Προς το περιεχόμενο

Hihat σε δίκαση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία απορία που μου ήρθε out of the blue.

 

Όταν κάποιος παίζει και με 2η κάσα τα πόδια του hihat που χωράνε;;  ??? Εννοώ δεν κοντράσουν με την κάσα;; Δεν ενδιαφέρομαι για 2η κάσα, απλά ρωτάω  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει, η ...ρυμοτομία είναι λίγο πιο δύσκολη, και χρειάζεται να κάνεις κάποιους μικροσυμβιβασμούς (πήγαινε το hi-hat λίγο πιο κει, φέρε την κάσα λίγο πιο δω, ώπα καλά είσαι... ;)) αλλά τελικά βρίσκεις άκρη. Και τα τελευταία 20 χρόνια έχουν βγει τόσα μαραφέτια για να διευκολύνουν την τοποθέτηση οποιουδήποτε κομματιού του σετ (για τη συγκεκριμένη περίπτωση, βάσεις hihat χωρίς πόδια που στηρίζονται με clamp στο στεφάνι της κάσας, remote hat, με το οποίο αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι, αυτό εδώ κ.λπ.), που δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

 

Πρόσφατα, το προβάδικο που παίζουμε πήρε δίκαση (προσωπικά την δεύτερη κάσα την αγνοώ χαρακτηριστικά!), και κλείνοντας τα πόδια της βάσης του hihat, και στηρίζοντάς τη στην αριστερή κάσα με αυτό το θαύμα της μηχανικής, την φέρνεις σχεδόν όπου θέλεις.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως το ειπε ο chembeast αυτη η @@ρια πιανει στο χειλος της κασας και στη βαση του ΗΗ.Κλεινεις τα ποδια του ΗΗ και την φερνεις οσο πιο κοντα μπορεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Δίκαση και hihat βάση είναι πάντα θέμα. Πρέπει να πάρει βάση hihat με στυφογυριζόμενα πόδια ή που να κλείνουν. Αυτό που προτείνω είναι αν έχεις rack να πάρεις hihat με ντίζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλαιότερα αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα επειδή το προβάδικό μας είχε δίκαση και πάντα το παληκάρι με ρώταγε αν θέλω τη δεύτερη κάσα και πάντα έτρωγα ένα τέταρτο στο νερό μέχρι να στήσω.

 

Και αυτό αντι-φαν της δίκασης είμαι. Ούτε καν διπέταλο δεν χρησιμοποιώ πλέον...Παρά ταύτα, η μηχανική και γενικά οι drummer πάντα θα βρίσκουν τρόπους να "διορθώνουν" οτιδήποτε μηχανικό πρόβλημα προκύψει. Και αυτές οι λύσεις που παρατέθηκαν αφορούν συγκεκριμένα θέματα της drums.

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό

http://www.thomann.de/gr/pearl_ha100_hihatclamp.htm

με διπλωμένα πόδια hihat.  ;)

 

εχω την εντύπωση ότι δεν ειναι και οτι καλύτερο για το στεφάνι της κάσας σιγουρα θα εχει κάποιο αντικραδασμικό υλικό επάνω αλλα πιστευω οτι τα στεφανια πρεπει να τα εχουμε λίγο αθικτα όπως πχ να μην βάζουμε και cowbell επάνω

 

Χα! Αυτό το πράμα της Gibratar δεν το είχα πάρει πρέφα! Τρελό μαραφέτι λέμε!

 

που ειναι το gibraltar μαραφετι ρε παιδια? πάντως ενα καλο μαραφέτι gibraltar ειναι αυτο...προχωρήστε το στο 0:45

 

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου