Προς το περιεχόμενο

Ρυθμίσεις EMU 0202 USB σε laptop


spyrospap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλημέρα. Εδώ και πολύ καιρό έχω ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορώ με τίποτα να το λύσω, ελπίζω η εμπειρία σας να με βοηθήσει.

Ασχολούμαι γενικά με home recordings και χρησιμοποιώ το cubase. Πρόσφατα είπα να κάνω ένα βήμα παραπάνω και αγόρασα την κάρτα ήχου EMU 0202 USB, προκειμένου οι ηχογραφήσεις μου να έχουν ένα πιο "επαγγελματικό" τόνο..

Όλα καλά λοιπόν, πήρα την κάρτα την εγκατέστησα στο laptop και μαζί όλο το software που τη συνόδευε κλπ. Το βράδυ εκείνο μάλιστα έκανα και μια δοκιμή, ηχογραφώντας σε τρία κανάλια.

Την επομένη, θέλησα να κάνω register στην κάρτα και τα προγράμματα και για το λόγο αυτό άνοιξα το laptop χωρίς να έχω συνδεδεμένη πάνω την καινούρια κάρτα. Την επόμενη φορά που πήγα να ηχογραφήσω είχα πρόβλημα με το cubase: είχε εξαφανιστεί το πλαίσιο εκείνο με τις επιλογές "master, sync κλπ" που βγάζει όταν ξεκινάει το πρόγραμμα.. στο ASIO multimedia setup μου έλεγε ότι η κάρτα χάνει σε sync reference κλπ.. Με λίγα λόγια δεν μπορώ πλέον να κάνω ηχογραφήσεις και ο ήχος που βγαίνει από το monitor είναι γεμάτος παράσιτα.. Χάλασα την κάρτα..; Η έχω κάνει βλακεία στις ρυθμίσεις..; Αν γνωρίζει κανείς, παρακαλώ ας απαντήσει.

Προσπάθησα κατά καιρούς να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο ASIO Multimedia Setup, μάταια όμως, αφού δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με αυτό.

Α, δοκίμασα κιόλας να απεγκαταστήσω τελείως την κάρτα και τα προγράμματα και να τα επανεγκαταστήσω από την αρχή, πιστεύοντας ότι έτσι θα λύσω το πρόβλημα, αλλά όχι.. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να δοκιμάσω να εγκαταστήσω την κάρτα σε άλλο υπολογιστή, γιατί αυτός που έχω δεν την "σηκώνει" σε καμία περίπτωση..

Όπως καταλαβαίνετε, η απελπισία μου είναι μεγάλη.. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;;;;;;;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε αφου απεγκαταστησεις την καρτα και καθαρισεις τη registry με καποιο "καλο" προγραμμα για αυτη τη δουλεια π.χ. JV16 Powertools , μετα να κανεις restore σε προηγουμενη της εγκαταστασης χρονικη στιγμη και ξαναεγκατεστησε την καρτα απο την αρχη ακολουθοντας τις οδηγιες του manual.

Κανε εγκατασταση με το original installation cd και οχι με την ανανεωμeνη εκδοση του διαδικτυου.

Μετα μπορεις να κανεις update.

Αν ολα τα κανεις καλα , λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

 

Καλη τυχη 8)

It's only Rock 'n' Roll .....................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σπυράκο μου, μακάρι να είχα λίγο περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ με το πρόβλημά σου...

(γ@μώ τα φανταρικά μου... >:()

Πιστεύω όμως βρεις λύση εδώ καθώς πολλά παιδιά ξέρουν και είναι πρόθυμα να βοηθήσουν  ;)

 

Καλή τύχη και καλώς ήρθες στο noiz!  ;D

 

Θοδωρής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου