2..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηγαινε στο ebay.co.uk..ειναι ενα που ειναι σε δημοπρασια και ληγει σε 5 μερες...

εγω μαλλον το πηρα&..ελαχιστα ακριβο γιατι το πηρα με επιλογη:buy it now,αλλα δεν χαλαστηκα και πολυ γιατι τα πιο πολλα ηταν ετσι και αλλιως avaliable only to uk ήonly to us και δεν ειχα πολλες επιλογες και περιθωρια.ετσι λεω δεν γαμ#$%ται και το ..χτυπησα 110ευρω μαζι με shipingem.icon.wink.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου