Προς το περιεχόμενο

epiphone les paul VS gibson


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους τους ξενυχτιδες! :P

εχω μια epiphone les paul std plus μοντελο του 98' και σκεφτομαι να της αλλαξω μαγνητες...Γενικα απ οσα εχω ακουσει οι gibson (ορισμενα μοντελα...) εχουν ριξει την ποιοτητα τους και προφανως οπως βλεπετε ολοι εχουν εκτιναξει τις τιμες στα υψη αδικαιολογητα, παντα κατα εμενα..Πιστευω οτι αν βαλω gibson μαγνητες σε epiphone standard παταει κατω οποιοδηποτε Les paul studio gibson..Εσεις τι πιστευετε??

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 114
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

γενικα αυτο το λες επειδη πιστευεις οτι η ποιοτητα ξυλων ειναι τοσο ανωτερη ωστε να δικαιολογει τετοια τεραστια διαφορα στην τιμη ή απλα σου ρθε τωρα ετσι στην τρελλα?? :D

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την ποιοτητα στα ξυλα δε θα την ακουσεις στα γκαζια....αλλα στο καθαρο καναλι.Πρεπει βεβαια και να εχεις ακουσει ενα σωρο κιθαρες για να διακρινεις την "ποιοτητα" και τη διαυγεια του ηχου.Αμα βαλους αλλους μαγνητες στην epiphone σου μονο ενας θα σου πει αν ακουγεται καλυτερα απο studio.....ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ!Επισης μη ξεχνας τα γουστα.Μπορει εσενα να σου αρεσει η epiphone με αλλαγμενους μαγνητες και να σιχαινεσε την studio(απο πλευρας ηχου)αλλα ο γειτονας να γουσταρει μια epiphone μαμα και να σιχαινεται την κουκλαρα GIBSON LES PAUL BLACK BEAUTY. ;D ;D

 

 

Προσωπικα μου εχει τυχει να μου αρεσιε ποιο πολυ στα αυτια μια epiphone απο μια studio.Οποτε ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 2(και την epiphone με μαγνητες που θες αλλα και την studio)και αποφασιζεις ΕΣΥ ποια σου ακουγεται ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποση τεραστια μπορει να ειναι η διαφορα ποιοτητας σε ξυλα οταν μιλαμε για εργοστασια τεραστιας παραγωγης,με τονους ξυλειας που ολα περνανε απο το cnc ?

Απλα της gibson φτιαχνονται σε μερη που τα μερομισθια ειναι υπεδιπλασια απο την Κινα . ( μην ακους τους gibsonαδες , ολοι εχουν την εντυπωση οτι η lp τους εχει φτιαχτει απο ξυλο απο την μηλια του παραδεισου , οτι καθε μια την φτιαχνουν χειροποιητα οι καλυτεροι ξυλουργοι του κοσμου και οτι η καθε νοτα τους κραταει ως την αιωνειοτητα ) -->> ενω στην πραγματικοτητα το μονο που κανουν ειναι να χρυσωνουν το χαπι για τα 3000 που χαρισανε στην μαμα gibson!  ;D

 

Αμα σου αρεσουν οι μαγνητες , πηγαινε σε εναν καλο μαστορα να στους βαλει και αλλαξε και ολα τα ηλεκτρικα και σου εγγυωμαι οτι θα ειναι πολυ καλυτερα και απο την Lp supreme !

Tone is in the ear of the beholder

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα, STEFMAISTER. Εξυπνο & καλο θεμα... Οι Gibson (ολα τα μοντελα, εκτως του Custom Shop...) εχουν ριξει την ποιοτητα τους πολυ κατω και προφανως οπως βλεπoυμε ολοι εχουν εκτιναξει τις τιμες στα υψη αδικαιολογητα... Πιστευω οτι αν βαλεις  ποιοτικούς μαγνητες οπως Seymour Duncan Antiquity Line, Heritage HRW, Suhr Pick-ups... Η Εpiphone Les Paul std Plus που εχεις θα παρει τα πανω τις & θα μπωρει να "πατήσει κατω" οπιαδηποτε "Γιβσον" της σειράς. Εξαλλου & αυτες σε αυτο το κοινο απευθύνονται... Αυτους που θα παρουν μια Gibson 'η μια Fender μονο απο το ονομα & το shape του headstock και οχι απο την ποιοτητα της κιθαρας... Εχω μια Heritage Guitar CM-150 Ultra, Black Translucent Finish, HRW Premium Heritage Pickups, Gold Hardwire... www.heritageguitar.com και καταλαβενεις τι ειχα & τι εχω "τραβήξει" με ολες τις "γιβσον" Les Paul std που  ακούγονταv & ακούγονται χειρότερα απο Tokai LS250 (£1 850.00) www.tokai-guitars.co.uk ... Ελπιζω να σε βοήθησα οσο μπωρουσα... Spartan.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω ολους για την ανταποκριση σας καταρχας...Φιλε spartan αυτο για τις made in japan Κιθαρες ειναι αληθεια...Και ειναι κριμα που οι περισσοτερες εταιριες κλεισανε...Ειχα ακουσει μια Greco σε ενα live...ερωτας απλα..

 

υ.γ : αναφερομαι μονο στη σειρα studio της gibson...Σε καμια περιπτωση δεν υπαινισσομαι οτι θα μπορουσε να γινει καλυτερη απο αυτη εδς την οφθαλμαπατη.... :o :o :o :o :o  http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_1959_voswc.htm

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι epiphone είναι εξαιρετικά τίμιες κιθάρες, αλλά και όλα τα hardware parts από gibson να βάλεις, θα'χεις απλά μια modified epiphone. Οι gibson είναι άλλο καπέλο, και ναί, ακόμα και οι studio. Αν και προσωπικά τις βρίσκω υπερτιμημένες και δύσκολα θα'παιρνα μια, όπως και να το κάνουμε είναι μια κλάση ανώτερες. Πέραν αυτού, αν αλλάξεις μαγνήτες, ποτενσιόμετρα κλπ. σε μια epi ΣΙΓΟΥΡΑ θα'ναι μια πολύ καλή κιθάρα. Μην τρελαίνεσαι για το τι λέει στο headstock, και μην τρελαίνεσαι απ'το γεγονός ότι υπάρχουν και καλύτερες κιθάρες. Στο κάτω κάτω, άμα ξέρεις να παίζεις θα φανεί και σε squier του κατοστάρικου. Αν δεν ξέρεις, δεν πα' να'χεις custom PRS, μοσχαροκεφαλή Mesa και 68x12 καμπίνα, πάλι σκ@τούλες θα'ναι. Fancy, αλλά σκ@τούλες.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..... Στο κάτω κάτω, άμα ξέρεις να παίζεις θα φανεί και σε squier του κατοστάρικου. Αν δεν ξέρεις, δεν πα' να'χεις custom PRS, μοσχαροκεφαλή Mesa και 68x12 καμπίνα, πάλι σκ@τούλες θα'ναι. Fancy, αλλά σκ@τούλες.  :)

 

+9999999

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου